Dobro veče
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Dobro veče
Drinska kuca se za slicne novce izdavala/izdaje, a razlika postoji (subjektivno). Prodajna cena je bila 1mil€, ako se dobro secam
TapaT
TapaT
Nisam ovo okačio jer je povoljna cena za kupovinu ili izdavanje nego mi se prosto sviđa objekat i pogled.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Ok je sve to, ali u Grockoj smo za manje para kupili ogroman plac, sredili, digli kucu, jos jednu malu montaznu, 2 spoljna WC-a, vise mesta za bleju, voce, isto ovako mali bazen koji je trebalo da se prepravi u veliki i jos dosta stvari pored, sve za manje para.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Bazen u Grockoj, a tamo nema vode preko leta.
Moze da se izbusi bunar, a i dovoljno je da ima vode samo ponekad posto sistem vrti vodu u bezenu i ne prazni se cesto.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Žalio sam se na grejanje pre par dana. Danas došao serviser da pogleda u čemu je problem.
Kaže mi lik: ''uvek se Jugosloveni žale na grejanje. Očekuju da podno grejanje može da zagreje stan, tako da bude kuvanje u stanu.'' Posle 2s izmeri pod, 19 stepeni. Kaže: ''nešto ne valja''.
bemtimamu švajcarsku.
Kaže mi lik: ''uvek se Jugosloveni žale na grejanje. Očekuju da podno grejanje može da zagreje stan, tako da bude kuvanje u stanu.'' Posle 2s izmeri pod, 19 stepeni. Kaže: ''nešto ne valja''.
bemtimamu švajcarsku.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Xepoj87 napisao:Ok je sve to, ali u Grockoj smo za manje para kupili ogroman plac, sredili, digli kucu, jos jednu malu montaznu, 2 spoljna WC-a, vise mesta za bleju, voce, isto ovako mali bazen koji je trebalo da se prepravi u veliki i jos dosta stvari pored, sve za manje para.

https://lh3.googleusercontent.com/-Hree ... h675/2.jpg
Sent from my m2 using Tapatalk
A on je? Stvarno podrugljivacki. Lepo posaljes primedbu u sluzbu ne bi vise tako pricao.
Sent from my SM-N9005
Sent from my SM-N9005
- passenger
Švajcarac.
Ovaj put sam išao na finiji način. Kad je završio sa grejanjem, dobio je kapućino sa mlekom i domaći kolač. Dobio sam njegovu vizit karticu da ga zovem predveče da li radi ili ne, pa će da dođe da namesti opet (živi blizu mene) ako ne radi. Kao ne moram da zovem firmu, nego direktno njega. Video da nisu svi Jugosloveni smradovi, bemmumamu švajcarsku.
Pričaju mi par ljudi koji održavaju stanove. Tipičan Švajcarac se nikad neće žaliti d amu je nešto crklo, tera dok može, iako on to ne plaća da se popravi. Kao boli ga uvo za sve. Mi smo drugačiji, za šta plaćamo, mora da bude u funkciji. Normalno je da hoću ono šta sam platio.
Ovaj put sam išao na finiji način. Kad je završio sa grejanjem, dobio je kapućino sa mlekom i domaći kolač. Dobio sam njegovu vizit karticu da ga zovem predveče da li radi ili ne, pa će da dođe da namesti opet (živi blizu mene) ako ne radi. Kao ne moram da zovem firmu, nego direktno njega. Video da nisu svi Jugosloveni smradovi, bemmumamu švajcarsku.
Pričaju mi par ljudi koji održavaju stanove. Tipičan Švajcarac se nikad neće žaliti d amu je nešto crklo, tera dok može, iako on to ne plaća da se popravi. Kao boli ga uvo za sve. Mi smo drugačiji, za šta plaćamo, mora da bude u funkciji. Normalno je da hoću ono šta sam platio.
- passenger
Plaćam mesečno održavanje (uračunato u mesečnu kiriju), tako da me nikakvo servisiranje ne košta. Jedino što bih voleo, a pitaću ih za godinu dana, mogu li drugu mašinu da kupim i koristim nju, jer ova njihova je sr*nje. Supruga bi opet Miele. Sumnjam da će da odobre, ali videćemo.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Po meni je to iz..avanje sa njihove strane, ako se zale ljudi cemu onda izivljavanje u fazonu vi dodjosi stalno nesto hocete tralala...To da li ce neko da menja masinu ili zove majstora zbog svake sitnice nije njihova stvar. Nista drugo do onog najseljackijeg zabadanja njuske gde me treba.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Zar nisi uzeo na onom sajtu gde dele koriscene stvari za dzabe? Ili je bilo nesto drugo pa je zato bilo za mileta 

- passenger
Nisam razumeo, ftj.
Miele sam kupio u Mediamarkt-u
Miele sam kupio u Mediamarkt-u
Ako ti nije problem, aj napisi (moze i na PP) troskove rente stana i kvadraturu.
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk