Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Da,Sony-jevo staklo zaista deluje jeftinije nego S4-ka,razocarao sam se celim telefonom...
Aco,ako ti je na One X dovoljno trajala baterija, na One bi trebala oko 30-40% duze da traje...
A izlazi i Butterfly S,sa baterijom od 3.200 mAh,sto je skoro kao 2 baterije na One X,za 100 mAh jace i od Note 2,kome ne mozes da potrosis bateriju za dan,a trebalo bi da trosi vise od Butterfly-a...
http://www.htc.com/www/smartphones/htc- ... /#overview
Evo ti testovi baterija:
http://blog.gsmarena.com/category/battery-tests/page/5/
Aco,ako ti je na One X dovoljno trajala baterija, na One bi trebala oko 30-40% duze da traje...
A izlazi i Butterfly S,sa baterijom od 3.200 mAh,sto je skoro kao 2 baterije na One X,za 100 mAh jace i od Note 2,kome ne mozes da potrosis bateriju za dan,a trebalo bi da trosi vise od Butterfly-a...
http://www.htc.com/www/smartphones/htc- ... /#overview
Evo ti testovi baterija:
http://blog.gsmarena.com/category/battery-tests/page/5/
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Pa rece covek da nece One 
Realno, trenutno su S4 i One u samom vrhu ponude android telefona.
Svako neka uzme ono sto mu se vise svidja...mane i prednosti su uglavnom poznate.
p.s. Citao sam negde da Samsung planira da S5 izradjuje od carbon fiber-a sa savitljivim OLED ekranom.
Isto sam negde nasao da imaju problema sa proizvodnjom SAMOLED ekrana pa ce neke serije Note 3 imati Sharp-ov LCD..,

Realno, trenutno su S4 i One u samom vrhu ponude android telefona.
Svako neka uzme ono sto mu se vise svidja...mane i prednosti su uglavnom poznate.
p.s. Citao sam negde da Samsung planira da S5 izradjuje od carbon fiber-a sa savitljivim OLED ekranom.
Isto sam negde nasao da imaju problema sa proizvodnjom SAMOLED ekrana pa ce neke serije Note 3 imati Sharp-ov LCD..,
Ako mu se S4 svidja,ne moze da omane,jer osim izgleda i malo losijih materijala,telefon kida,to je jasno.
Nisam za One rekao da treba da ga uzme,vec je rekao da mu je baterija slaba,pa odgovaram na to, s obzirom da je do sada koristio One X koji je katastrofa slabiji sto se baterije tice.
Osim sto je Butterfly S dosta bolji od oba,a pogotovo sto se baterije tice... Jedino sto je dosta veliki...
Mada Aci to ne bi trebalo da bude problem,s obzirom da ima "rucicu" kao omanji kajak
Ja sam ranije rekao da mene ne bi zacudilo ako za par meseci promenim One za Butterfly S,ali opet,sa mojim decijim rukama...valja razmisliti
Nisam za One rekao da treba da ga uzme,vec je rekao da mu je baterija slaba,pa odgovaram na to, s obzirom da je do sada koristio One X koji je katastrofa slabiji sto se baterije tice.
Osim sto je Butterfly S dosta bolji od oba,a pogotovo sto se baterije tice... Jedino sto je dosta veliki...
Mada Aci to ne bi trebalo da bude problem,s obzirom da ima "rucicu" kao omanji kajak

Ja sam ranije rekao da mene ne bi zacudilo ako za par meseci promenim One za Butterfly S,ali opet,sa mojim decijim rukama...valja razmisliti

One necu jer sam cuo i kamera da je mnogo losa...
Hvala na savetima, ili cu uzeti S4 ili cekati Note 3
Hvala na savetima, ili cu uzeti S4 ili cekati Note 3

I ja se dvoumih izmedju s4 i one i na kraju uzeh s4 i to iz razloga jer videh da ostaju tragovi prstiju na onom alu kucistu a to kuciste mu je najveca prednost. Al juce ga probah i zakljucio sam da primetno brze(glatkije) radi pa sam se malo smorio. Kad ga malo aktivnije koristim baterija jedva izdrzi dan i to kad je brightness na auto(+5) a ako bi bio na max ne bi izdrzo ni 10 sati.
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Bez nekog potrncijara LG modela, ako ti velicina ekrana od 5.5" nije prevelika, uzmi u obzir i LG Optimus G Pro.
Sent from my LG Optimus G
Sent from my LG Optimus G
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
@ftj
Na belom ti ostaju tragovi prstiju?
Na crnom One ostaju,to je istina,ali na sivom(belom) nisam video to...
Sutra kada ga uzmem cu preneti detaljne utiske,pa i o trajanju baterije i kameri.
Sutra kada ga uzmem cu preneti detaljne utiske,pa i o trajanju baterije i kameri.
Ja na svom do sada nisam video ni jedan otisak... Sivi je u pitanju...
Inace sam pre par dana po prvi put detaljno gledao crni S4, i posle ovo malo koriscenja HTCa sam se bas smorio sa ledjima S4oke. Uhh ono bas jeftino deluje. Lepsi mi je beli, mada ga nikada ne bih nosio, a cuo sam da postoji i sivi S4... To bih voleo da vidim...
Inace sam pre par dana po prvi put detaljno gledao crni S4, i posle ovo malo koriscenja HTCa sam se bas smorio sa ledjima S4oke. Uhh ono bas jeftino deluje. Lepsi mi je beli, mada ga nikada ne bih nosio, a cuo sam da postoji i sivi S4... To bih voleo da vidim...
Kad su otisci u pitanju, Xperia Z nema konkurenciju 

Slazem se da S4 deluje jeftino zbog plastike (to mu je zapravo jedina "mana") ali radi posao za sve pare
Nego, vidim da HTC oslusukuje potrebe trzista koje trazi telefon skupocenog izgleda...

Slazem se da S4 deluje jeftino zbog plastike (to mu je zapravo jedina "mana") ali radi posao za sve pare

Nego, vidim da HTC oslusukuje potrebe trzista koje trazi telefon skupocenog izgleda...

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
I kad se okrene telefon - isto kao i obični. 

Markoni napisao:Ja na svom do sada nisam video ni jedan otisak... Sivi je u pitanju...
Ja bi ga svejedno upakovao u gumu (telefon, da ne bi bilo dvosmisleno).
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Pa zato će ga stavljati na sto ekranom na dole.starac vujadin napisao:I kad se okrene telefon - isto kao i obični.

Sent using Tapatalk
Širim haos!
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Koji program da koristim da manipulisem fajlovima sa HTC-a ? Povezao sam ga kablom za komp ali mi se ne dopada, ima milion foldera itd.
Na crnom, al nije nešto mnogo strašno nego u suštini mi je bilo skoro svejedno jer su oba dobar izbor pa je moralo nešto da presudi.Xepoj87 napisao:@ftj
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
https://play.google.com/store/apps/deta ... rch_resultOgi napisao:Koji program da koristim da manipulisem fajlovima sa HTC-a ? Povezao sam ga kablom za komp ali mi se ne dopada, ima milion foldera itd.
https://play.google.com/store/apps/deta ... rch_result
Izaberi onaj ciji ti se korisnicki interfejs vise svidja.
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline