Dobro veče
Re: Dobro veče
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Drugar ima BMW 318d (2004) kilometraza 300000 , auto je super odrzavan , koliko da ga ceni ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Prvo da smanji na 160k.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Počeli su da stavjaju neka moderna autobuska stajališta po kraju.
Kažu da štite od raznih vremenskih zgoda i nezgoda, a primaju čak 6-8, umesto 20ak dobro organizovanih ljudi
Elem, toliko sam navikao na silne ležeće, da nisam ni primetio još jedan, kada sam prvi put prešao preko njega
Ubijanje u pojam.
Kažu da štite od raznih vremenskih zgoda i nezgoda, a primaju čak 6-8, umesto 20ak dobro organizovanih ljudi

Elem, toliko sam navikao na silne ležeće, da nisam ni primetio još jedan, kada sam prvi put prešao preko njega

Ubijanje u pojam.
U ZR su postavili betonske "ležeće" na mesto i u širini pešačkog prelaza!!! Zamislite kako izgleda silazak sa njega i ulazak u raskrsnicu?!!!
Na Bagljašu u 20.oktobra? Baš prođoh pre sat vremena,bolje da su postavili stubiće da se carevi ne parkiraju ispred samih vrata prodavnica koje su "na lakat".
t
t
Baranjska-Hercegovačka
Onda su na više mesta.
t
t
- stefankmn
- Pobednik Garaža - Kup takmičenja
- Pridružio se: 03 Feb 2015, 12:09
- Garaža: VW PASSAT B8 1.6 TDI

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
Kakvih retarda ima to nije normalno
Sent from my MI MAX using Tapatalk
Sent from my MI MAX using Tapatalk
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Hm, da. Uključujući i ovog što kupuje kola noću i manijači na parkingu.
Naravno, ove drvoseče što su ga prebili ne podržavam. Mada, iz iskustava sa foruma, ima ljudi kojima redovno češu i udaraju kola. Možda je vlasniku kola koje je očešao puk'o film-pa onda puk'o i njega. Par puta.
Naravno, ove drvoseče što su ga prebili ne podržavam. Mada, iz iskustava sa foruma, ima ljudi kojima redovno češu i udaraju kola. Možda je vlasniku kola koje je očešao puk'o film-pa onda puk'o i njega. Par puta.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Ko ono beše radi u Metrou?
Dete prosulo kašicu, sreća pa sam imao presvlake krojene baš za Punta pa nije prošlo na sedište, i kupim neke Autentik u Metrou a uflekane da operem.
Iako na deklaraciji ima spisak gomile automobila na koje pašu, navodno, na Puntova sedišta se jedva navuku, kratka su i ružno stoje.

Dete prosulo kašicu, sreća pa sam imao presvlake krojene baš za Punta pa nije prošlo na sedište, i kupim neke Autentik u Metrou a uflekane da operem.
Iako na deklaraciji ima spisak gomile automobila na koje pašu, navodno, na Puntova sedišta se jedva navuku, kratka su i ružno stoje.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
I sta ti je tu kriv taj ko radi u Metrou? Uzmi fiskalni racun pa nosi na reklamaciju.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Nema Metro veze sa tim, već proizvođač, odnosno dobavljač, koji je i stavio tu deklaraciju na proizvod. Ali možeš da zameniš ili traaži da ti vrate novac.
Posetite www.garaza.rs !
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Kako šta je kriv taj ko radi u Metoru!
Pa neko mora da bude kriv!
Da nije drekavac možda kriv!
Šalim se naravno.
Ne znam gde mi je račun!
Ništa daću ih nekome na poklon pa nek se on muči!
Pa neko mora da bude kriv!
Da nije drekavac možda kriv!

Šalim se naravno.
Ne znam gde mi je račun!

Ništa daću ih nekome na poklon pa nek se on muči!

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...