Požeška je po meni drugačiji primer. Tu je kamion imao pravo da uđe u raskrsnicu u zavisnosti od nadolazećih vozila, a neočekivana brzina nadolazećeg vozila je mogla da ga navede da pogrešno proceni da će ovaj stići za 10s a stigao je za 2s.paja napisao:Koliko ja znam do sada je važilo pravilo da je kriv onaj "ko oduzme prednost drugome". Po tome je vozač golfa apsolutno kriv. Jedan od ekstremnijih primera je neko pomenuo - đubretarski kamion i BMW u Požeškoj pre neku godinu. Ovo se sada stvara neka nova praksa koja mi je vrlo interesantna.
Zna se da vozača audia tužilaštvo tereti za teško delo protiv saobraćaja ali se ne zna s kojim obrazloženjem, a to bi bilo interesantno pročitati.
Vujanića i kompaniju ne uzimam za ozbiljno ni malo.
Ovde je drugačije jer ovaj krzo crveno nije smeo uopšte da prođe, i samim tim procena koliko je ovaj delako i koliko brzo stiže nije ni bitne - jer ne sme da je bude.
Za pomenutog sam čitao da je mutan, al dzabe ako ga sud uzima za ozbiljno.
Kapor, ne razmišljam, ali nisi supermen da imaš nadljudske sposobnosti praćenja okoline i koncentracije, tako da je za mene to ipak pričanje priče

H4wkeye to nema veze, prethodni prekršaji, naopako da nekome prilepiš krivicu za konkretan slučaj jer je grešio pre. To ima uticaja na visinu kazne, al na samu krivicu ne sme da ima.