Nije bilo ranije, sad ima ja mislim.Sloba napisao:I ja sam iz pravca Zagreba do NBG išao preko ostružničkog mosta, pored sajma i preko Gazele. Bili smo ubeđeni da ima neko isključenje pre Save, kad ono cvrc. A, kamioni zvižde u oba pravca, nema ni stajanja, ni okretanja. Manje-više što je puna linija.
Dobro veče
Re: Dobro veče
- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Lele sto se Dragan od sabajle raspisao po forumu. Mora da je na poslu 

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Cesto prelazim preko auto-puta i uvek se smejem kad vidim ljude kako se vracaju u rikvercmethane.master napisao:Jeste, samo to je projektovala Marija Terezija, ali sam zato ja promašio isključenje za NS, zato što su genijalci Drkonjić i Dronjak smislili da gde su bila dva, sada bude jedno isključenje dužine 4 kilometra.

Idi preko FG, zanimljivije je, a razlika u kilometrazi ~10-20km

Interesantnih par zadnjih strana, da ne zna covek o cemu se radi, pomislio bi da je gagi isao u Mumbai 
Elem, do svega ovog ne bi doslo da je pozajmio od nekog tel, ili navigaciju

Elem, do svega ovog ne bi doslo da je pozajmio od nekog tel, ili navigaciju

What i do for the livin'? I live for the livin'.
- Gaginh0
Imam navigaciju, ali je ne koristim i ne volim je 
Pazi ti moji tripovi dolaze od tih 50km lutanja, a tad sam imao 18-19 godina, moj 3-4 odlazak u BG (da ja vozim moj auto), i prvi preko reke, i to mi ostalo tako...
Mada sam se prosle godine cesto vozio sa drugaricom koja super poznaje BG i skontao sam da nije uopste komplikovan, al kad je ona pored mene

Pazi ti moji tripovi dolaze od tih 50km lutanja, a tad sam imao 18-19 godina, moj 3-4 odlazak u BG (da ja vozim moj auto), i prvi preko reke, i to mi ostalo tako...
Mada sam se prosle godine cesto vozio sa drugaricom koja super poznaje BG i skontao sam da nije uopste komplikovan, al kad je ona pored mene

Ih, pa sve je lakse kad je ona tu

djiuliju napisao:Lele sto se Dragan od sabajle raspisao po forumu. Mora da je na poslu

dobro vece

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Kakav rikverc, ja okret'o polukružno kod Rodića.Gaginh0 napisao:Cesto prelazim preko auto-puta i uvek se smejem kad vidim ljude kako se vracaju u rikvercmethane.master napisao:Jeste, samo to je projektovala Marija Terezija, ali sam zato ja promašio isključenje za NS, zato što su genijalci Drkonjić i Dronjak smislili da gde su bila dva, sada bude jedno isključenje dužine 4 kilometra.
Idi preko FG, zanimljivije je, a razlika u kilometrazi ~10-20km

Preko FG jeste zanimljivije, naročito kad se naguzi šleper. Ja ipak vozim asmatičara.

Nadam se da ste našli i Košutnjak.Gaginh0 napisao: Mada sam se prosle godine cesto vozio sa drugaricom koja super poznaje BG i skontao sam da nije uopste komplikovan, al kad je ona pored mene

Sent using Tapatalk
Širim haos!
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Sta on da kaze za onaj polo ako je tvoj asmaticar.... Tdi rahiticar?! 

Brzine idu u H-a !!!

- Gaginh0
methane.master napisao: Nadam se da ste našli i Košutnjak.
Sent using Tapatalk

Izvini nindza, nisam te prepoznao, obicno muskarci voze muske automobile...Day Walker napisao:Sta on da kaze za onaj polo ako je tvoj asmaticar.... Tdi rahiticar?!

Old People Enjoying Life
- Day Walker
Re: Одг: Dobro veče
Onda smo nas dvojica muskarcine 
Послато са Telenor_Smart_HD користећи Тапаток 2

Послато са Telenor_Smart_HD користећи Тапаток 2
Brzine idu u H-a !!!

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Pomenih Košutnjak više figurativno. Za tako nešto nije bitna lokacija.Gaginh0 napisao:neka paralelno sa Vojvode Stepe, bio mrak, kisa...

Još na skupu sam naglasio da forumom kruži latentni homoseksualizam.Day Walker napisao:Onda smo nas dvojica muskarcine![]()

Širim haos!
- Gaginh0
methane.master napisao:Još na skupu sam naglasio da forumom kruži latentni homoseksualizam.Day Walker napisao:Onda smo nas dvojica muskarcine![]()

Cekamo prvog clana sa Mini Morisom ili 206cc...
Obican 206 ne smem da spominjem, dobicu ban!

- Day Walker
@metne ti ga master, pa koliko znam i ti vozis zenskomobil takodje
Gle ovo... Enciklopedija za decu uzrasta od 4-7 godina

Gle ovo... Enciklopedija za decu uzrasta od 4-7 godina

Brzine idu u H-a !!!