http://www.imdb.com/title/tt0089218/
Bruko, kakvog orka (da ne pominjem da tog orka nema u knjizi nego ga dodali u filmove zbog ljudi koji voze wannabe Abarte), torrent u sake i da gledas na cemu se odrastalo! Kultan film, bre, Heroj igrao u njemu kad je bio mali:stefanan napisao:Ne znam ko je slot, ali mene je slika podsetila na jednog ortka i lotr (predvodi napad na onaj beli grad u trecem delu,ne mogu da se setim imena)
Jebeš Minas Tirit, ko da je bitan za celu priču (izuzev da je usko vezan za istoriju Srednje zemlje, i da su Kraljevi obitavali tamo)stefanan napisao:Ne znam ko je slot, ali mene je slika podsetila na jednog ortka i lotr (predvodi napad na onaj beli grad u trecem delu,ne mogu da se setim imena)
Ja kad mozak ni svog imena ne mogu da se setimsuperboss napisao:Jebeš Minas Tirit, ko da je bitan za celu priču (izuzev da je usko vezan za istoriju Srednje zemlje, i da su Kraljevi obitavali tamo)stefanan napisao:Ne znam ko je slot, ali mene je slika podsetila na jednog ortka i lotr (predvodi napad na onaj beli grad u trecem delu,ne mogu da se setim imena)