Dobro veče
Re: Dobro veče
Mi koji smo radili i preziljavali 90-tih vidimo gotovo isti nacin dogadjanja stvari u mnogim sferama. Nije potpuno ogoljeno kao onda ali i prikriveno se lako prepoznaje sablon.Pulp Fiction napisao:@samo polako Ok hvala za info.
@Gaginho ja sam gledao kod nekog na yt ''rudar 7'', ima ih sve
Ma beži ne može se ni pomisliti niti reći vratile se 90-e, jednostavno nikako ni u kojoj sferi.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Jbt koje glave, sa slatkišima se meri stanje u društvu. Eto ima o dosta sendviča, uopšte nije loše, naprotiv.
RN3 Pro via TT
RN3 Pro via TT
Bilo je čudnih momenata, da ne kažem opasnih, ali uglavnom oko 93će i četvrte. Posle toga se divljalo normalno. Ništa ružno ni približno mi se nije desilo.Pulp Fiction napisao:Uvek sam se pitao kako je tada bilo biti momak i izlaziti po BG?
Tapatalk
Davno sam dobio jedan savet i zahvalan sam na tome.
Nema svrhe kukati a pogotovo buniti se i boriti protiv bilo kakve vlasti. Energiju treba usmeriti na sto bolju infiltraciju u bilo kakav sistem a ne na ispravljanje i menjanje sistema.
Nema svrhe kukati a pogotovo buniti se i boriti protiv bilo kakve vlasti. Energiju treba usmeriti na sto bolju infiltraciju u bilo kakav sistem a ne na ispravljanje i menjanje sistema.
-
- Pridružio se: 11 Jul 2016, 01:04
Ti si uzeo Goranov auto?goblin napisao:Na slici je moj bivsi auto koji sam nedavno spominjao u drugoj temi.
BMW 850 CSI
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Jao, ne opet...
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Gobline zar nije bila priča da si mogao da uzmeš Majmunov izbušen BMW povoljno ali da nisi ipak na kraju?
Ne, nudjena mi je Sljukina osmica onako izbusena za neke smesne pare ali to nisam uzimao.
Dok je BMW 850CSI kod mene dosao vec sredjen.
Dok je BMW 850CSI kod mene dosao vec sredjen.
Da, ali je nakon ubistva auto promenio par vlasnika dok nije dosao do mene.Zarkofinska napisao:Ti si uzeo Goranov auto?goblin napisao:Na slici je moj bivsi auto koji sam nedavno spominjao u drugoj temi.
BMW 850 CSI
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Milsio si na mene?Uroš S. napisao:Jbt koje glave, sa slatkišima se meri stanje u društvu. Eto ima o dosta sendviča, uopšte nije loše, naprotiv.
RN3 Pro via TT
Pa ja sam tada bio dete u osnovnoj skoli, još izbeglica u tuđoj kući, nisam imao mnogo toga, a slatkiši, igračke, neposedovanje sege, tetrisa, kompa (koje su neki vrv imali) i ostale gluposti su mi ostale u sećanju.
Mogu da merim stanje u društvu i sa drugim pokazateljima, ali da ih pronalazim po knjigama i statistikama, jer ih lično nisam doživeo niti se sećam...
Ima ovde na forumu ljudi koji to mogu reći iz prve ruke sve...
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Mladji narastaji foruma su postali jako nervozni u poslednjih godin-dve, samo bi se svadjali
@ pulp - pomesao sam, zove se Rudar na tubu, a na fejsu je Cika Kure. Pre ove grupe bila je Puls Asfalta, jos bolja grupa u kojoj je izneseno jos vise detalja, sve lepo poredjano po albumima, ali je iz nevezuse jedan dan admin rekao da nece vise nista da pise i da ceka neka bolja vremena
ustvari jos postoji grupa ali se ne pise nista https://www.facebook.com/PULS.ASFALTA/?fref=ts

@ pulp - pomesao sam, zove se Rudar na tubu, a na fejsu je Cika Kure. Pre ove grupe bila je Puls Asfalta, jos bolja grupa u kojoj je izneseno jos vise detalja, sve lepo poredjano po albumima, ali je iz nevezuse jedan dan admin rekao da nece vise nista da pise i da ceka neka bolja vremena

ustvari jos postoji grupa ali se ne pise nista https://www.facebook.com/PULS.ASFALTA/?fref=ts
Jel bi vama bio problem da kupite auto u kome je neko ubijen?
Ili jednostavno izbusen auto koji je prepravljen?
Pricao sam o tome sa mnogima, i meni iskreno to ni najmanje ne smeta, dok ima ljudi koji zivi ne bi seli u takav auto.
Inace se takvi automobili prodavaju bukvalo u bescenje. Uracuna se kompletna steta popravke kao da se nista nije desilo i onda se prodaju maksimum upola cene, neki su isli cak i za 30% od pune vrednosti.
Moj burazer je prodao svoja 2 automobila koja su bila ostecena prilikom pucnjave i pokusaja atentana za 30% od njihove vrednosti. Iako u njegovoj blindi niko nije nastradao (nastradao je telohranitelj u drugom autu iz pratnje), jednostavno ih se odmah resio i uzeo nove.
Meni je poslednji put nudjen ovaj najnoviji A8 3.0TDI u totalnom fulu od preme, bio je star manje od 2 godine, presao nesto smesno oko 30.000km...
Decko je ubijen u njemu i prodavao mi ga je rodjeni brat od ubijenog. Ostavio je auto u ovlascenom servisu gde su ugradili kompletno novo sediste, promenili cela vrata i prozor (drugih ostecenja nije bilo).
Tako sredjen se davao za 30.000eur a placen je preko 120.000eur.
Malo sam se dvoumio, cak me @member i provalio iako mu to nikad nisam rekao
i zakasnim, prodao se i eno se vozi i danas, vec je promenio par vlasnika... (sadasnji verovatno pojma nema istoriju auta)
Ili jednostavno izbusen auto koji je prepravljen?
Pricao sam o tome sa mnogima, i meni iskreno to ni najmanje ne smeta, dok ima ljudi koji zivi ne bi seli u takav auto.
Inace se takvi automobili prodavaju bukvalo u bescenje. Uracuna se kompletna steta popravke kao da se nista nije desilo i onda se prodaju maksimum upola cene, neki su isli cak i za 30% od pune vrednosti.
Moj burazer je prodao svoja 2 automobila koja su bila ostecena prilikom pucnjave i pokusaja atentana za 30% od njihove vrednosti. Iako u njegovoj blindi niko nije nastradao (nastradao je telohranitelj u drugom autu iz pratnje), jednostavno ih se odmah resio i uzeo nove.
Meni je poslednji put nudjen ovaj najnoviji A8 3.0TDI u totalnom fulu od preme, bio je star manje od 2 godine, presao nesto smesno oko 30.000km...
Decko je ubijen u njemu i prodavao mi ga je rodjeni brat od ubijenog. Ostavio je auto u ovlascenom servisu gde su ugradili kompletno novo sediste, promenili cela vrata i prozor (drugih ostecenja nije bilo).
Tako sredjen se davao za 30.000eur a placen je preko 120.000eur.
Malo sam se dvoumio, cak me @member i provalio iako mu to nikad nisam rekao

Poslednja izmena od goblin u 15 Nov 2016, 15:04, izmenjeno 1 put ukupno.