Dobro veče
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Dobro veče
Nema sta drugo da bude... Neko prolece ili leto, najkasnije 2010. godine, popodnevni sati. Ja bio na salteru u Komercijalnoj banci, dok su bili na cosku Modene...
Jednim potezom auto posaljes na otpad.
Sent from my m2 using Tapatalk
Sent from my m2 using Tapatalk
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Sta znaci kad auto placevi za odredjeni automobil napisu:
"PISMENA GARANCIJA NA LEGALNOST VOZILA I PRATECE DOKUMENTACIJE, PREDJENU KILOMETRAZU I DA VOZILO PRETHODNO NIJE BILO HAVARISANO"
Da li je to stvarno relevantno, da li je verovati takvim placevima? Tj. da li sam siguran da je auto toliko presao ako mi daje pismenu garanciju?
"PISMENA GARANCIJA NA LEGALNOST VOZILA I PRATECE DOKUMENTACIJE, PREDJENU KILOMETRAZU I DA VOZILO PRETHODNO NIJE BILO HAVARISANO"
Da li je to stvarno relevantno, da li je verovati takvim placevima? Tj. da li sam siguran da je auto toliko presao ako mi daje pismenu garanciju?
Ne. To ti znači da su dali garanciji da ide na kurs da se opismeni i da ti objasni koji dokument je šta i zašto je validan.
Sent from my SM-N9005
Sent from my SM-N9005
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Mislim da po zakonu o zastiti potrosaca moraju na 2g da daju garanciju. Mozda gresim.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Koliko ih to imaš?Heinz napisao:Spaliću obe svoje diplome BU javno

@Velja
Priča je malo šizoidna, čak i za Sirbistan.
Sent from mTalk
Širim haos!
Više od jedne a manje od tri 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
methane.master napisao:@Velja
Priča je malo šizoidna, čak i za Sirbistan.
Slažem se, Maja Nikolić level

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Garancija na legalnost mu dodje da je proveren da nije kraden, pardon skinut sa osiguranja negde pa da nema roming 
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Ja mislio pričate o Tulip. Ex Putnik na NBGD. Ima nezgodno penjanje na parking, zaslužuje da se nazove rampom.pedja napisao:Nidzo, misliš na Tulip u BGu ili na NS rampu ispred hotela Putnik?
Što se NSa tiče, frka je oko onos stubića, ali kada prođeš, voziš kroz pešačku zonu, kao pravi baja. Vredi straha

Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Oprobah danas autoput, pa reko' da vidim kako doći do Savinca, po novom, što bi se reklo.pedja napisao:https://www.google.rs/maps/place/%D0%A1 ... 20.3605711Ji 4Tze napisao:gde su te kobaje na Savincu?
Sada mu autoput prolazi pored kafane, ali verujem da ima prilaz
Dakle - Isključenje Takovo. Na raskrsnici Takovo (levo) / G.Milanovac (desno), skrenuti ka GMu. Ubrzo ide tabla Savinac (desno) i tu ide oštro desno skretanje. Zatim sledi 2-3km puta promenljive širine (od uskog za jedva dva auta, do novog šireg), kako su gradili autoput, tako i asfaltirali naokolo, po potrebi. Trebai su svuda proširiti, jer mi se čini da je prometnije nego na autoput

Dakle, nije teško stići. Kafanu je lako naći, kao i ranije. Ko nije bio - drveni objekat, a ispred automobili na sve strane.
Loša strana - nisam rezervisao. Da, dobro ste pročitali. Kako i one koji uđoše pre nas, "izbaciše nas" uz - "Ako niste zvali, mesta nema." Kratko i jasno

Znam da je gužva, da se prave rezervacije, da je subota, ali se ponadah

Ukratko - razvaljuju se od posla.
-----
Autoput - krivuda, ali je nov, pa kakav god

Tuneli su interesantni.
Na kraju autoputa, pokraj buduće naplatne rampe, stoji saobraćajna policija (džip + Fabia) i piše nekom Audiju. Ne znam šta, kako i zašto.
Bila je priča stave radar par km pre pa čekaju na kraju autoputa i pišu.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Sent from my LG-H815 using Tapatalk