BMW - generalna tema
Re: BMW - generalna tema
Ja juce bio s drugarom koji bas gotivi audije i dao mu da vozi 530d i kaze da mu je bolji i motor (i rad na leru i zvuk) i menjac i volan i izolovanost u autimobilu nego u novom A6 3.0 koji je vozio pre par dana.
Ja nisam vozio A6 novi ali sad me bas zainteresovalo da idem da probam.
I ovo ne pisem zbog adreia, ne pada mi na pamet da se prepirem s fanboyevima jedne ili druge marke, samo iznosim misljenja. Znam da se i Markoni iznenadio u 530 kao i manje vise ko god ga je vozio (next takodje, heroj se ne secam sta je rekao) tako da izgleda da su uboli dobro ovaj model.
Ja nisam vozio A6 novi ali sad me bas zainteresovalo da idem da probam.
I ovo ne pisem zbog adreia, ne pada mi na pamet da se prepirem s fanboyevima jedne ili druge marke, samo iznosim misljenja. Znam da se i Markoni iznenadio u 530 kao i manje vise ko god ga je vozio (next takodje, heroj se ne secam sta je rekao) tako da izgleda da su uboli dobro ovaj model.
Poslednja izmena od AcaKayak u 23 Dec 2014, 08:10, izmenjeno 1 put ukupno.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Nije lepo smejati se tudjoj nesreci 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Znači zamenili su vam motor?AcaKayak napisao:Ja juce bio s drugarom koji bas gotivi audije i dao mu da vozi 530d i kaze da mu je bolji i motor (i rad na leru i zvuk) i menjac i volan i izolovanost u autimobilu nego u novom A6 3.0 koji je vozio pre par dana.
Širim haos!
Naravno, odavno... Presao sam vec 4000km s ovim motorom, mrzelo me da pisem na forumu. Ubacen je potpuno nov motor s drugim brojem, morao sam d amenjam u saobracajnoj.
Zar ide broj motora u novu saobracajnu ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Samo u čip.
TT
TT
Planovi.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

http://www.b92.net/automobili/vesti.php ... _id=949975BMW Serije 5 GT (ipak) ima budućnost
Model koji većina tvrdokornih fanova BMW-a ne može da oprosti bavarskom proizvođaču automobila najverovatnije će dočekati drugu generaciju, piše Auto Moto und Sport.
Kada bi morali da se odluče samo za jedan model koji ne bi voleli da vide u gami BMW-a, mnogi zaljubljenici u ovu automobilsku marku odabrali bi upravo BMW Serije 5 GT.
Ipak, izgleda da je ovaj model od lansiranja 2009. godine privukao dovoljan broj kupaca da bi opravdao svoje postojanje.
Nemački magazin prenosi da je BMW Serije 5 GT imao dobre prodajne rezultate u Sjedinjenim Državama i Kini.
Najnovija vest dolazi kao malo iznenađenje, s obzirom da je bivši izvršni direktor BMW-a za severnoameričko tržište 2011. izjavio da je odluka da se kupcima ponudi Serija 5 GT bila pogrešna, što je potkrepljeno tadašnjim prodajnim rezultatima u SAD koji su bili između 2 i 4 puta lošiji od planiranih.
Druga generacija modela Gran Turismo biće zasnovana na novoj Seriji 5 koja će biti predstavljena najverovatnije 2016.
Jako lepe vesti 
Jedino se nadam da je greska da ce biti zasnovana na seriji 5...

Jedino se nadam da je greska da ce biti zasnovana na seriji 5...
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
I ja sam procitao na nekom drugom portalu da upravo to hoce. Bice prava 5-ica samo limarija promenjena. Steta.
Pa to onda je nije vise to...
Možda naprave i 7 GT 

-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Bas. Ko je mogao da proguta "razlicit" dizajn, a nije hteo da baca pare na 7-micu lepo je prosao sa ovim modelom. Pogotovu ko ga je kupio kao mladog polovnjaka (tvoj slucaj).Laki021 napisao:Pa to onda je nije vise to...
Bio je porodicna sedmica, sada ce biti porodicna petica 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Znajuci bmw cena ce biti cak veca iako je na 5ci. Kapitalizam