VW Golf VII

Opšte diskusije o markama i modelima automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
dag81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
Kontakt:

Re: VW Golf VII

Post od dag81 »

Ma ne bih ga ni ja sad kupio jer nemam za njega, razumljivo.

Ali da uzimam nov auto iz C segmenta uvek bih dodao 10-15% vise u odnosu na Megan, Focus, Astru, Citroen, Hondu itd.

Meni je odlican sto se tice izgleda, i nisam ocekivao da bude neki svemirac, tj. bas bi se razocarao da su ga tako napravili. Tako da sve je ocekivano, jedino sto me brine je sto mi se svideo iz prve zadnji kraj, a na predhodnim uglavnom nije vec mi vremenom postane ''jasan'' zasto je takav kakav je.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Za moj ukus WV Golfa pre svega cenom gura suviše blizu premiuma kojem realno ne pripada i zato kažem da ga ne bih kupio. Da hoću jeftinije da prođem izbor bi bio Škoda ili Seat, a da hoću da raširim kesu izbor bi bio A3. Prosto po meni Golf ne vedi para koje za njega traže i mislim da ga previsoko pozicioniraju. Činimi se da je danas pozicioniran više nego ranije.
Korisnikov avatar
dag81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
Kontakt:

Post od dag81 »

Danas je pozicioniran nize. ;)

E sad gde se gura i gde pripada to je malo skatljivo, niti pripada premiumu niti ostalima, vec je izmedju. Da se gura na premium ne bih rekao, da daje paznju na klasiku i enterijer i dodatnu opremu kao premijum to je istina, ali naravno da nikada nece biti A3. Namerno kazem A3 jer je ista grupacija, toliko slican mehanicki ali i toliko razlicit.
Ko je vozio i Audi i VW uporedno iste klase i generacije shvata o cemu pricam, ko nije neka se potrudi da ih upari.
Korisnikov avatar
mr.Big
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 21:02

Post od mr.Big »

U njegovoj klasi (Golf klasi :) ) on je gde je uvek i bio, a svi ostali se pozicioniraju (cenom) u odnosu na njega.
1987.g nov G2 D je koštao 26.000 DEM u TASu...
Kuzmanovic napisao:Svidja mi se Golf karavan, po meni lepsi od hatchbacka.
Iako mislim da karavan Golf nije pravi Golf, tj odstupa od njegove osnovne ideje, ovaj je zaista primamljiv. Mada je ipak to sasvim drugi auto, prevelik, treba to uparkiravati...
dag81 napisao:Pa sta god pisali to znaci samo jedno, da je ostao najpopularniji i najpozeljniji auto i da ima nesto sto muti misli.
:plusone: :kezo:Sasvim sam siguran da bi 99% forumaša vrlo rado posedovalo neku od verzija G VII ... :)
Korisnikov avatar
ZAXSPEED
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 16:43
Garaža: Passat B7 , Clio IV 1.5 dci

Post od ZAXSPEED »

paja napisao:
Geza napisao:
sasa lbg napisao:Meni se G VII svidja..ostaje samo pitanje kako ce sklepati karavana tj hoce li ga "operisati" od lepog.
Slika
Slika
Ovde se lepo vidi koliko je C segment porastao. Ovaj G VII karavan izgleda kao da je karavan D segmenta od pre neku godinu.
Kuzmanovic napisao:Nov auto, a nisu mogli ni da potrefe nijansu krila sa vratima. :rofl:

Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
Kamuflaža sine, kamuflaža. :D

Ja ja! Das ist wunder!!
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Slika

Slika
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Gde je ekipa koja vice da je skup sok u Grckoj? Nije skup sok, OVO je skupo! Gle cenu za 2.0 TDI! :uf:
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:

Post od Geza »

Još si ti dobro prošao sa BMW-om :)
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Vala, jeste skupo, mislim da su preterali objektivno. Sa druge strane, ja bih isto ovo uradio na njihovom mestu: znas da imas dobru prodju i da ce brdo ljudi da se gura za kupovinu, nabijes cene, pa kad krene da opada hype spustis na normalu.
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:

Post od Geza »

A dodatna oprema ...

Should it be the more practical five-door, Volkswagen calculated 900 euros extra. Popular options include the Park Assistant (200 Euro), the rear camera fall (280 euros) or the entry-level navigation system "Discover Media" (505 euros) from relatively low. Deeper into their pockets, should anyone not on xenon headlamps with LED daytime running lights and cornering lights (1,200 euros), heater (1,285 euros), the great navigation system "Discover Pro" refrain (2,315 euros) or the fine leather fittings (1,990 Euro).
Slika Slika
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

dag81 napisao:E sad gde se gura i gde pripada to je malo skatljivo, niti pripada premiumu niti ostalima, vec je izmedju.
Dag postaješ gori od Monrua i Cosma zajedno.

Upravo si nam objasnio da postoje tri klase automobila. Obični, premijum i Golf. :kezo:
Korisnikov avatar
mr.Big
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 21:02

Post od mr.Big »

A pošto su konkurenti tamo -sa istom opremom ?
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Meni su ove cene opreme uglavnom normalne
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

MA gde su normalne, deru po usima sa cenom dodatne... :pop:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Stekao sam utisak da najveci broj Golfova koje vidjam su totalne klotare ili sa minimalnom opremom. Zato im prodaja i ide dobro jer kao takav nije skup (sto rece Heroj, 1000e skuplji od Megana).
S'druge strane dobro opremljen Golf cenom ulazi u premium drustvo a onda je pitanje koliko je dobra investicija.
Golf 2.0 TDI Highline je za nijansu jeftiniji od BMW-a 118d M-paket :zbunjen:

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Odgovori