Ne brže od života!
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Ne brže od života!
Naravno da Miseluk ima veze, kako sa ovim slucajem, tako i sa mnogim drugi par decenija unazad. Nesto kao tradicija.
Sent from my HTC One V
Sent from my HTC One V
Ne znam koliko si cesto tamo, ali odavno nije bilo kola tipa S8
Miseluk je mesto za okupljanje kao i svako drugo, odavno nema trkanja kao ranije....

Demokratija je izmisljena da bi se pametni sputali, prostaci podrzali, bogati obogatili a siromasni osiromasili...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Da li na semaforu iz pravca iz kog je dolazio Polo, ima uslovna strelica?
Posetite www.garaza.rs !
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Sa svake strane na toj raskrsnici imas i uslovnu "strelicu" za skretanje udesno i "strelicu" za skretanje ulevo koja obavezno ide u kombinaciji sa glavnim zelenim svetlom u tom pravcu i smeru - koliko se secam ona nocu nije aktivna.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Mislio sam da ima jer znam da mnogi semafori u NS imaju taj dopunski semafor, a i koliko se sećam jer sam prošao više puta tuda, trebalo bi da ima. Elem, ako je neki od tih semafora radio, moguće da ga je to zbunilo. Meni se dešavalo da krenem kad se upali strelica za skretanje levo ili desno, a za pravo je i dalje crveno. Prosto ne vidim i skontam kad sam već prošao raskrsnicu.
Posetite www.garaza.rs !
Da li je moguce da je golf imao uslovno levo. Ne znam da li nocu postoji ta opcija
Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока
Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока
@trojanac
Na crveno?!
Mislim da ta "uslovna" levo rade samo danju.
Na crveno?!

Mislim da ta "uslovna" levo rade samo danju.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
To je teoretski nemoguce. Ta "strelica" za skretanje ulevo moze da bude aktivna iskljucivo kada je i glavno svetlo zeleno.swemir napisao:Da li je moguce da je golf imao uslovno levo. Ne znam da li nocu postoji ta opcija
BTW, u to doba nisam nikad video da radi taj sistem, a i ovde se na snimcima vidi da ne radi.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ja imam jednog drugara koga zbunjuje kad imate semafor za pravo i desno ili levo jedan do drugog (ne onaj uslovni). On se uvek tu pogubi, ne zna da li sme pravo ili ne sme. I tako vozi vec 20 i kusur godina 

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Uslovno levo teško može biti, ako je u poprečnom smeru zeleno. Može samo pre, u toku ili posle "glavnog" zelenog u tom smeru, kako bi se očistili oni koji skreću levo, ali opet u kombinaciji sa crvenim na poprečnom smeru. Znači, njima je od zelene boje najviše moglo biti ono za uslovno desno.
Iz pravca iz kojeg je dolazio Golf/Polo postoje 2 semafora koja vikendima ne rade, trepcu zuto. Moguce da je ocekivao i na ovom isto....
Demokratija je izmisljena da bi se pametni sputali, prostaci podrzali, bogati obogatili a siromasni osiromasili...
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Da, desilo mi se dva-tri puta. Mada nisu klasične raskrsnice u pitanju. Recimo, desilo mi se skoro na semaforu kod Galenike, na novosadskom autoputu. Nikakve opasnosti tu nema da se produži pravo kad je uključena strelica za levo jer je svima ostalima crveni. Kad se ona ugasi, upali se zeleno za pravo, ali sam ja malo požurio. Ne ponosim se, nego kažem da se dešava, pa mi je palo na pamet da nije i ovde neki takav slučaj moguć.nikaragva napisao:@trojanac
Na crveno?!
Posetite www.garaza.rs !