Pajina obnova voznog parka
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Pajina obnova voznog parka
Čisto da te podsetim da ga probaš (što duže to bolje)...vrlo bitna stvar kod Bravo. Nije to Giulietta da se svima sviđa kako se vozi. Verovatno će ti se svideti, ali za svaki slučaj...
Probaću ga, naravno.
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Never Say Never Again
Taj, al je sad na manje od 30.000 km i cena je 11500€
Drug vozi takvog brava sa skoro 200kkm, 2008-9...
Odličan auto, sa manom što mu je mali servis skup. Filter goriva je oko 70e i menja se na svakom servisu.
Sve u svemu, dobra kupovina!

Odličan auto, sa manom što mu je mali servis skup. Filter goriva je oko 70e i menja se na svakom servisu.
Sve u svemu, dobra kupovina!

Re: AW: Pajina obnova voznog parka
Znao sam 
Cestitam na izboru
Gesendet von meinem GT-I9505

Cestitam na izboru

Gesendet von meinem GT-I9505
Taman sam mislio da se zakuvalo 
U svakom slucaju, odlican izbor.
TT

U svakom slucaju, odlican izbor.
TT
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
paja napisao:Kako stvari stoji biće Bravo.
Stvar je manje više dogovorena, ostaje realizacija, a i do nje će doći možda sutra, a možda i u septembru

Neka te dobro sluzi.

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
-
- Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
- Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi
NIsam nesto pratio od pocetka
Kupujes auto na kredit i dajes u zamenu punta koliko sam shvatio iz nekih postova.
I onda kupujes POLOVNOG FIATA od 11000 evra na kredit?BEz garancije od par godina,makar ona bila i "juznokorejska"
Uhhhh :trljamoci: Ako je tako--->>punooo srece....
Posle 2 fiata,opet bih ga vozio ako bi mi ga dali dzabe....

Kupujes auto na kredit i dajes u zamenu punta koliko sam shvatio iz nekih postova.
I onda kupujes POLOVNOG FIATA od 11000 evra na kredit?BEz garancije od par godina,makar ona bila i "juznokorejska"

Uhhhh :trljamoci: Ako je tako--->>punooo srece....
Posle 2 fiata,opet bih ga vozio ako bi mi ga dali dzabe....

Relativno dobro si shvatio. Prodajem jednog i kupujem drugog. Da kupujem ponovo Fiat i to star dve godine od firme u kojoj imam dobre kontakte koji mi garantuju stanje vozila, ko ga je vozio, da nije lupano....
Ne znam kakva su tvoja iskustva sa Fiatom i koliko su bili stari, al moje iskustvo sa classicom koji je verovatno najgori model su sasvim dobra. Kupio sam ga novog, vozio 4 godine i 40.000km bez nekih problema. Isto očekujem i od Brava.
Sve može da se pokvari pa i Bravo al je ušteda takva da se isplati rizikovati, naročito jer ga neću voziti 10 godina pa da imam jake razloge da kupujem nov, a sigurno je rizik neuporedivo manji u odnosu na kupovinu drugih polovnjaka sa čuvenih 120.000 km.
Mislim da su kod nas i dalje jake predrasude prema Fiatu. Fiat nije ništa ni bolji ni lošiji od drugih.
Ne znam kakva su tvoja iskustva sa Fiatom i koliko su bili stari, al moje iskustvo sa classicom koji je verovatno najgori model su sasvim dobra. Kupio sam ga novog, vozio 4 godine i 40.000km bez nekih problema. Isto očekujem i od Brava.
Sve može da se pokvari pa i Bravo al je ušteda takva da se isplati rizikovati, naročito jer ga neću voziti 10 godina pa da imam jake razloge da kupujem nov, a sigurno je rizik neuporedivo manji u odnosu na kupovinu drugih polovnjaka sa čuvenih 120.000 km.
Mislim da su kod nas i dalje jake predrasude prema Fiatu. Fiat nije ništa ni bolji ni lošiji od drugih.
Ja sam razocaran sto je razum pobedio srce.
Trebao si kupiti nesto sto ti se dopada.
.
.
.
.
(i sto se meni dopada)
Trebao si kupiti nesto sto ti se dopada.
.
.
.
.
(i sto se meni dopada)

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ono sto ce te verovatno smoriti kad sednes u njega je na zalost losa oprema i bedna unutrasnjost.. Ali je prilika koju ne treba da propustis..
Brzine idu u H-a !!!

@ Tex
Trenutno mi je finansijsko zdravlje ispred emocija. Jbg biće u sledećem deljenju.
@ DW
Sve se to da srediti i dokupiti kad je osnova dobra. Ipak mi je ovo bolja priča nego brdo opreme u vozilu koje je baba u Italiji vozila nedeljom do crkve.
Trenutno mi je finansijsko zdravlje ispred emocija. Jbg biće u sledećem deljenju.
@ DW
Sve se to da srediti i dokupiti kad je osnova dobra. Ipak mi je ovo bolja priča nego brdo opreme u vozilu koje je baba u Italiji vozila nedeljom do crkve.
Računaj i na pakleni pad cene za 4 godine pa makar opet prešao 40k km(u poređenju sa konkurencijom).
Svestan sam toga, al je mala šansa da ostane kod mene toliko dugo. On je samo još jedno sredstvo ka cilju. Uloga mu je da zakrpi rupu u vremenu dok ne rešim neke druge stvari.