Navijački kutak - fudbal, košarka...
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Re: Navijački kutak - fudbal, košarka...
Aha, onda u redu, nisam skapirao.
A za nasu kosarku je bila ogromna greska sto nakon toga nismo nastavili sa forsiranjem naseg prvenstva, vec smo se prodali da bi drugima dizali kvalitet. Em je bila prilicno jaka liga, em je posecenost bila na veoma zavidnom nivou...
A za nasu kosarku je bila ogromna greska sto nakon toga nismo nastavili sa forsiranjem naseg prvenstva, vec smo se prodali da bi drugima dizali kvalitet. Em je bila prilicno jaka liga, em je posecenost bila na veoma zavidnom nivou...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
E, to je tema...ali kad bi krenuli o tome verovatno bi zaključali u roku od dve sledeće strane 

Re: Одг: Navijački kutak - fudbal, košarka...
+1 
Послато са Blade III користећи Тапаток 2
Послато са Blade III користећи Тапаток 2
starče, koliko volim da čitam tvoje upise na svim ostalim temama, toliko ovde pišeš nešto što nema veze sa realnošću. Drugim rečima, mene proizivaš za navijačku subjektivnost iako je nivo iste kod tebe najmanje isti kao kod mene ako ne i veći.
Pošto danas živimo u svetu gde su informacije dostupne u izobilju, veoma lako može da se proveri istorija JSD-a, ko ga je osnovao, sa kojim ciljem, ko je igrao u istom odmah posle rata itd. Tvoje viđenje dalje i bliže istorije i prilika u našem sportu nije aksiom, između ostalog zato i postoji ova i slične diskusije.
Mislim da nema razloga za ozbiljno shvatanje blagog "peckanje" na ovoj temi koja je i otvorena iz tog razloga (pod uslovom da se ne spusti na lični nivo).

Pošto danas živimo u svetu gde su informacije dostupne u izobilju, veoma lako može da se proveri istorija JSD-a, ko ga je osnovao, sa kojim ciljem, ko je igrao u istom odmah posle rata itd. Tvoje viđenje dalje i bliže istorije i prilika u našem sportu nije aksiom, između ostalog zato i postoji ova i slične diskusije.
Mislim da nema razloga za ozbiljno shvatanje blagog "peckanje" na ovoj temi koja je i otvorena iz tog razloga (pod uslovom da se ne spusti na lični nivo).

Molim te da nam okacis taj link gde pise da je Tudjman osnovao Partizan, naravno mislim na neki ozbiljan link, a ne na baljezgarije Covica (iz miloste PPV-a nazvan " Mafijaska pudlica") , bio bih ti zahvalan.Woodoo napisao:
On jeste bio predsednik JSD Partizana, ali tek 1958 godine i to je cinjenica .
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Za Simonovica da, za Branka Lazica... Kako da nealeksa napisao:Milenko Tepic je doktor kosarke za Branka Lazica i Marka Simonovica...

Branko moze da ga uci sta znaci odbrambeni igrac.
Brzine idu u H-a !!!

- starac vujadin
Odlično. `Ajmo fakta. Ko je osnovao, s kojim ciljem, ko je igrao...`ajmo.Woodoo napisao:starče, koliko volim da čitam tvoje upise na svim ostalim temama, toliko ovde pišeš nešto što nema veze sa realnošću. Drugim rečima, mene proizivaš za navijačku subjektivnost iako je nivo iste kod tebe najmanje isti kao kod mene ako ne i veći.
![]()
Što se tiče ozbiljnog shvatanja diskusije..pa pazi, ti sve vreme,od početka ove teme, ovde sipaš mržnju i vređanje (to što ti pišeš nije "peckanje" i nije "blago") i neobjektivnost koju mi, naravno jer smo bolji i pobednici s tolerancijom primamo, a sada kad sam malo zaoštrio priču ti kao "nemoj mnogo ozbiljno". Nije nego. Preteruješ i neko treba da ti kaže da preteruješ.
Što se tiče objektivnosti po ovom pitanju ti i ja smo na različitim planetama. Ti si u teorijama zavere, novokomponovanoj istoriji, specijalnom ratu, a ja sam skroz u drugom svetu po tom pitanju.
Naravno da ja ne shvatam ovo mnogo ozbiljno jer mso na auto forumu i šampioni smo toliko godina, pa i nema šta da se žestimo, ali nekad mora da se reaguje na konstantnu i malicioznu provokaciju.
Povodom tuce navijaca u Brace Jerkovic extra komentar sa sajta B92
citat:
Pošto nam je fudbal očajan već godinama, predlažem da se ukinu utakmice. Umesto toga mogu se organizovati borbe navijača do smrti. Prednosti su višestruke, prvo biće veća gledanost pa samim tim i veća zarada od reklama. Mladi lekari će imati na čemu da specijalizuju operacije. Pritisak na zatvore će se smanjiti. Baklje i lomljenje stolica o protivnike neće biti kažnjivi, nego poželjni. Policija neće morati da interveniše, osim da vraća na teren navijače koji hoće da pobegnu.
(Gladijator, 9. februar 2014 00:30)

citat:
Pošto nam je fudbal očajan već godinama, predlažem da se ukinu utakmice. Umesto toga mogu se organizovati borbe navijača do smrti. Prednosti su višestruke, prvo biće veća gledanost pa samim tim i veća zarada od reklama. Mladi lekari će imati na čemu da specijalizuju operacije. Pritisak na zatvore će se smanjiti. Baklje i lomljenje stolica o protivnike neće biti kažnjivi, nego poželjni. Policija neće morati da interveniše, osim da vraća na teren navijače koji hoće da pobegnu.
(Gladijator, 9. februar 2014 00:30)
- starac vujadin
Nisam do pre neku godinu ni znao, jer to ni ne pratim, da i među takvim žestokim "navijačima" postoje prelazni rokovi....kao prvo se navija za jedan klub, a onda se dobiju bolje "poslovne mogućnosti" i mrtvi hladni pređu da navijaju za suparnički tabor. U moru neprincipijelnosti i nepoštovanja svega živog eto još jednog primera.
Da to je neki novi trend kod navijaca koji mi stariji ne mozemo da razumemo. Pa evo jedan od vodja Alkatraza Vavic odgovara u sudu zbog ubadanja nozem navijaca Partizana dok je jos bio Delija
Vodja Vosinih navijaca je bivsi Grobar, Zato ja sve te navijacke grupe zovem jednim imenom placenici, zapravo oni navijaju za svoju navijacku grupu, a ne klub

Pa i milioni Delija su postali Panteri...
Pa gde je bio prosle godine u finalu ABA lige, u finalu plej ofu...???

Bas bi voleo da znam koga je taj "odbrambeni specijalac" nekad vrhunski sacuvao da se toliko prica o njemu, kojeg je to malo boljeg igraca stavio u dzep!?Day Walker napisao:Za Simonovica da, za Branka Lazica... Kako da nealeksa napisao:Milenko Tepic je doktor kosarke za Branka Lazica i Marka Simonovica...
Branko moze da ga uci sta znaci odbrambeni igrac.

Pa gde je bio prosle godine u finalu ABA lige, u finalu plej ofu...???
- Day Walker
Gde je Tepic svih ovih godina i sta je to uradio za vas?
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Brzine idu u H-a !!!

Ok, znaci i ti se slazes da Lazic nikad nista bitno i korisno nije odradio...
Milenko je za sve ove godine uspeo da bude i prvak Evrope
, a u Partizanu je odigrao tri super sezone, bio veoma koristan,uzeo sve moguce trofeje, ne znam sta bi vi!?
A videce se i pred kraj ove sezone koliko ce covek znaciti...

Milenko je za sve ove godine uspeo da bude i prvak Evrope

A videce se i pred kraj ove sezone koliko ce covek znaciti...

- Day Walker
Tepic je slepac od igraca i tacka.
Lazic je mlad i pred njim tek stoji karijera.
Odlican je odbrambeni igrac i naravno da je pomogao nebrojano puta.
Samo ti trazis nesto na sta je ne moguce odgovoriti.. koga je to sacuvao?
Odbrana nije cuvati samo jednog coveka i biti prilepljen uz njega.
I Aleksa, mislim da od crno bele boje, ne vidis dalje.
Pristrasan si previse da bi mogao da komentarises ostale igrace.
Prema tvom razmisljanju i pisanju, ispada da je partizan neprejebivi klub sa neprejebivim igracima... nesto slicno kao i reno za moonrua
Lazic je mlad i pred njim tek stoji karijera.
Odlican je odbrambeni igrac i naravno da je pomogao nebrojano puta.
Samo ti trazis nesto na sta je ne moguce odgovoriti.. koga je to sacuvao?
Odbrana nije cuvati samo jednog coveka i biti prilepljen uz njega.
I Aleksa, mislim da od crno bele boje, ne vidis dalje.
Pristrasan si previse da bi mogao da komentarises ostale igrace.
Prema tvom razmisljanju i pisanju, ispada da je partizan neprejebivi klub sa neprejebivim igracima... nesto slicno kao i reno za moonrua
Brzine idu u H-a !!!

Wauu, Lazic je mladji od tepica DVE GODINE, strasna razlika...
A ja nisam ni rekao da je Tepic ludilo od igraca, nego da je premija naspram Lazica i Simonovica, jer su im slicne uloge u timovima...
Znam ja dobro sta je odbrana, a i kosarka, i znam da Lazic nikad nista nije odradio, osim ako racunate neke bravure prostiv KLS klubova... odbrana je ono sto igra Milosavljevic!
Nema tu mog razmisljanja, nego su to CINJENICE!!! Partizan je za Zvedu druga galaksija sto se tice kosarke!

A ja nisam ni rekao da je Tepic ludilo od igraca, nego da je premija naspram Lazica i Simonovica, jer su im slicne uloge u timovima...

Znam ja dobro sta je odbrana, a i kosarka, i znam da Lazic nikad nista nije odradio, osim ako racunate neke bravure prostiv KLS klubova... odbrana je ono sto igra Milosavljevic!

Nema tu mog razmisljanja, nego su to CINJENICE!!! Partizan je za Zvedu druga galaksija sto se tice kosarke!