Dobro veče
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Dobro veče
Sta 300. Najmanje 500!
TapaT
TapaT
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Kadar - mlada neće duzme prezime, a 500 zvanica kreće da se šiba. 
Sent from mTalk

Sent from mTalk
Širim haos!
Zanimljivi su komentari
pogotovo oni da sam zatucan, i da proputujem malo 

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Kum udara starog svata stolicom po ledjima, dever odvuko kumu iza šatora. Lete flaše, torte i ujnu pogađa bidermajer u glavu.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Pop shopMcGruja napisao:Popa privatnika

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Pop šop non-stop
Dobar je bio Kesić, posle 2 blede emisije.
Drugaru je juče samo od sebe puklo staklo 5-tih vrata, Seat Ibica 2012, kupljen nov, auto nije havarisan, nije ni bilo vidljivih oštećenja pre toga.
Juče je bilo dosta toplo, 21 stepen, da bi naglo pala temp, možda je to jedan od uzroka.
On je prvo mislio da je neko polomio, čak je i policija svratila u prolazu - rekli su mu, pošto nema kamena ili nekog drugog predmeta, da je verovatno staklo samo puklo, i da su već imali slične situacije. Čak su kažu prošle godine na parkingu Mercatora gledali snimak sigurnosne kamere i da se videlo da staklo odjednom puca samo od sebe, nikoga nije bilo u blizini.
Staklo mu se bukvalno polomilo skroz u krug, oko onog crnog dela, prilično velika rupa se otvorila. Komadici i u kolima i pored kola.
Potražih brzinski po netu - izgleda da nije tako retka pojava.
http://www.polovniautomobili.com/auto-v ... d-sebe.php
Zamensko je valjda 110 eur u nekom glass servisu, ovlašćeni Seat više ne postoji u Nišu. Odvezao kod komšije u garažu dok ne stigne staklo, naručeno.

Drugaru je juče samo od sebe puklo staklo 5-tih vrata, Seat Ibica 2012, kupljen nov, auto nije havarisan, nije ni bilo vidljivih oštećenja pre toga.
Juče je bilo dosta toplo, 21 stepen, da bi naglo pala temp, možda je to jedan od uzroka.
On je prvo mislio da je neko polomio, čak je i policija svratila u prolazu - rekli su mu, pošto nema kamena ili nekog drugog predmeta, da je verovatno staklo samo puklo, i da su već imali slične situacije. Čak su kažu prošle godine na parkingu Mercatora gledali snimak sigurnosne kamere i da se videlo da staklo odjednom puca samo od sebe, nikoga nije bilo u blizini.
Staklo mu se bukvalno polomilo skroz u krug, oko onog crnog dela, prilično velika rupa se otvorila. Komadici i u kolima i pored kola.
Zamensko je valjda 110 eur u nekom glass servisu, ovlašćeni Seat više ne postoji u Nišu. Odvezao kod komšije u garažu dok ne stigne staklo, naručeno.
Poslednja izmena od jocas u 15 Okt 2016, 23:01, izmenjeno 1 put ukupno.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Ovo je tačno.Katolici priznaju pravoslavnu veru tj. ne treba krštenje po zapadnom obredu da bi se venčao.Pravoslavna,pak,to ne priznaje.Kornjaca Rade napisao:Nema tu "menjanja vere", samo treba oboje da budu krsteni u pravoslavnoj crkvi. U katolickoj moze i bez toga.
Sony Xperia Z3
-
- Pridružio se: 11 Jul 2016, 01:04
Meni se isto desilo u bgd, samo meni je neki klinac ispalio kuglicu iz nekog pistolja na vazduh. Video ga komsija, a isto nema traga nikakvog igleda kao da je samo od sebe puklo.jocas napisao:Pop šop non-stop![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
marketman napisao:Sto se mene tice krsten pravoslavac=krsten katolik= krsten hriscanin![]()
No ocigledno da nije jednako
Martin napisao: Mora. Kao da se venčavaš sa nekim ko nije hrišćanin nego budista i slično.....
Pravoslavna, katolička, anglikanska, protestantska i mnoge druge hrišćanske crkve se međusobno priznaju i ne bi trebalo da bude nikakvog dodatnog obreda "prelaska" pre venčanja. Doneseš krštenicu iz svoje crkve i druga hrišćanska crkva to priznaje prilikom venčanja.srdjanyo napisao:Ovo je tačno.Katolici priznaju pravoslavnu veru tj. ne treba krštenje po zapadnom obredu da bi se venčao.Pravoslavna,pak,to ne priznaje.
Znam za slučaj da se katolkinja (konkretno, Mađarica) regularno udala za pravoslavca u srpskoj pravoslavnoj crkvi i nikakvo "prihvatanje pravoslavlja" ili slična glupost se nije tražila. Samo da je hrišćanka, što je dokazala svojom katoličkom krštenicom.
Meni to što pričate liči na popove mangupe, koji to traže ili iz neznanja ili iz neke loše namere (npr. dodatne finansijske koristi). Prijavite ih njihovim nadređenima, to nikako ne smeju da rade. Ili u krajnjoj liniji, jednostavno idite u drugu crkvu.
Ђенерал Јанковић
Meni pop trazio da mu donesem pisemnu blagoslov od popa iz parohije kojoj pripadam po mestu prebivalista u CG.
Takodje nije hteo da progleda kroz prste i veruje na rec da je kum krsten, posto je kum bilo malo komplikovano da dodje do svoje krstenice, a kada smo je prilozili samo je bacio na sekund pogled na njiu i to je to.
Dok sa svestenicima iz NS (saborna crkva) imam jako pozitivna iskustva. Tamo sam krstio dvoje dece i bili su izuzetno korektni, predusretljivi, izlazili u susret na razne nacine, ispostovali nas maksimalno i vise nego sto smo trazili...
Zasto sam krstio decu?
Pa zato sto je to nasa vera i zato sto uopste ne ostavljam mogucnost da se deca o tome izjasnjavaju u smislu odabira vere ili hoce li uopste biti vernici... To je nesto sto se podrazumeva samom pripadnoscu zajednice u kojoj je dete rodjeno.
Da li bi dozvolio da mi dete bude druge vere od moje? Ako bi se pitao ne bi dozvolio i sve bi uradio da do slicnog scenarija ne dodje.
Da li bi se ozenio sa zenom druge vere? Nisam nacisto, nikada o tome nisam ni razmisljao, sa ove distance to bi mi bio problem ali verovatno kada bi naisao na srodnu dusu koja bi brak prihvatila kao dolazak u moju kucu i veru u svakom smislu, verovatno da bi prihvatio.
Takodje nije hteo da progleda kroz prste i veruje na rec da je kum krsten, posto je kum bilo malo komplikovano da dodje do svoje krstenice, a kada smo je prilozili samo je bacio na sekund pogled na njiu i to je to.
Dok sa svestenicima iz NS (saborna crkva) imam jako pozitivna iskustva. Tamo sam krstio dvoje dece i bili su izuzetno korektni, predusretljivi, izlazili u susret na razne nacine, ispostovali nas maksimalno i vise nego sto smo trazili...
Zasto sam krstio decu?
Pa zato sto je to nasa vera i zato sto uopste ne ostavljam mogucnost da se deca o tome izjasnjavaju u smislu odabira vere ili hoce li uopste biti vernici... To je nesto sto se podrazumeva samom pripadnoscu zajednice u kojoj je dete rodjeno.
Da li bi dozvolio da mi dete bude druge vere od moje? Ako bi se pitao ne bi dozvolio i sve bi uradio da do slicnog scenarija ne dodje.
Da li bi se ozenio sa zenom druge vere? Nisam nacisto, nikada o tome nisam ni razmisljao, sa ove distance to bi mi bio problem ali verovatno kada bi naisao na srodnu dusu koja bi brak prihvatila kao dolazak u moju kucu i veru u svakom smislu, verovatno da bi prihvatio.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Slušam na radiju pre neki dan, kaže dečko neće da se ženi. Išao da pita popa koliko košta venčanje. Ovaj mu rekao, po cenovniku 1000 din, ali je običaj da se pop časti sa još 9000 din.
Elem, ja sam za to da svako radi kako želi i oseća. Ja živim u vanbračnoj zajednici, 12 godina smo zajedno, 7 godina živimo pod istim krovom, dvoje dece. Prošli smo zajedno i najlepše i najteže trenutke. Nismo se venčali iz tehničkih razloga, možda ćemo nekad, pod stare dane.
Elem, potpuno je nebitno to oko prezimena, oko venčanja i sve ostalo, ako se volite i međusobno poštujete.
Elem, ja sam za to da svako radi kako želi i oseća. Ja živim u vanbračnoj zajednici, 12 godina smo zajedno, 7 godina živimo pod istim krovom, dvoje dece. Prošli smo zajedno i najlepše i najteže trenutke. Nismo se venčali iz tehničkih razloga, možda ćemo nekad, pod stare dane.

Elem, potpuno je nebitno to oko prezimena, oko venčanja i sve ostalo, ako se volite i međusobno poštujete.
Posetite www.garaza.rs !
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Gobline, moraš poslušati bjelopoljskog zeta 

Boringly average, but also perfect for school run mums
Interesantan podatak je da supruznici u vanbracnoj zajednici imaju sva prava kao i supruznici u bracnoj zajednici, cak i u slucaju "razvoda" imaju pravo na alimentacije ako imaju dece.... Medjutim, jedna razlika je da supruznik u vanbracnoj zajednici nema pravo koriscenja penzije od drugog supruznika.
Inace, kada smo kod braka.
Koje je doba po vama najprikladnije za ulazak u bracne vode?
To je danas sve pomereno upravo zbog usvajanja "modernih" zapadnih pravila zivota i porodice, i tog "kulturoloskog napretka"... mada ima dosta i do lose ekonomske situacije u nasoj sredini.
Mada zakljucujem da se mladi i raznih razloga (nije samo ekonomija u pitanju) mnogo teze i kasnije odlucuju za taj korak, sto mislim da nije dobro.
I kada ste usli u brak i dobili potomke?
Evo ja sam se ozenio sa 25 a dobio prvo dete sa 26.
Iskreno, zao mi sto nisam jos koju godinu ranije, iako su svi mislili da se zajebavam kada sam saopstio da se zenim a da mi zena nije trudna (da nisam "morao" da se zenim).
Inace, kada smo kod braka.
Koje je doba po vama najprikladnije za ulazak u bracne vode?
To je danas sve pomereno upravo zbog usvajanja "modernih" zapadnih pravila zivota i porodice, i tog "kulturoloskog napretka"... mada ima dosta i do lose ekonomske situacije u nasoj sredini.
Mada zakljucujem da se mladi i raznih razloga (nije samo ekonomija u pitanju) mnogo teze i kasnije odlucuju za taj korak, sto mislim da nije dobro.
I kada ste usli u brak i dobili potomke?
Evo ja sam se ozenio sa 25 a dobio prvo dete sa 26.
Iskreno, zao mi sto nisam jos koju godinu ranije, iako su svi mislili da se zajebavam kada sam saopstio da se zenim a da mi zena nije trudna (da nisam "morao" da se zenim).
Upravo slusam i kidam se od smeha... ali skroz realnoJi 4Tze napisao:Gobline, moraš poslušati bjelopoljskog zeta