Servis - Razno
Re: Servis - Razno
Isparivač, rekao bih.
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Deluje tako
-
- Pridružio se: 20 Maj 2019, 11:00
- Garaža: Audi A3 2.0 TDI 125kw CR 2011g quattro
Je li na njega treba biti povezano crijevo kroz koje ide antifriz?Heinz napisao:Isparivač, rekao bih.
Sent from my SM-A515F using Tapatalk
Da. Dotegni šelnu za početak
Na MLa w164 fl suvozaceva vrata nece da se zakljucaju sem kad ja spustim rucno, ni kljuc ni dugme na vrata. Ponekad se otkljucaju ponekad ne. Da li to odlazi brava, aktuator ili sta vec, ili mozda vidjeh i da zna neki kao feder iznutra da ispane u taj aktuator.
Ne mogu sam sad skidat pola vrata no reko da vidim ako je ko imao slicno i koliko bi kostala popravka.
Ne mogu sam sad skidat pola vrata no reko da vidim ako je ko imao slicno i koliko bi kostala popravka.
Koga preporucujete za fiat u Bgu, konkretno fiat 500 1.3mjet 95hp. Pocelo je da lupa nesto iz motora, morao bih sto pre to da resim.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Imao sam taj problem, ali sa vozačevim vratima. Serijska fabrička greška na autu.N_L napisao: 19 Okt 2020, 17:29 Na MLa w164 fl suvozaceva vrata nece da se zakljucaju sem kad ja spustim rucno, ni kljuc ni dugme na vrata. Ponekad se otkljucaju ponekad ne. Da li to odlazi brava, aktuator ili sta vec, ili mozda vidjeh i da zna neki kao feder iznutra da ispane u taj aktuator.
Ne znam šta ode. Ideš fino ko to zna da radi, popiješ piće negde u kafiću, daš majstoru 30-50-80eur(zavisno koliko mu se svidjaš) i ideš kući.
Evo 3 godine nakon kvara, i dalje radi ko metak.
Poci cu kod kljucara nekog, eo sad ponekad radi normalno nekad ne.. znaci nije full otislo mozda treba samo da se podmaze, iduce nedjelje cu kad odem za CG.
kako mislis lupa? ako je tako onda bolje nemoj da ga vozis nego pravac majstorkami napisao: 20 Okt 2020, 14:05 Koga preporucujete za fiat u Bgu, konkretno fiat 500 1.3mjet 95hp. Pocelo je da lupa nesto iz motora, morao bih sto pre to da resim.
Ovako, nekako. Od.ah sam ga ugasio, slep pokupio i treba sutra kod nekog majstora da ide.
Original zvuk kao IMT 539
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
- Eskimko
- Pridružio se: 14 Jan 2018, 22:15
- Garaža: Citroën C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Meni su ovde po forumu za fiat svi preporucivali Gorana u Zemunu.kami napisao: 20 Okt 2020, 14:05 Koga preporucujete za fiat u Bgu, konkretno fiat 500 1.3mjet 95hp. Pocelo je da lupa nesto iz motora, morao bih sto pre to da resim.
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
ja sam obisao maltene sve popularne FIAT servise u BGu, bukvalno jedini sa kojim nisam imao problema je Goran...
jedino sto je pakao doci do termina... zakazivanje minimum dve nedelje
jedino sto je pakao doci do termina... zakazivanje minimum dve nedelje
moze biti problem sa lancem , koliko km ima auto i dal je taj lanac menjan nekad? hoce kod njih da strada lanac i spaner... mogu da budu i bregaste, da li gasi lampicu za pritisak ulja odmah, da li se zvuk pojacava i reaguje dodavanjem gasa ?