Da, razmisljao sam da taj stub isecem skroz i da odradim da izgleda kao i sa desne strane, ali nisam bas toliko vest fotomanipulator, ne znam kako bi ispalo. I mene jako nervira sto je tako ispao, al sta da se radi.
Tako kad dobijes neki auto na test to se sve radi na brzaka, sve je neverovatno haoticno i tu je potrebno iskustvo koje ja tek sticem.
Uglavnom ti jave isti dan da ces moci da dobijes auto. Samo za smisljanje lokacija i koncepta je potrebno dosta vremena.
Ovde sam recimo hteo da predstavim kombinaciju offroad i gradskih uslova. Oko njega je kamenje, zemljani put, reka, iznad je most a u pozadini grad - to bi trebalo da opisuje njegovu namenu.
U isto vreme sam razmisljao o tekstu koji sam kasnije pisao i pravili smo scenario za video prezentaciju koju smo snimili dan kasnije, islikali neke dnevne fotke, oprali auto i vratili ga. Znaci sve je odradjeno za nekih 24h. Trojanac najbolje zna kako to funkcionise.

To je tako sa malim portalima, ovi ozbiljniji novinari imaju nesto bolje uslove, ali i to je daleko od sjajnog.