Dobro veče
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Dobro veče
Za pojas na zadnjem sedištu bi vam i ja pisao. Kod mene se zna kad se sedi pozadi, vezuje se kao i napred. Svoju decu naravno uvek vezujem, ali i tuđa kad uđu u auto prvo im objasnim da moraju da se vežu. Odrasli se malo i bune, deca ne.
Što se pp tiče, ni ja nisam planirao da zamenim moju. Slažem se da treba da postoji u automobilu, ali menjati na svakih 5 godina mi nema smisla.
Što se pp tiče, ni ja nisam planirao da zamenim moju. Slažem se da treba da postoji u automobilu, ali menjati na svakih 5 godina mi nema smisla.
Posetite www.garaza.rs !
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ja zamenih prvu pomoc u oba auta. Mozete u LAV autu da donesete staru i doplatite za novu.
Brzine idu u H-a !!!

- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
Dobro jutro dobri ljudi.
Posle vise od pola godine aktivne potrage za automobilom (decko bas ne zna sta hoce), gledanjem alfi od 2000 eur, alfi od 5000 eur, opela od 10000 eur, leona fr itd itd (prevrne mi se zeludac od same pomisli koliko sam polovnjaka pregledao u srbiji... Od recimo 20 komada, 3 je bilo dobro, 2 utekla, 1 bio preterano skup za ono sto se dobija.(kako bre opel koji kosta 25000 nov ima KURBLE pozadi!!!
)
I tako. Moj stariji brat je konacno kupio svoj prvi automobil. Italijan iz njemacku :-D

Sport 2.0 Multijet 165ks.
I nije lose za prvi auto
@daywalker kolko para za zamenu te prve pomoci?
Posle vise od pola godine aktivne potrage za automobilom (decko bas ne zna sta hoce), gledanjem alfi od 2000 eur, alfi od 5000 eur, opela od 10000 eur, leona fr itd itd (prevrne mi se zeludac od same pomisli koliko sam polovnjaka pregledao u srbiji... Od recimo 20 komada, 3 je bilo dobro, 2 utekla, 1 bio preterano skup za ono sto se dobija.(kako bre opel koji kosta 25000 nov ima KURBLE pozadi!!!

I tako. Moj stariji brat je konacno kupio svoj prvi automobil. Italijan iz njemacku :-D

I nije lose za prvi auto

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Prelepo izgleda Bravo
Ne secam se tacno, al recimo reda velicine 700-1000 dindzi

Ne secam se tacno, al recimo reda velicine 700-1000 dindzi
Brzine idu u H-a !!!

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Super izgleda Bravo! 

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Pravi Svabo
cestitke na skorpiji, stvarno je top
Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Zamena prve pomoci je bila 690,00 dinara. Mislim da je svuda tako, a da na sajtu Galenikepostoji i spisak mesta na kojima se moze izvrsiti zamena.
Ja zamenih vise komada u Autoline-u, Sev.Bulevar, krajem prosle ili pocetkom ove godine.
Ja zamenih vise komada u Autoline-u, Sev.Bulevar, krajem prosle ili pocetkom ove godine.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Nemoj da lazes ljude, svaki automobil sa oglasa je po tebi bio preskup.Nikolaa napisao:Dobro jutro dobri ljudi.
Posle vise od pola godine aktivne potrage za automobilom (decko bas ne zna sta hoce), gledanjem alfi od 2000 eur, alfi od 5000 eur, opela od 10000 eur, leona fr itd itd (prevrne mi se zeludac od same pomisli koliko sam polovnjaka pregledao u srbiji... Od recimo 20 komada, 3 je bilo dobro, 2 utekla, 1 bio preterano skup za ono sto se dobija.(kako bre opel koji kosta 25000 nov ima KURBLE pozadi!!!)
I nije lose za prvi auto

Bravo je odlican, bas je ocuvan, nema nikakvih ostecenja. 18ce su prelepe uzivo kao i sedista, koja na slikama izgledaju kao da je auto bio u poplavi.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V

Lep auto. Neka ga dobro služi

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Lep 
Sent from my D6603 using Tapatalk

Sent from my D6603 using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Zasto je danas tolika guzva u BG ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Petak, a lep vikend je pred nama
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Čestitam na kupovini, Bravo izgleda odlično, mogao bi brat (ili ti) da ga prestavi.