mogli bi da skoknemo nekadDay Walker napisao:Nisam ni ja bio, a svi pricaju da je super

mogli bi da skoknemo nekadDay Walker napisao:Nisam ni ja bio, a svi pricaju da je super
Delija napisao:Neka 'fala
Ta Rada je odvratna.. Ne znam ko se moze naloziti zbog istemethane.master napisao:Slikala se Rada Manojlović u lokalu u svi se primili. Auuu koji smo šabanistan.
Ako je bez zena, nemoj da me niste zvali ili cu baciti kletvu na sedmo koleno. Bio pre neko vece sa robijem, toliko mi se svidelo da se nisam potresao sto mi ispala ratkapna na putu dondeDay Walker napisao:Aj realno... I N me vec dugo tera tamo, al nikako da se pokrenem
Tako da mozemo i grupno kao sinoc, a mozemo i bez zena
Znači pravi lokal u trendu.ftj napisao:Nikad nisam video ovako arogantan jelovnik![]()
Inače čekali smo 40 min da nam donesu 2 burgera, ok su al su ipak preskupi za to što pružaju. Veliki burger je po mojim shvatanjima normalna veličina.
Onda definitivno vodimo zeneRakhil napisao:Ako je bez zena, nemoj da me niste zvali ili cu baciti kletvu na sedmo koleno. Bio pre neko vece sa robijem, toliko mi se svidelo da se nisam potresao sto mi ispala ratkapna na putu dondeDay Walker napisao:Aj realno... I N me vec dugo tera tamo, al nikako da se pokrenem
Tako da mozemo i grupno kao sinoc, a mozemo i bez zena
Kakav si ti covek, umesto da izvedes porodicu, ti molis po forumima da te ljudi vode negde. To bezanje od kuce vam je valjda porodicno... (sifra: gdetijeratkapna)Rakhil napisao:Ajd za DW-a jos i razumem, ali koga ces ti onda da vodis?![]()
Mis'im, desna ruka je uvek uz tebe po definiciji, jedino ako hoces formalno da je izvedes...