Zanimljivi oglasi

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Re: Zanimljivi oglasi

Post od Rakhil »

Au, zajebao si se, trebao bi da znas da se ja ne pecam na takav stav. Dokle god tripujes da ti ja odredjujem sta ces da pises i da sebe vidim kao faktor, necu nastavljati pricu.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Ne moras da nastavis pricu, niti da se ogradjujes sa tim " zajeban sam" stavom, jer nisam ja tebe priupitao za vaznost tvoje neke izjave, nego ti mene.
Ne, nisi mi ti odredio, jer ne mozes, ali si kao grom iz vedra neba preispitao ono sto ja pisem, sto je manje, vise isto.
A da si rekao kada vlasnik moze da se spomene, jesi.
I kako je name dropping ako kazem ko je vozio neki automobil?
Da li se ti sada osecas vaznijim kada znas ko je vozio nekada crveni E46 cabrio?
Jel name dropping kada kazem da je Miskovic vlasnik delte?
Malo prvo prouci u kom kontekstu se moze izraz upotrebiti, pre nego sto pocnes da ga koristis...

Samo bih voleo da znam razlog pitanja, zasto je bas meni i samo meni upuceno, i koja je poenta/cilj istog?
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

Ja nemam "zajeban sam" stav. Necu da nastavljam jer znam tebe i dokle si ti spreman da odvedes nesto, a mene bole djoka realno, plus sam istrosio energiju za danas.

Pitanje nije upuceno bas tebi, ni samo tebi. Otvorio sam ovu temu i naisao na to, ucinilo mi se pogresno, prokomentarisao sam pitanjem: cemu informacija ciji je auto u poredjenju dva auta uopste, a posebno, cemu informacija da je u pitanju Kosmajceva cerka. Ne pamtim sva prethodna pominjanja imena vlasnika na forumu, niti zasto nisam reagovao negde drugde; mozda nisam procitao blagovremeno, mozda mi nije upalo u oci, mozda nisam cuo za vlasnika, mozda je bio drugaciji kontekst. Nema posebnog razloga zasto ti, verovao ili ne, pa nema svrhe ni da potenciras taj detalj.

A kad vec pitas: za pitanje koji je auto bolji, informacija o vlasniku je irelevantna. Ako uzmes u obzir da je jos u pitanju cerka jako kontroverzne licnosti, zvuci glupo, zvuci kao name-dropping nazalost. Kao da doticna daje tezinu tvojoj izjavi, eto tako izgleda. I odreagovao sam, opet verovao ili ne, vise iz dobre namere nego sa nekom idejom sta zelim reci. Vise nesto kao, ne treba ti to, ne treba ti da te povezuju u bilo kom kontekstu sa tim miljeom. Ako si shvatio kao napad, jebiga. Kao sto rekoh, necu ulaziti u dalju pricu jer znam dokle umes da odes, a ja necu tamo.
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Devojku ni upoznao nisam, jednostavno posedujem informaciju ciji je auto i izneo sam je, jer je 2005. ipak bio izuzetno lep, nov i nesvakidasanj, pogotovo crveni, lepa devojka unutra, cudo li je sto se zna ko ga vozi...
Apsolutno nikakva veza sa mnom, kao kada bi ti sada rekao da si video Rolls Royce, DON table, vozi ga(vozi se) Dragana Mirkovic.
To nije name dropping, ali je ok ako si ti to tako protumacio.
A nemoguce da nisi naleteo ni jednom na neciji post, gde neko govori ko vozi koji auto :)

Umem da odem daleko, kada me neko bez povoda provocira i javno proziva :)
Isto sam rekao DW-u, reci mi to uzivo, razresicemo to u 2 recenice, ako nista drugo, napusicemo se kurcevima, a na forumu zaista ne zelim da ostavim prostora za slobodno tumacenje o meni.
Zato i teram u krajnost, jer svo vreme znam zbog cega si ti to rekao, ali takodje znam i da nisi u pravu.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Samo je DW rekao da ne veruje u tu pricu koju si ispricao (nazvao sam je lovackom) na sta si ti skocio da sam te nazvao baronom.
No, bilo pa proslo, nisam ni hteo da ti odgovaram posle i jos si se bzvz pokacio i sa Vladom.
:pivo:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

Nije frka, uzivo prvom prilikom mozemo rekreativno da se napusavamo na ovu temu, vrlo dobro znas da ni uzivo nemam problema sa time. Ovaj post ti je korektan, a sad ga uporedi sa prethodnih par i nadji kolike su oscilacije. Onda pogledaj uporedo sve moje postove i nadji kolike su oscilacije. Pa kad se budemo uzivo napusavali, podseticu te na to i objasniti sta sam hteo da kazem.
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Znam, ali treba da razumes da nisam ja taj koji sam tebe bez razloga krenuo da napusavam :)
Ne reagujem dobro kada me neko napada, osim ako ima razloga za to, onda kuliram i priznam gresku :)
Takoreci, zivac sam :)
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

https://www.youtube.com/watch?v=M6F07pwaQeg
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Hahahahaha :rofl:
Korisnikov avatar
iggyboy
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
Garaža: 407 coupe 2.2 petrol

Post od iggyboy »

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Korisnikov avatar
tajfun
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2014, 20:59
Garaža: Honda HRV 4X4 92KW

Re: Одг: Zanimljivi oglasi

Post od tajfun »

Kakvo je ovo cudo
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Holden fazon...

Slika
Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:07
Garaža: C2

Post od elMaestro »

Meni se ova Omega cak i svidja, jos da je neki bar sestak unutra i eto veselja, pravi auto za zajebanciju... Jeste malo kretenski resen zadnji kraj, ali jbg, nije ovo bas high budget kao Australijanci sto rade, pa ubacuju i osmake.

TT
Имам једно потпитање...
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Xepoj87 napisao:Devojku ni upoznao nisam, jednostavno posedujem informaciju ciji je auto i izneo sam je, jer je 2005. ipak bio izuzetno lep, nov i nesvakidasanj, pogotovo crveni, lepa devojka unutra, cudo li je sto se zna ko ga vozi...

Neka fotka? :mrgreen:
ADrei
Reactions:
Pridružio se: 21 Sep 2012, 18:34

Post od ADrei »

Odgovori