Stigla zima...
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: Stigla zima...
Uf... Bas nezgodno. 

Kišica, super. Da testiramo keramiku. 
Tapatalk

Tapatalk
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Proveri da li mu je motor ok, citao sam da od tako bezazlenih situacija, motor kod Kie iskrivi glavu.passenger napisao:ma stao nešto pored neke livade, pa aj kao da probam i par metara i odjednom stade. Nalegao je ceo auto na sneg, pa točkovi faktički ''u vazduhu''. Nije hteo ni nizrbrdo da ide. Zvao druga, pola sata gurkali, supruga davala gas. Na kraju zovem drugog druga sa Čirokijem, ali pre nego što je došao nekako se iskobeljam.ftj napisao:Terao si kiju na ofroud?
Nikad veću bol u prstima na nogama nisam imao. Ušao u vruć auto posle sat vremena u snegu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Ne razumem. Od čega da iskrivi glavu?
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Day Walker
Dolazi do puno sitnih eksplozija unutar motora jer slajfuje u mestu. Stvara se korozija iznutra i dolazi do mikro pukotina, sto dalje rezultuje krivljenjem glave. Jbga, koreanac...
Brzine idu u H-a !!!

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Vidim na tv-u najavljuju ledenu kišu sutra u Vojvodini. Čuvajte se.
Tapatalk @ Desire 626
Tapatalk @ Desire 626
Posetite www.garaza.rs !
Pa ako ste je držali za glavu dok ste gurali.passenger napisao:Ne razumem. Od čega da iskrivi glavu?

@Day Walker
Ko ti je prodao tu foru?
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Nakon sto je DW ovo napisao,ja sam sokiran kako je KIA tu zatajila u izradi,vidim da nije redak problem.

Poslednja izmena od Milos u 31 Jan 2017, 20:44, izmenjeno 1 put ukupno.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Day Walker
@Perfiko
Pricao mi komsija, a i video sam na jednom parkiranom.
Brzine idu u H-a !!!

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
U suštini nek crkne, ima garanciju, ali nikad nisam čuo za to kod bilo kod auta za šlajfovanje i ceo taj proces
Evo ga i ovaj što prosipa humor na koji se niko mesecima ne smeje.
Evo ga i ovaj što prosipa humor na koji se niko mesecima ne smeje.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Milose nemas smisla za humor.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Pa i ti si isto Milos 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
A šta kaže komšija kakva se to hemijska reakcija u motoru stvara prilikom šlajfovanja pogonskih točkova?Day Walker napisao:@Perfiko
I kako si na parkiranom utvrdio da je to od šlajfovanja?
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
- Day Walker
Ovom mukici se 4 puta desilo:
I have a Ceed 1.6CRD automatic. At about 45,000 miles I experienced a knocking sound just as you describe
The noise sounded like a bag of spanners being shaken, particularly when decelarating, which worsened to the point where it then started to happen on accelerating then eventually resulting in complete loss of power
It turned out to be the torque converter wheel breaking up & eventually completely shattering
This was replaced (under warranty) & everything was fine for another 10,000 miles but then the same thing happened again
Again it was replaced & again it failed after a further 5,000 miles!
In all it has happened four times! The car is still under warranty & is going fine at present.
I have a Ceed 1.6CRD automatic. At about 45,000 miles I experienced a knocking sound just as you describe
The noise sounded like a bag of spanners being shaken, particularly when decelarating, which worsened to the point where it then started to happen on accelerating then eventually resulting in complete loss of power
It turned out to be the torque converter wheel breaking up & eventually completely shattering
This was replaced (under warranty) & everything was fine for another 10,000 miles but then the same thing happened again
Again it was replaced & again it failed after a further 5,000 miles!
In all it has happened four times! The car is still under warranty & is going fine at present.
Brzine idu u H-a !!!

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ovom je crko konverter automatskog menjaca...

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money