Dobro veče
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Dobro veče
Ne znam kako je bilo formulisano i koliko su ljudi informisani ali to pitanje mi izgleda kao nešto o čemu treba da odlučuju stručni ljudi a ne opšta populacija. Koje su alternative, u kom roku mogu da se stave u funkciju i da li uopšte na ovom nivou mogu da zamene postojeće elektrane? Koliko zamena košta i kako će da se finansira? Šta prosečan glasač zna o tome?
Pitanje je bilo 2050. vs 2029. Svakako ih gase.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Bacaju u okean, Polinezija i truju ostatak planete. Jos negde 1986. su uhvaceni na delu kada su snimljeni sa broja Greenpeace a nakon toga usledila je teroristicka akcija drzave Francuske kada su potopili brod i pohapslili van teritorije Francuske novinare, snimatelje, aktiviste grinpisa i ostale koje su uspeli da skembaju.snork napisao:Nuklearni otpad inače voze na preradu u Francusku, oni su to dobro savladali.
Prvo su sve demantovali, pa je i Miteran javno negirao a kasnije prisilom dokaza priznali da su napravili svinjariju. Sa sve detaljima, koji su stravicni.
Da li im je verovati da su Francuzi postali posteni, ne lazu, i ne unistavaju druge...ja ne verujem iz onoga kako se i danas ponasaju prema vojno slabijima.
U sustini prerada se svodi na odlaganje, nema tu neke neutralizacije zracenja pa da preradom postane bezbedno po okolinu.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Dobro jutro radni narode. Ja već u kancelariji, sad će i kafa. A vi kako ste? 

Posetite www.garaza.rs !
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Jel neko pazario nešto za vikend na akciji?
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Uzela zena nekakve cizme. Puna cena oko 35.000din. Dobili popust 25% + 5% ako instalira nekakvu aplikaciju + vaucer od 4.000din za kupovinu drugog proizvoda u nekom roku...
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Kupili https://www.amazon.de/gp/product/B01EYC ... UTF8&psc=1.
Posto je prethodni Acer vec 5 godina star i polako ali sigurno zreo za penziju.
Posto je prethodni Acer vec 5 godina star i polako ali sigurno zreo za penziju.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Narednih 5 godina – zlatno doba Srbije
- LukaMaletin
- Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
- Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015
I da li ste zadovoljni sa ovim tabletom ?
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
5 pantalona, tri za mene, dve za suprugu, 2 bluze za nju takodje...slab popust buo, -20%. Doduše još minus 20 zbog poreza, tako da se isplatilosamo polako napisao:
Jel neko pazario nešto za vikend na akciji?
slepci, otvoreni do 18h svi, dok završiš s poslom nemaš vremena ni da obidješ, sigurno bi palo još nešto, ali nema se vremena. Mogli su bar taj dan da rade do 20,22h.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Ja ništa nisam našao šta me je zanimalo. 

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Sad će opet popusti oko ng, pa ćeš naći nešto.
Ja već pravim spisak šta mi treba, mogao bi i ti.
Treba mi i kuhinjski nož. Ima li neko preporuku za noževe 16-18 cm, do 80 eura? Vrlo česti su WMF noževi, ali drugarica koja ima njihov set nije oduševljena kvalitetom.
Našao sam WMF 16 cm za 80 eura, oznaka čelika je X50CrMoV15.
Baš kao što kaže drugarica, često mora da se oštri. Marketing je uradio svoje i predstavljaju ga kao profi nož, ali nauka govori suprotno. Nije toliko kvalitetan nož.
Šta vi preporučujete?
Ja već pravim spisak šta mi treba, mogao bi i ti.
Treba mi i kuhinjski nož. Ima li neko preporuku za noževe 16-18 cm, do 80 eura? Vrlo česti su WMF noževi, ali drugarica koja ima njihov set nije oduševljena kvalitetom.
Našao sam WMF 16 cm za 80 eura, oznaka čelika je X50CrMoV15.
Baš kao što kaže drugarica, često mora da se oštri. Marketing je uradio svoje i predstavljaju ga kao profi nož, ali nauka govori suprotno. Nije toliko kvalitetan nož.
Šta vi preporučujete?
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Kupiš i masap i oštriš nož kao pravi kuvar. Ne misliš valjda da se noževi ne oštre?