Vidim da nisi gledao snimakstarac vujadin napisao:Što se tiče centralnog ventilacionog otvora on je sigurno iznutra podeljen na 2 ili 3 nezavisna dela...mislim da sam na drugom klipu video da su tri. Pozadi, na zadnjim seditištima je isto tako dizajnirano i podeljeno je na dva dela. Uostalom, da je to samo jedan otvor ne bi mogle da se sprovedu dve zone klimatizacije napred. Otvor se očigledno automatski zatvara jer ne postoji mogućnost ručnog pomeranja, a na većini snimaka stoji da je zatvoren. Stilistički je to meni skroz ok. Mnogo lepše nego rogobatnih 4 otvora na kao što Mercedes sada stavlja.
Mnogo veći problem je što i za tu funkciju mora da se ulazi u meni i da se petlja po touch screenu i to bi me opasno nerviralo.

I zadnja i prednja centralna ventilacija se zatvara i otvara elektronski na touch ekranu, ali nema odvojeno da se otvori i zatvori leva i desna strana, nego ceo odjednom, to je ovo sto sam ja spomenuo.
Naravno da imaju 2 odvojene zone u smislu duvanja i pomeranja levo desno, ali evo, bas sinoc je usao drugar koji ne podnosi klimu, napolju 23 stepena, ali mi je nesto bilo vlazno, pa se ceo unervozim, te sam pustio meni klimu, a on je svoje izduve stavio da duva gore na telo i zatvorio ih, te mu nije ni duvala klima.
Na Panameri bi zatvorio i moj centralni izduv.
A da ne pricam o genijalnosti da je samo taj centralni bez ikakvog razloga elektronski, a i sto je sada Laki spomenuo, pozicija istog je katastrofalna.
Jos dodatno stave na sve ono crno, dva mala ekrancica za temperaturu koji su celi plavi, takodje izgleda kao sa onih kineskih digitrona, kao da ne moze da stoji temperatura na ekranu navigacije ili da iskoci trenutno podesena temperatura kada pomeras dugmice, nego su morali ove nakazne ekrancice da stave...
Otisli su previse u tech, neko ih je nalozio da je to kul.