Beograd
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Beograd
Ima ideja da na Prokopu bude stadion.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Misliš onaj vaš hram fudbala? 

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- starac vujadin
Ne, zajednički.
- samo polako
Prvi put čujem.
Znam da su klubovi pravili planove o izgradnji stadiona na postojećim lokacijama ali da do realizacije nikada nije došlo i teško da će da dođe zbog imovinsko pravnih odnosa.
Za zajednički pa još na toj lokaciji nisam čuo!
Čak je i nacionalni bio planiran u Zemunu i ideja je bila da se oba kluba tu presele i igraju utakmice a ovamo oslobode prostor ali ni od toga nema ništa.
Znam da su klubovi pravili planove o izgradnji stadiona na postojećim lokacijama ali da do realizacije nikada nije došlo i teško da će da dođe zbog imovinsko pravnih odnosa.
Za zajednički pa još na toj lokaciji nisam čuo!
Čak je i nacionalni bio planiran u Zemunu i ideja je bila da se oba kluba tu presele i igraju utakmice a ovamo oslobode prostor ali ni od toga nema ništa.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Da neko u ovoj zelji i gradu ima mozga, odavno bi bio samo jedan stadion. Sve jedno gde.
Sent from mTalk
Sent from mTalk
Širim haos!
- samo polako
Budi realan tako nešto nije bilo ostvarivo.
- starac vujadin
E, ovo je nova ideja i ozbiljno se razmatra, ali je još to daleko od zvaničnog predloga jer se zna da će biti ogromnog otpora (gde navijači i nisu najveći problem). Stadion bi bio za 25-30000 ljudi. Posebno im je interesantna opcija da se navijači sporovode vozom direktno na stadion na "svoje" tribine i u odlasku sa stadiona, pa bilo skoro nemoguće da se sretnu u okolini stadiona.
Meni lično se ne sviđa da tu bude stadion i mislim da bi trebalo bi da taj neki "nacionalni stadion" bude većeg kapaciteta.
Meni lično se ne sviđa da tu bude stadion i mislim da bi trebalo bi da taj neki "nacionalni stadion" bude većeg kapaciteta.
- samo polako
Starče nije to nešto u redu.
Sa tim brojem gledalaca ne bi smo nikada dobili organizaciju meča na EP, znaš da će se po novom formatu igrati u gradovima širom Evrope i ključni uslov je minimum 40.000 gledalaca.
Stadion pre svega mora da ima parking prostor a poželjno je da ima i metro stanicu u blizini.
Opet lično se slažem da veći broj od 30.000 nama i nije potreban ali opet ako se gradi neka budu ispunjena ta pravila UEFA.
I ne bi me čudilo da tako nešto izgradimo i posle optužimo Evropu da nas ne voli i da nam zbog toga ne da domaćinstvo koje smo želeli za svoju zemlju i grad.
Sa tim brojem gledalaca ne bi smo nikada dobili organizaciju meča na EP, znaš da će se po novom formatu igrati u gradovima širom Evrope i ključni uslov je minimum 40.000 gledalaca.
Stadion pre svega mora da ima parking prostor a poželjno je da ima i metro stanicu u blizini.
Opet lično se slažem da veći broj od 30.000 nama i nije potreban ali opet ako se gradi neka budu ispunjena ta pravila UEFA.
I ne bi me čudilo da tako nešto izgradimo i posle optužimo Evropu da nas ne voli i da nam zbog toga ne da domaćinstvo koje smo želeli za svoju zemlju i grad.
- starac vujadin
To mi je pričao jedan urbanista koji je jedan od onih koji to razrađuje tu ideju koja mu (njima) je nedavno data u zadatak da je razrade, ali ne bih se vezivao za te cifre. Naravno, da su mnogo veće šanse da od toga ne bude ništa, kao što mnoge ideje i budu odbačene ili zaboravljene.
Kad pricaste o pogledu juce prelazim brankov i bacim pogled levo, kad se ide prema kalemegdanu, prodjes pored beton hale pa skrenes desno, druga zgrada desno ima sa strane prema reci svaki sprat komplet u staklu prema reci, kapiram da je ono fantazija od pogleda...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ta zgrada će bude top ako reše Karađorđevu.
RN3 Pro via TT
RN3 Pro via TT
Da li je to ona što se ne uklapa u ambijent?
Da. A ovo je render vs realno stanje.

- samo polako
Ima takvih rešenja po Beogradu koliko hoćeš. Skoro na svakom ćošku.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
nova definicija potkrovlja..
kao ona jedna u starom delu grada, na renderu pr+2 a izvedeno pr+3+po
kao ona jedna u starom delu grada, na renderu pr+2 a izvedeno pr+3+po

Boringly average, but also perfect for school run mums