Parking servis
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Parking servis - lopuže
Pitas, odgovori ti covek i ti se sprdas. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Pa to i jeste sprdnja. Kada vidim stranca sa 15 nakacenih kazni kaki mi se od smeha.
Kolega je platio, jer je auto službeni, a stiglo je na firmu. Verovatno ništa ne bi bilo da je auto njegov i da nije platio, ali ovako je situacija bila malo komplikovana. 60-70e ga je koštalo na kraju.
Nisam siguran da postoji neki pravni osnov, nego kao što rekoh APP. Očigledno ljudi plaćaju, čim ta agencija postoji.
Tapatalk HD
Nisam siguran da postoji neki pravni osnov, nego kao što rekoh APP. Očigledno ljudi plaćaju, čim ta agencija postoji.
Tapatalk HD
Taj i ne ide iz zemlje jer je odavno odjavljen u zemlji iz koje je doteran.Ogi napisao:Pa to i jeste sprdnja. Kada vidim stranca sa 15 nakacenih kazni kaki mi se od smeha.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Jedan od mojih najdrugova ima De tablice i jedno 10ak kazni i nikad mu nista nije stiglo u Nemackoj 

Brzine idu u H-a !!!

Ja svako leto pokupim brdo kazni ali ne zato sto sam bahat pa necu da placam vec zato sto debili nece da mi daju mogucnost da kupi nedeljnu parking kartu za zonu jer nisam prijavljen na toj adresi 

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
I jel ti stize?

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Re: AW: Parking servis - lopuže
Jok.
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk 2
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk 2
Nedeljnu ne možeš sve i da si prijavljen na adresu u BG. Mada ni mesečna nije skupa, oko 4€ 

Pa nije skupa ali ne mogu da je kupim 
Ovde kod mene bilo kom gostu mogu da uzmem dnevnu, nedeljnu ili mesecnu kartu a tamo trebas da budes prijavljen na adresi.
Inace, skoro sam citao da Italijani kazne namenjene strancima ustupaju privatnim firmama a oni naplatu vrse po APP sistemu jer nemaju zakonske mehanizme za prislnu naplatu

Ovde kod mene bilo kom gostu mogu da uzmem dnevnu, nedeljnu ili mesecnu kartu a tamo trebas da budes prijavljen na adresi.
Inace, skoro sam citao da Italijani kazne namenjene strancima ustupaju privatnim firmama a oni naplatu vrse po APP sistemu jer nemaju zakonske mehanizme za prislnu naplatu

Ustupaju privatnim firmama, ali lokalnim provatnim firmama jer strane firma/lica ni po kojem osnovu ne mogu da dobiju informaciju o registraciji vozila. Konkretno, Italijani na primer za 'dužnike' u UK angažuju firmu registrovanu u UK koja podnese prijavu protiv vlasnika vozila, ali šta se dalje dešava ne znam. Neki plate, neki ne, neki se ganjaju, dok neki nemaju problema... govorim o prekršajima ZTL, zona a traffico limitato, ko je bio u Bolonji/Firenci/Sijeni zna o čemu je reč. Nisam čuo da naš Parking Servis ganja bilo koga, realno do pre nekog vremena nisu imali osnova ni nas 'domaće' da ganjaju, a kamoli strance.
Btw, najčešće jure ljude koji su iznajmili kola lokalno, jer njih jure preko kreditnih kartica koje su ostavili kao zalog za iznajmljivanje kola.
Btw, najčešće jure ljude koji su iznajmili kola lokalno, jer njih jure preko kreditnih kartica koje su ostavili kao zalog za iznajmljivanje kola.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Floyd napisao:Ja svako leto pokupim brdo kazni ali ne zato sto sam bahat pa necu da placam vec zato sto sam stipsa

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
Danas prekoracenje 2 minuta, dobio doplatnu.
Posto pare ionako videti nece, makar sam ostao 4h u crvenoj zoni, a krenuo sam da ga prebacim u drugu ulicu, gde je zuta zona.
Posto pare ionako videti nece, makar sam ostao 4h u crvenoj zoni, a krenuo sam da ga prebacim u drugu ulicu, gde je zuta zona.
Zar nije 15 min dozvoljeno?
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Za prekoračenje nije, pogotovo za crvenu zonu gde nakon jednog sata moraš da ideš 
Inače, meni pre neki dan nije stigao sms za istek

Inače, meni pre neki dan nije stigao sms za istek