Stanje na putevima, radovi, izmene saobraćaja...
Re: Stanje na putevima, radovi, izmene saobraćaja...
Stari most kod Beške zatvoren od 13. jula
http://www.021.rs/Novi-Sad/Servisne-inf ... -jula.html
Stari most preko Dunava kod Beške na auto-putu E-75 biće zatvoren od 13. jula zbog završnih radova na obnovi mosta.
Tokom radova, koji će trajati mesec dana, saobraćaj iz pravca Novog Sada biće preusmeren na novi most Beška.
Saobraćaj će se na novom mostu odvijati dvosmerno, od čega je po jedna saobraćajna traka namenjena za svaki smer kretanja vozila i to tako što će desna saobraćajna traka zadržati pravac ka Novom Sadu, dok će se levom trakom odvijati saobraćaj iz pravca Novog Sada ka Beogradu.
Za vreme izmene režima saobraćaja, ograničenje brzine na novom mostu Beška biće 60 kilometara na sat, uz zabranjeno preticanje duž cele deonice.
http://www.021.rs/Novi-Sad/Servisne-inf ... -jula.html
Stari most preko Dunava kod Beške na auto-putu E-75 biće zatvoren od 13. jula zbog završnih radova na obnovi mosta.
Tokom radova, koji će trajati mesec dana, saobraćaj iz pravca Novog Sada biće preusmeren na novi most Beška.
Saobraćaj će se na novom mostu odvijati dvosmerno, od čega je po jedna saobraćajna traka namenjena za svaki smer kretanja vozila i to tako što će desna saobraćajna traka zadržati pravac ka Novom Sadu, dok će se levom trakom odvijati saobraćaj iz pravca Novog Sada ka Beogradu.
Za vreme izmene režima saobraćaja, ograničenje brzine na novom mostu Beška biće 60 kilometara na sat, uz zabranjeno preticanje duž cele deonice.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Srećom nije u jeku turističke sezone.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Tako je bilo i prošlo i pretprošlo leto, navikli smo 
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
A je l video neko da se negde postavlja novi asfalt u BG ? Ja ne videh od pocetka sezone. Bruka. Grad nikada jadnije nije izgledao.
Mislim, tražili ste gledajte.
Valjda je do struke i teme doktorata Dr Maloga, jer se on razume u privatizacije u Eritreji ili tako nečemu. Beograd će tek dogodine doktorirati Pa će tad da krene Beograd u vodu
Valjda je do struke i teme doktorata Dr Maloga, jer se on razume u privatizacije u Eritreji ili tako nečemu. Beograd će tek dogodine doktorirati Pa će tad da krene Beograd u vodu

Video ja. Napravili su onaj skver u Karađorđevoj.
Ma čuvaju asfalt za Vojvode Stepe.
Ma čuvaju asfalt za Vojvode Stepe.

Radilo se: Bulevar oslobođenja od AK ka Trošarini, Kružni put od Transporta do Braće Jerković i nešto po Jerkoviću. Da ima kuda da se prođe kad zatvore V. Stepe.
TT
TT
-
- Banned
Koji skver u Karadjordjevoj ? Prekjuce sam morao da prodjem preko tramvajskog mosta i desno u Karadjordjevu pa dalje prema Nemanjinoj, ne dao Bog nikom, razmisljao sam da pisem Triu da mi sacuva delove trapa.
Od AK prema Trosarini ? Pored Gemaxa i Marakane ?
Od AK prema Trosarini ? Pored Gemaxa i Marakane ?
Da. A skver je levo od mosta, kod Geozavoda i Mixer Housa, Beograd na vodi se prodaje tu.
TT
TT
- methane.master
Malopre sam prečuo na TV neki izveštaj AMSS da je zatvorena obilaznica kod Batajnice. Naravno na sajtu AMSS ni reči. Ako je to tačno, a pošto je zatvoren je i Novosadski put u Bataji, kako izaći na autoput? Jel neko upućen u stanje? 

Širim haos!
Sinoć ništa nije bilo zatvoreno, niti u pripremi za zatvaranje.
EDIT: Ideš u NS po balerinu?

Malo matora vest.
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/480915 ... -30-minutaU okviru druge faze izgradnje Obilaznice oko Beograda - petlja "Batajnica", zbog izvodjenja radova na uklanjanju nadvožnjaka "Batajnica" i izgradnje pristupnih saobraćajnica, od 3. marta obustavljen je saobraćaj na pravcu Beograd - Novi Sad u oba smera u zoni nadvožnjaka "Batajnica".
Alternativni pravci za sva vozila su obilaznica oko Beograda preko petlje "Dobanovci" i petlje "Novi Banovci" u smeru ka Novom Sadu, odnosno Beogradu i Zemun - Batajnički drum - naselje Batajnica - petlja "Novi Banovci" do uključenja na autoput Beograd - Novi Sad ili da nastave starim novosadskim putem.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- methane.master
Jes, pa da se zaglavim u pesku. Ne vozim ja terenske verzije.Heinz napisao:Sinoć ništa nije bilo zatvoreno, niti u pripremi za zatvaranje.

@Geza
E mislim da sam tu vest čuo i nije mi ništa jasno. Ali evo Heinz kaže da se obilaznicom normalno vozi.
Mada kako stvari sa putevima stoje zaglaviću se u nekoj njivi.

Širim haos!
Ja sam išao ka NS, možda ima nekih radova ka Ostružnici.
Tj. Putevi Srbije kažu samo na nekih 20 m ima radova na mostu.
TT
Tj. Putevi Srbije kažu samo na nekih 20 m ima radova na mostu.
TT
-
- Banned
Je l sve ok BG - RUDNIK preko Mlad i Topole ? Sutra idem preko Drine pa bih tuda.