Dobro veče
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Re: Dobro veče
Ako uz dioptriju imaš i astigmatizam, stakla sigurno ne smeju biti zakrivljena. Za običnu dioptriju ne znam.
Ja sam ih letos uradio, ali kupio i sunčane kod njih.
Ja sam ih letos uradio, ali kupio i sunčane kod njih.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
A što jednostavno ne uzmeš fotogrej sa dioptrijom?
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Meni je fotogrej bzvz, sem toga mozda covek hoce bas suncana.
Elem, grujic je odraduo tu akciju, i prezadovoljan sam. Kupio sam kopiju RB aviator, u njih ubacio suncana stakla sa mojom dioptrijom i letos mi bilo super.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Elem, grujic je odraduo tu akciju, i prezadovoljan sam. Kupio sam kopiju RB aviator, u njih ubacio suncana stakla sa mojom dioptrijom i letos mi bilo super.
Sent from my HTC One using Tapatalk
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ni meni fotogrej ne pomaze, jos koliku lupu imam na levom staklu razbije me sunce.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Stigla mi cestitka za zutu traku na Brankovom mostu iz januara. 2.500, ako platim odmah.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Samo 10 meseci im je trebalo da posalju? 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Meni su ovde baš to nudili kad sam bio na kontroli pre nekoliko meseci.Mares napisao:Jel mogu ove nase opticarske radnje da izrade stakla za suncane cvikere sa dioptrijom, ali da stakla budu identicna onima koje imam na suncanim svikerima, i da mi pasu na taj ram? Znaci, skinem orignal stakla sa rama, i stavim ova zamenska ali da mi budu sa dioptrijom? Ili bi u tom slucaju morao da uzimam neki ram sto oni nude.
Suncane naocare koje koristim su za zakrivljenim staklima, ne znam koliko je izvodljivo da budu takva sa dioptrijom.
http://www.optikapiljak.rs
E tnx za kontakt...zvacu ih ovih dana.
Trebaju mi bas suncane, ne foto grej. Nemam veliku dioprtriju, -0,5 na oba oka s tim da mi je na jednom ja mislim i cilindar, a cvikeri su mi neki rej ban i jedino mi se taj model svidja tako da hocu na njihov ram da ugradim odgovarajuca stakla ako je moguce...provericu sa ovom opticarskom radnjom.
Trebaju mi bas suncane, ne foto grej. Nemam veliku dioprtriju, -0,5 na oba oka s tim da mi je na jednom ja mislim i cilindar, a cvikeri su mi neki rej ban i jedino mi se taj model svidja tako da hocu na njihov ram da ugradim odgovarajuca stakla ako je moguce...provericu sa ovom opticarskom radnjom.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Pre par dana sam pricao sa drugarom kako su mi za10 godina koliko vozim pisali sve moguce prekrsaje ili sam bar bio uhvacen pa nije pisano - sem radara. I u subotu me upecaju negde u Grdelickoj klisuri, ogranicenje 60 a ja vozio 83.
Kaze 2500 ako odmah platis, ja reko pisi...
Kaze 2500 ako odmah platis, ja reko pisi...

Ja bih platio odmah 

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ironija je sto na poledjini zapisnika pise da mogu dobrovoljno da platim ceo iznos unutar tih 8 dana ako zelim, smejao sam se 15min 
E sad ne znam da li se igras recima i mojim pravopisom, ali znam da znas na sta sam mislio pod placanjem odmah

E sad ne znam da li se igras recima i mojim pravopisom, ali znam da znas na sta sam mislio pod placanjem odmah

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Pticica!

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
upecali te? 
Se razume neko u ove iPad-ove?
Kako da prebacim film i gledam na iPad? Povezao sam USB-om laptop i iPad i neće da kopira na iPad. Nema 'paste'.

Se razume neko u ove iPad-ove?
Kako da prebacim film i gledam na iPad? Povezao sam USB-om laptop i iPad i neće da kopira na iPad. Nema 'paste'.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''