Sloba napisao:Danas sam bio u Masarikovoj oko podne sa tim da sam došao preko Brankovog mosta, a vraćao se preko Gazele.
Druze sto ne nazva da svratis na kafu.
Doći ću kada budeš pekao paprike.
Bio sam poslom u privrednom sudu, žurio da stignem, žurio da se vratim u NS zbog obaveza. U petak ponovo dolazim, Samsung organizuje prezentaciju, ali i to će biti strogo po programu. Sledećeg petka ponovo dolazim na neku edukaciju, još gora varijanta, 08-18h... Tako da, relativno često sam tu, ali teško šta drugo mogu uklopiti.
Hm... Pa da mi se smejete! Lako je vama kad ste svaki dan tu, onda dodjete u NS gde sve zajedno dve ulice nisu pod pravim uglom, a jos dve su jednosmerne pa se kur*ite!
Nigde vise, znam do JNA, do Delte i do Arene, vise mi ne treba
* jednom sam se vozio 50km viska, ali to necu da pricam pa ti umri!
I ja sam iz pravca Zagreba do NBG išao preko ostružničkog mosta, pored sajma i preko Gazele. Bili smo ubeđeni da ima neko isključenje pre Save, kad ono cvrc. A, kamioni zvižde u oba pravca, nema ni stajanja, ni okretanja. Manje-više što je puna linija.
Gaginh0 napisao:Hm... Pa da mi se smejete! Lako je vama kad ste svaki dan tu, onda dodjete u NS gde sve zajedno dve ulice nisu pod pravim uglom, a jos dve su jednosmerne pa se kur*ite!
Jeste, samo to je projektovala Marija Terezija, ali sam zato ja promašio isključenje za NS, zato što su genijalci Drkonjić i Dronjak smislili da gde su bila dva, sada bude jedno isključenje dužine 4 kilometra.