Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
goblin
Banned
Reactions:
Pridružio se: 18 Nov 2014, 23:23

Re: Dobro veče

Post od goblin »

Floyd napisao:Nije on jedini koji je profitirao od tog vremena. Mnogi poslodavci danas u Srbiji su iz te priče.
+1
Kad pogledam strukturu mocnika u odredjenim regionima gde se krecem, to su u 90% slucajeva ili naslednici ili jos uvek aktivni kadrovi SPS vladavine.
Samo su se uspesno dalje infiltitrali u smenu vlasti, dal i dalje aktivno politicki ili jednostavno "odkupljivajuci" svoj mir i nastavljajuci sa bavljenjem ozbiljnim biznisom koji su sirili... i to su danas bas ozbiljni igraci (vodeci).

Naravno, imamo tu i novih igraca, svaka vlas donosi neke svoje igrace koji isplivavaju... sve je to normalno... ali je poenta da su mocnici iz Slobovog vremena do dan danas opstali kao najmocniji ljudi u svakom pogledu.
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

U vezi granice....
Rat u Bosni taman stao i nama trebaju vize. Mora se u ambasadu u Sarajevo, medu muslimane. Kako? Ne znam. Vodi nas momak koji ima vezu. J s njim u Sarajevo,ispred ambasade kolona ljudi i ne vidi se kraj. Na red nećemo stići do prekosutra. Kaže on meni, "prati mene, a ja pratim onog debelog. Šta kaže debeli, tako radi,i ne pričaj ni sa kim. Ako budu jebali mamu četničku, ako te neko udari, ti se pravi blesav "
Rekoh "Dobro,važi" :). I tako ja za debelim i on me odvede pravo na ulaz kod limene kapije. Preko reda. Ovi iza dobacuju i jebu mamu. Sve onako kako mi je malopre opisao. Otvorila se limena kapija- tad sam pomislio da sam ušao u raj :)
Jes,al zamalo :D
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Kad je meni otac pricao kako je putovao za NS-PR. Ispise cek i dok stigne otprilike cek vise ne vazi, a isao je cesto jer je tada radio doktorat. Pa su mene kao klinca slali po hleb i mleko, ja odem kod sefa a on mi ispod tezge da namirnice a ja njemu pare. Izlazim a ljudi da me razapnu maltene. I obavezno krene picvajz. Imali smo i srecu da smo u komsiluku imali mangupe koji su snabdevali ceo ulaz cak i slatkisima nekad jer je puno klinaca bilo. Svi smo se sladili sam tim i niko nije bio sebican. Onda pred bombardovanje demonstracije siptara, dezurstva nase policije non stop pod punom opremom (ziveli smo u centru). Jednom sam otisao u skolu i rekli mi da brzo brisem kuci jer su krenula sranja. Na putu do kuce su vec krenula demoliranja pa sam smugnuo u obliznju zlataru koju je drzao poznanik i tu sam nekoliko sati proveo. Kasnije je svasta bilo, posebno nakon bombardovanja kad je nekoliko nasih prijatelja progutao mrak i vise nikad nismo culi nista o njima.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

chaslav napisao:Kosovo dobilo pozivni broj, dakle definitivna potvrda nezavisnosti a vesti o tome gotovo da i nema dok npr. imamo naslovnu vest da Cecinoj ćerci neka ruskinja otima dečka Teodosića. I tako.
Izvini ali mi smo opet pobedili kao i '99.

Đurić: Pozivni broj za Kosovo je u vlasništvu Srbije

http://rs.n1info.com/a207884/Vesti/Vest ... rbije.html
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

samo polako napisao:
Heinz napisao:
samo polako napisao:
Porediti današnje vreme i to po broju ubistava i kriminala je van pameti ustvari deo političke propagande.
Propagiranje tog smeća je krenulo iz vlasti, tu se bar slažemo.

Ipak nisi razumeo tekst u vezi poređenja. ;)
ftj napisao:Nisu samo ubistva poenta, prosek plate je bio 5 do 10 maraka i ljudi su se pretvarali u zivotinje ne bi li se izborili da prezive, jbg bio rat. A ovaj danasnji vodja bio deo tog sistema i zlokobne ekipe i sad glumi ludilo.
A opozicija je bila bolja. Pogledaj snimke i slike sa mitinga opozicije Giška , Knele, Beli itd sve krem društva.
Kasnije je to DS doveo u red, distancirao se od tih likova.
Pa to ti kažem, sada je opet sav šljam uz vlast, imaš ih na TV, na tribinama, ubijaju se rafalima u širem centru grada i sl.
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Izgleda si ti jedan od onih prosečnih komentatora sa Blica! :)
Poslednja izmena od samo polako u 14 Nov 2016, 15:30, izmenjeno 1 put ukupno.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
member
Reactions:

Post od member »

Sad je gore. Makar meni tako izgleda.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Samo botovi ne vide šta se dešava.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Vide, nego vole sendviče. :D

Sent from mTalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Sunka se vole

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Korisnikov avatar
Pulp Fiction
Reactions:
Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
Garaža: Astra G 1.7 dti

Post od Pulp Fiction »

@samo polako Ok hvala za info.
@Gaginho ja sam gledao kod nekog na yt ''rudar 7'', ima ih sve :)

Ma beži ne može se ni pomisliti niti reći vratile se 90-e, jednostavno nikako ni u kojoj sferi.
Neko je spomenuo, slatkiše, kad se setim izbegli smo, a kad tetke koje su na vreme iz blagostanja SFRJ pobegle u Nemačku pošalju ti igračke, milku, kinder, srećan si ko nova godina, gomilu proizvoda nikad nisam video. Kad ti neko ko klincu da 10 maraka to je bilo pa jebe* mi ako ne ko danas 100e :D
Kupovalo se u Pančevu, čak i u Suboticu išli na buvljake, a gomial ljudi je nešto švercovalo. Još dok sam ja bio u tom međuregionu, stalno neke vojne i paravojne formacije prolazile, sećam se kažu doće Arkan a mi klinci pravo na centar da vidimo tog lika cccccc
Luda vremena, nzm stvarno je trebalo to preživeti. Ćale je išao u rat pa ranjen imao je ''sreću'' da ga više ne cimaju zbog toga i jure ko neke što su.

Eto goblin je upoznao tu ekipu pa makar kao klinac. Rutović, i msm Vukotić je živ. Za njega Žabac reče kod Marića da je najopasniji lik iz 90ih.
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

A ja kad sam juče video sliku pomislio sam da je forumska ekipa, samo pre par godina na nekom VG skupu :D
Na prvi pogled jedan mi ličio na Baxa, drugi na Uroša, treći malo na McGruju :D
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

:kezo:
Korisnikov avatar
member
Reactions:

Post od member »

@pulp
Promašio za Vukovica. On je odavno otišao u lovišta. Braća Rutovic su sada jaki ko država u državi. Ja znam ponešto o njima, a to je verovatno 5% od njihovog bogatstva.
goblin
Banned
Reactions:
Pridružio se: 18 Nov 2014, 23:23

Post od goblin »

Nije napisao Vukovic vec Vukotic, a Vesko je ziv, zdrav i vise nego aktivan sa obe strane zakona i dalje.
Jeste bio jedan od najopasnijih igraca, ni danas nije za podcenjivanje...
Odgovori