cozmo napisao:Ne volim francuze preterano, video sam one probleme sa rdjavim Cliom II,
Renault Clio IV
Re: Renault Clio IV
ma svi klijaci dvojke su vec istruleli, nema ih na ulicama uopste 
A da, komsija sad vozi Stepway
Taj Clio II je prodat. Da su bile trule - jesu, prvi put sam to video kod nekog novijeg auta tako.
Ne ulazim u to da je to samo na tom konkretnom primerku, tako je kako je bilo.
A ranije sam vec napisao veoma pozitivna misljenja o Cliu III 1.2 TCE kojeg sam imao prilike da vozim par puta.
Ako je cetvorka iznutra kvalitetnije i smekerskije uradjena sa vise prostora, auto ce u ovoj klasi biti pun pogodak.
Ne ulazim u to da je to samo na tom konkretnom primerku, tako je kako je bilo.
A ranije sam vec napisao veoma pozitivna misljenja o Cliu III 1.2 TCE kojeg sam imao prilike da vozim par puta.
Ako je cetvorka iznutra kvalitetnije i smekerskije uradjena sa vise prostora, auto ce u ovoj klasi biti pun pogodak.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Zanimljivo je sto se svima lakirana crna plastika na navigaciji A klase gadi,a ovde je ok cela centralna konzola od istog materijala 
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Meni je ok kad je diskretno ali kod Klice je uzas zivi, sto ne znaci da je auto generalno los i mislim da je medju interesantnijim u klasi.
Poslednja izmena od Floyd u 06 Nov 2012, 18:24, izmenjeno 1 put ukupno.
mene nervira nakacena navigacija (pitao sam lika u salonu da li moze da se izvadi iz kolaXepoj87 napisao:Zanimljivo je sto se svima lakirana crna plastika na navigaciji A klase gadi,a ovde je ok cela centralna konzola od istog materijala
Ne znam koga ne nervira 
Ni ja nisam odusevljen tim jeftinim detaljem,ali mi je takodje i ovde odvratno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
video sam danas prvi put uzivo crveni clio, sa nekom napacenom opremom, i izgleda super, puno bolje nego sto sam ocekivao sa fotografija...
-
Cherokee
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Ima ga u NS?
Da, stajao je na naselju, kod sekulicevog prodajnog salona za dacije
-
Cherokee
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Videcu da se provozam do NN da bacim pogled
NexT napisao: mene nervira nakacena navigacija (pitao sam lika u salonu da li moze da se izvadi iz kola)
Što se estetike tiče slažem se, ali sa druge strane, ove "nakačene" su mnogo praktičnije za upotrebu i praćenje od onih "uklopljenih". Barem meni.Xepoj87 napisao:Ni ja nisam odusevljen tim jeftinim detaljem,ali mi je takodje i ovde odvratno.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ne znaš da li je bio TCe?swemir napisao:Da, stajao je na naselju, kod sekulicevog prodajnog salona za dacije
Sent using Tapatalk
Širim haos!