Probao sam vinjak kolu i bambus ali sve mi je uzas nista drugo ni ne mogu da zamislim, kakav bre oreo vec mi muka na samu pomisao kao onaj Pepsi twist, Fanta visnja, zova, šokata itd. sve mi je bljak.
5ica i xo jedino vrede ali ja nesto vinjak nisam pio 100 godina i uopste mi se ne pije, domaca rakija je zakon sto se mene tice to pijem uvek u svim prilikama pa i kuci po jednu dnevno pre rucka da otvori apetit
Mislim 1999. smo, kao srednjoškolci, posetili »Rubin« kako bi videli njihov skoro novi računarski centar - naime, za redizajniranje ambalaže i reklamne akcije su im studiji tražili toliko novca da su odlučili da formiraju svoju ekipu; uložili su oko 50000 maraka u računar (taj »Silikon grafiks« je bio glavni razlog naše posete) koji je imao izdvojenu prostoriju pretvorenu u klima-komoru za hlađenje kućišta (mislim da su bila tri velika). U okviru te akcije je mislim urađena i ambalaža za »XO«, uz neke psihodelične kalendare, neobičnu reprezentaciju, video-spotove, nekoliko godina reklamnih kampanja... od čega je nama klincima tada bila najzanimljivija manekenka, crnkinja, gola, snimak za neki strogo arti kalendar.