Dobro veče
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Re: Dobro veče
Kakvo jutro,podne, sad će ručak 

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
MONSTRUOZNO Vezao psa za kola i vukao ga putem
http://www.blic.rs/vesti/beograd/monstr ... em/dqgx84d
Da li je bre moguce, u sred bela dana lik vuce psa vezanog za branik od auta?!?!
Pa izvukao bi ga iz auta i prebio kao vola znaci. A ta lokalna PS u Grockoj, sramota, stoka rekla da je to nadleznost komunalne policije ( A NIJE NEGO JE NADLEZNOST POLICIJE). Nego mrzi ih da dignu guzicu, ko sve nosi uniformu...
Izvinjavam se, ali sam popizdeo citajuci ovaj tekst. Svasta sam video i nagledao se, ali ovakve stvari i kada su deca u pitanju ne mogu da iskuliram nikako.
http://www.blic.rs/vesti/beograd/monstr ... em/dqgx84d
Da li je bre moguce, u sred bela dana lik vuce psa vezanog za branik od auta?!?!

Izvinjavam se, ali sam popizdeo citajuci ovaj tekst. Svasta sam video i nagledao se, ali ovakve stvari i kada su deca u pitanju ne mogu da iskuliram nikako.

S jedne strane, olupao bih ga kljucem za tockove, a onda ga vezao za auto i vozao po kraju.
S druge strane, zavrsio bih u zatvoru jer policija nije izasla na teren i uradila svoj deo posla.
Malopre ozbiljan udes kod iskljucenja za studenjak (iz pravca aerodroma), BMW 1 popuno odvaljen od zivota, uopste mi nije jasno gde i kako je proklizao. Jebeno je sto svi misle da je suvo, a izmaglica je napravila tako lep vlazan sloj, kao po ledu da se vozis na nekim delovima...
S druge strane, zavrsio bih u zatvoru jer policija nije izasla na teren i uradila svoj deo posla.
Malopre ozbiljan udes kod iskljucenja za studenjak (iz pravca aerodroma), BMW 1 popuno odvaljen od zivota, uopste mi nije jasno gde i kako je proklizao. Jebeno je sto svi misle da je suvo, a izmaglica je napravila tako lep vlazan sloj, kao po ledu da se vozis na nekim delovima...
Kako se ne vide table sve mu j sad bih ga iskopao... Koji li je ovo ludak?!? Valjda je neko snimio kako valja, crno dabogda
Tapatalk 6.2.0 (Build 789)
BG584*N, predzadnje slovo ne vidim
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
UM su zadnja slova, vidim da su ga našli ali je valjda problem što osoba koja je uslikala ne želi da se priključi gonjenju niti da sarađuje sa devojkom koja je podnela prijavu.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Sad ce da krenu kako zadnja vuca na valjaNexT napisao:S jedne strane, olupao bih ga kljucem za tockove, a onda ga vezao za auto i vozao po kraju.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Bio sam 3 auta iz tog BMWa. Pre iskljucenja za Tosin bunar BMW je otisao u desnu traku, ali u punom gasu. Kada je video da ce da prodje kroz coveka, koji je normalno krenuo da se iskljucuje, zamotao je levo, i posto se zaneo direktno je opalio ogromnom brzinom u bankinu. Odbio se jedno 2 metra u vis i okretao po putu jos 50ak metara. Stali smo da pomognemo ako treba, i za divno cudo decko je izasao iz kola normalno. Prisli mu i drugari iz drugog auta, krenuli da ga grle, usrali se bas svi. Ono sto je meni bilo fascinantno jeste kako ni jedan drugi auto nije najebao, jer je bila bas guzva, kao i da je decko izasao na oko nepovredjen posle onako ozbiljnog udarca. Inace kada smo nastavili videli smo tocak od BMWa koji se jos kotrljao po AP, stigao skoro do iskljucenja kod opstine. Sklonili ga, a inace je bila neka procelava zimulja, a felna se polomila u srcu, ostao obruc samo. Sve u svemu scena je bila jeziva, sreca je da niko nije povredjen/poginuo.
Tapatalk Post
Tapatalk Post
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Zapanjen sam koliko se ljudi ne vezuje. Saznajem kroz razgovor i svi kupe dodatak koji stave u pojas da ne pišti i voze se nevezani pod glupim izgovorima. Nekad ni 10 vazdušnih jastuka i zavesa ti neće pomoći koliko pojas.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
http://blog.garaza.rs/pojas-ili-zivot/Kada bi vam sada neko dao da birate između vezivanja pojasa i sopstvenog života, jasno je šta bi odabrali. Međutim, po poslednjim podacima, više od 30% vozača i suvozača ne vezuje pojas. Kada su putnici na zadnjem sedištu u pitanju, tu je tek statistika za rubriku „verovali ili ne“. Čak 98% putnika na zadnjem sedištu ne vezuje sigurnosni pojas! Od početka godine do sada je 328 osoba izgubilo život u saobraćaju. Sigurno da bi mnogi bili spašeni da su imali vezan sigurnosni pojas.
Posetite www.garaza.rs !
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Markoni napisao:otisao u desnu traku, ali u punom gasu. ....zamotao je levo, i posto se zaneo ....a inace je bila neka procelava zimulja
Boringly average, but also perfect for school run mums
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Moj drug iz srednje nije bio vezan (suvozac) kad su imali udes. Auto ih opalio sa strane, sreca pa je vozac bio vezan jer su izleteli svi jastuci a on se bolid istumbao po kolima. U pitanju je peugeot 407passenger napisao:Zapanjen sam koliko se ljudi ne vezuje. Saznajem kroz razgovor i svi kupe dodatak koji stave u pojas da ne pišti i voze se nevezani pod glupim izgovorima. Nekad ni 10 vazdušnih jastuka i zavesa ti neće pomoći koliko pojas.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Moj drugar je ispao iz auta jer nije bio vezan i preziveo je.
Da je bio vezan ne bi imao teoretske sanse da prezivi.
Da je bio vezan ne bi imao teoretske sanse da prezivi.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...