Meni su dizali auto po ns-u i bg-u i subotici i nikad nisam platio pandursku kaznu (na licu mesta, dodje ona naravno kasnije).
PS sta sam zapravo hteo da pitam kad sam usao u temu, sta je masovna fora po forumu za reno talisman? Posto ja mahom ni ne ulazim u vecinu tema vec samo u ono sto me zanima (a reno talisman je na spisku stvari koje me ne zanimaju). Kapiram da je to neki kao dobar auto jel za te pare koje nudi pa se sad svi sprdaju koliko je dobar kao?
Laminati i brodski podovi ne miruju... Čuo sam trač da je Tramp lično obećao dr.Mići Jovanoviću, da će kad pobedi na izborima, pripojiti Univerzitet „Džon Nezbit“ ovom državnom. Da bi mu se odužili zbog uložene imovine i nastavnog kadra, dr.Mića će navodno biti rektor BU
Mr.Rotor napisao:Magacioner je onaj koji rukovodi magacinom i koji kontroliše ulaz i izlaz robe.
Taj koji rukovodi se u većini firmi zove "šef magacina", ili tako nešto. Običan magacioner nosi, sortira, razmešta robu. Mnoge firme daju zaposlenima što zvučnije nazive zanimanja, kako bi se bolje osećali. U jednom konkursu sam video posao "asistent logistike", u prevodu - pomoćnik magacionera.
Pre neku godinu je bila vest da su decu upisivali za zvanje dekorater unutrašnjih prostorija misleći da je to vezano nešto za dizan i dizajniranje a radilo se o molerima.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Ja nikad ne stajem pesacima kad nisu zakoracili. Jer ja prvi ne koracim ako auto prolazi. Prosta logika je da je 10x lakse pesaku stani-kreni nego autu
Raj na zemlji...Pešaci naviknuti da paze, deca se uče od malih nogu ko je ko u saobraćaju i nema gužve zbog uličnih hodača. A ne k'o ovde, nabiju sušalice i istrčavaju na prelaz kako ko hoće