Dos tebi kao prosečnom korisniku verovatno nikada neće trebati mada prvi put čujem da može da se izbriše
Što se patricije tiče, ako imaš jedan hard disk nije bitno koliko particija imaš, možda je lakše da organizuješ fajlove sa bar dve particije
Jeste free dos a za particije imam tera da li da ostavim jednu particiju ili podelim iz wina. Postoji i ta opcija. ili opet instraliram win i napravim dve dok nisam nista jos nspunio.
Sta mi savetujete za stabilan rad
Još bolje rešenje je SSD za OS i neki terabajko za magacinka
swemir napisao:Sta mi savetujete za stabilan rad
Stabilan sto i udobna stolica!
Biće on stabilan kako god uradiš, ako nešto ne zezneš. Samo što ta podela koju ti savetuju omogućuje komforniji rad Trojancu kada ti bude reinstaliravao sistem
Uvek odvojis sistem od ostatka. Recimo da ti je 100gb u previse za sistemsku particiju, pod uslovom da igre instaliras na drugu.
Ja uvek imam barem 3 particije, radi lakseg snalazenja, a jos bolje je da imas dva razlicita diska, pa da vrte razlicite podatke u isto vreme
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ma dovoljan je i 60GB, ako nećeš ništa sem OS i malo SW instalirati. I kod ovih HU švercara mislim da košta duplo manje.
A ako ćeš instalirati i igrice, onda je i taj od 120GB malo.
Npr. kući na 60GB, od većih instalacija imam instaliran Win8.1, Visual Studio zadnji i gomila nekih manjih alata. Ima još dosta prostora slobodno, nisam pri kraju. Ali nemam nijednu igru instaliranu.
Ja sam iz prakse došao do cifre od 60Gb za C:\ drajv kad je Win7 u pitanju. To će da omogući i većinu programa da budu instalirani na sistemskom disku. Nije loša praksa preseliti \Users folder tvog usera na D:\ particiju. Onda će svi shortcuti da vode tamo.
Autocad zauzima oko 4 giga bez dodatska 3d studio i jos par i eto me na 50giga i to golih programa bez nadogradnji. Exel i photodhop koristim i to je to