Ne brže od života!
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Ne brže od života!
Pa vidis da ovi kukaju kako jedva spajaju kraj sa krajem, znaci da tvrdi da nemaju para koliko sam razumeo. A gde sam ja naveo da pare imaju veze sa vaspitanjem?
Nedostatak vremena i paznje zato imaju veze koliko sam ja zakljucio iz ovog mog skromnog zivotnog iskustva. Onda neki misle da se to lovom moze nadomestiti, a na zalost to bas nije u fazonu dacete mi kilo vaspitanja i dve kile paznje.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Aha, ja sam te razumeo da zato smrdi prica, pa mi bilo cudno...
Pa ono, ne mora uopste ni da znaci da nije vaspitan, jednostavno, svi nekada rade neke gluposti kojima se ne ponose, a on je napravio glupost koja je troje kostala zivota.
Videce se valjda na kraju sta je prava istina, ali je u sustini i nebitno, bio razmazeni burzuj, ili neizivljeni siromah, stvar na zalost ostaje ista.
Pa ono, ne mora uopste ni da znaci da nije vaspitan, jednostavno, svi nekada rade neke gluposti kojima se ne ponose, a on je napravio glupost koja je troje kostala zivota.
Videce se valjda na kraju sta je prava istina, ali je u sustini i nebitno, bio razmazeni burzuj, ili neizivljeni siromah, stvar na zalost ostaje ista.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ne znam, meni prica ne izgleda prosto. Uglavnom, on je sebi i nekoliko porodica usrao zivot zbog par sekundi adrenalina zajedno sa ovim sto je prosao na crveno.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Kazu te noci kada se dogodila nezgoda bila je dezurna samo jedna patrola saobracajne policije koja je pokrivala ceo taj deo grada sve do Kaca i Irskog Venca. Pise Novom Sadu fale saobracajni policajci, popunjenost nije koliko treba.
I nasao sam onu emisiju o kojoj je Grujic pricao. Uploadovai su.
http://www.youtube.com/watch?v=aYnlJytwG6U
I nasao sam onu emisiju o kojoj je Grujic pricao. Uploadovai su.
http://www.youtube.com/watch?v=aYnlJytwG6U
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Koliko sam ispratio decko ima istorijat ovakvog ponasanja, a prica smrdi samo tako....dragvorl napisao:Ne znam, meni prica ne izgleda prosto. Uglavnom, on je sebi i nekoliko porodica usrao zivot zbog par sekundi adrenalina zajedno sa ovim sto je prosao na crveno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Ne znam za vas ali ja sam poprilično siguran da će se ovaj lik isplakati na suđenju, pred sudijom iskreno pokajati, saopštiti verovatno neki srceparajući razlog recimo siromaštvo i kako je celog života želeo da ima taj Audi a na to će sudija reći da je mlad i da je to moglo svakome da se desi i proći će sa dve godine možda i uslovno, tek mu je treći prestup u saobraćaju a kažem mlad je i za njega ima vremena.
Da neko ne shvati da sam ironičan imate temu od pre nekog vremena onaj lik u Smederevu što potpuno pijan ubi dvoje na trotoaru upravo je to uradio, plakao pred sudijom i rekao kako radi u Rusiji pa kad ga stigne nostalgija on dođe ovde i urniše se od alkohola itd itd.
Nama treba pod hitno promena tog dela zakona.
Kakav smo narod i šta smo postali najbolje se vidi iz ovakvih primera!
Da neko ne shvati da sam ironičan imate temu od pre nekog vremena onaj lik u Smederevu što potpuno pijan ubi dvoje na trotoaru upravo je to uradio, plakao pred sudijom i rekao kako radi u Rusiji pa kad ga stigne nostalgija on dođe ovde i urniše se od alkohola itd itd.
Nama treba pod hitno promena tog dela zakona.
Kakav smo narod i šta smo postali najbolje se vidi iz ovakvih primera!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ne treba promena zakona, i po sadašnjem može da se dobije 12 godina al se to ne dešava.
Ja mislim da je ovaj sebi upropastio već život dokle god je živ i da će taj sudar svako veče da sanja. Neće da vrati te poginule ljude nikakva stroga kazna, ali treba da se da dobar primer i pouka za sve one koji voze bahato a nisu još uvek kažnjeni zbog toga.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
E Nidžo brate vreme leči sve, još kad krene suđenje pa ga ubede da nije toliko kriv jer je onaj drugi prošao kroz crveno a ne on što juri kroz naseljeno mesto pijan i sto je već kažnjavan za takvo i slično ponašanje ma ima taj mirno da spava.
I za koju godinu da sedne ponovo za volan.
I za koju godinu da sedne ponovo za volan.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Grujic
- Moderator
Pa to je tacno, uzrok sudara je prolazak na crveno
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
- Delija
- Kontakt:
Ali nije jedini uzrok pogibije iliti da je isao propisanom brzinom 99% niko ne bi stradao.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Grujic
- Moderator
Ma to je sbbkbb. Uzrok je prolaz na crveno, da je isao jos brze promasili bi se. On jeste doprineo posledicama, al nije izazvao nesrecu
- Delija
- Kontakt:
To uopste nije sbbkbb vec je cinjenica.
Alfa je Golfov prolazak na crveno, Omega je niski let
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Manite više tu priču. Svi ste u pravu.
Tri života više nema. Sud će reći svoje. Tačka.
Tri života više nema. Sud će reći svoje. Tačka.
Posetite www.garaza.rs !