Alfa Romeo - generalna tema
Re: Kvalitet Alfa Romea
Ja bih sipao na Daki Petrolu,al opet moj avatar govori dosta toga o meni 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Daki nije baš noname firma , jaki su dosta 
A 159, ako je namenjena srpskom tržištu nema DPF fabrički...
sent from Optimus 4X HD using Tapatalk 2

A 159, ako je namenjena srpskom tržištu nema DPF fabrički...
sent from Optimus 4X HD using Tapatalk 2
-
- Banned
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12
pa koliko je 159-ki novih prodato u Srbiji?Verovatno na prste ruke mogu da ih prebroje

Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
Ali kako je moguće da je stvorio dimnu zavesu ako ima DPF?Laki021 napisao:I ako ga je imao posle ovoga nece vise raditi...perfiko napisao:Zar nema DPF?iv_ napisao:Pravio je toliku dimnu zavesu iza sebe da je mislio da se zapalio![]()
Meni to deluje kao da je neki stručnjak već "popravljao" pre nego što ga je on kupio.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ne znam u kojoj meri filtrira cestice pare koje su ocigledno ulazile u obliku vode preko EGR.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ne moze da ih filtrira nikako, para je pravo na auspuh isla
Sent from my Lumia
Sent from my Lumia
Upravo tako, kuljao je beli dim tj. vodena para. Nije nov ni za trziste Srbije, uvezen je iz Italije, ali poznat prethodni vlasnik i odrzavanje. Inace, i majstor mu je rekao da se to sa hladnjacima u poslednje vreme masovno desava, a pre toga nije bilo uopste. Dal je zbog Dakija ili ne, nemam pojma, mislim da on jos nijednom nije sipao od kako je preuzeo kola...
Svakako izbegavati Dakija u sirokom luku!
Pisao sam o kumovoj Alfi, kako je objasnjeno (ovo nisam ja rekao) dobar auto, za par stotina eura ce biti tip top... Na prodaju je pa ko voli...
viewtopic.php?f=27&t=2478&p=229878#p229878
Problem sa servom je otklonjen, pukla su neka dva creva kod servo pumpe pa je ulle curilo. Poznat problem na 147ici kazu, pa se pretpostavljam i ne racuna
viewtopic.php?f=27&t=2478&p=229878#p229878
Problem sa servom je otklonjen, pukla su neka dva creva kod servo pumpe pa je ulle curilo. Poznat problem na 147ici kazu, pa se pretpostavljam i ne racuna

-
- Banned
za neverne tome
http://www.youtube.com/watch?v=7JXxQMLXTZU
http://www.youtube.com/watch?v=7JXxQMLXTZU
Evo,ja sada verujem da se Alfa Romeo 159 pravi u fabrici.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
-
- Banned
ma poenta je bila u kvalitetu izrade a ne da li se jos uvek pravi...dakle da je automobil pravljen kvalitetno sto se karoserije tice

Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
Hahaha,koji si ti car
Pa kakve veze video sklapljanja ima sa kvalitetom 
Sent from my HTC One using Tapatalk

Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Veoma dugo sve što izlazi iz te fabrike ima najkvalitetniji proces koji trenutno postoji u grani.
Hvala bogu pa je trenutno ne previše cenjen polovnjak, na sreću mnogih nas. Nešto mi se čini da se to menja lagano, na žalost.
Tapatalk 4
Hvala bogu pa je trenutno ne previše cenjen polovnjak, na sreću mnogih nas. Nešto mi se čini da se to menja lagano, na žalost.
Tapatalk 4
Mislim da je prodato prilicno dosta novih 159-ki u Srbiji od pocetka proizvodnje (sigurno preko 300 komada) samo sto je poplava polovnjaka u poslednje vreme sa prilicno prihvatljivom cenom stvorila utisak da se 159-ke u Srbiji prodaju iskljucivo kao polovnjaci. Ja znam troje ljudi koji su kupili nove 159-ke, a ko zna koliko ih tek po Srbiji ima.milosdoktorabs napisao:pa koliko je 159-ki novih prodato u Srbiji?Verovatno na prste ruke mogu da ih prebroje