samo polako napisao:Kad smo već kod all-season guma jel ih neko koristi i kakva su iskustva?
Vozim, 5 godina. Prosle godine stavljen drugi set. Odlicna iskustva, po snegu jako dobre, leti isto ok nisu previse mekane. Nikada nisu proklizale, ni po jakoj kisi.Mana uslovno je sto se nesto brze trose.
Izdrzacu, smo nek odrade kako treba. Ove zime ce mi trebati vise nego ikada.
Kontam da cu zbog posla preko zime ici barem 7-8 puta do BD i 7nazad, pa imam u planu dve ture po Evropi (Francuska na skijanje i Austrija sa porodicom), Kop, Stara Planina, svakodnevna ruta oko 150km...
Kaze meni danas covek kako ovaj onaj kupio 17ice 225 50 17 za 25 28000din, a moje skoro 70.000. Pa reko evo ti Riken 6500din pa ti probaj, ali nwmoj posle da kukas. Kaze necu, daj Dunlop. Ali opet a kako 6500din. Pa kako 18ice ni 30.000din. Xe xe cirkus.
Elem direktorica kaze stavila neke 18ice za 30.000din, pa kaze da mu pravim dve fakture za njegove da joj proturi iz dva puta da plati. Xe xe.
Ladno al standard. Jesu te kramponke obavezne tamo gore?
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Ove gume sa ekserima, nisu obavezne ali su preporuka 80% vozi sa ekserima. Gume su neka srednja klasa, komoran je firma, zajedno sa felnama su uzete, posto ovde niko ne menja gume samo. Prave malo vecu buku za sada, videcemo kako ce se ponasati po ledu i snegu.
Ja razmišljam o njima, zato što malo prelazim godišnje (8-9000), a sl. godine moram da kupim i nove letnje, pa bi tako mogao da ubijem dve muve jednim udarcem, ali nešto mi ne ulivaju poverenje. Ne znam zašto, ali jednostavno priča mi je "Too good to be true", pošto moraju da imaju neku manu.