Dobro veče
Re: Dobro veče
I mene to zanima.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Hteo je da kupi pancerice i da ode na skijanje u januaru
Bro jutro, al je depresivno, sivo i sumorno
Послато са SM-J500FN

Bro jutro, al je depresivno, sivo i sumorno

Послато са SM-J500FN
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Koga bole K ko je i da li je banovan?
Prestanite da davite jbte...
Koga nema bez njega se moze...
Jutro
Prestanite da davite jbte...
Koga nema bez njega se moze...

Jutro

Brzine idu u H-a !!!

- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Momak je bio zanimljiv. Nisam imao utisak da njegovo pisanje na forumu nije po pravilima.
Sony Xperia Z3
Sony Xperia Z3
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ok je on lik. Ima ispada kao i svi mi a nisam primetio da je nekog vredjao. Ako se neko osetio prozvanim to je vec patologija.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Kod mene nema trunke oblačka, sunce bije istera oči.
Ali je negde oko minus 2, minus 3.
Kako to da kolegi na Tuaregu ne smrzne šoferka preko noći, a većini auta,i meni, pretvori se u led, pa moram da koristim foliju? A njemu ni cm poledice. Kao da je 20 stepeni napolju
Ali je negde oko minus 2, minus 3.
Kako to da kolegi na Tuaregu ne smrzne šoferka preko noći, a većini auta,i meni, pretvori se u led, pa moram da koristim foliju? A njemu ni cm poledice. Kao da je 20 stepeni napolju
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
katemolim nemoj i ti. Davno tvrdoglaviju bosansku glavudžu nisam upoznao.
Dva sata rasprave oko: ''VW je bolji od Mercedesa, aj kaži šta to ima Mercedes, šta nema jedan VW Passat na primer? A MB košta duplo više od VW. VW je rame uz rame Mercedesu, sve brojke i statistike kažu tako. Daje MB bolji od VW, prodavao bi se više od VW-a''.
Ja ga još nagovaram da proda Tuareg, ulazi u desetu godinu, preko 170 kkm, nek uzme B8 Passat, taj mu se svidja. Ne da Tuarega, makar mu pojeo 20 000 chf godišnje
Dva sata rasprave oko: ''VW je bolji od Mercedesa, aj kaži šta to ima Mercedes, šta nema jedan VW Passat na primer? A MB košta duplo više od VW. VW je rame uz rame Mercedesu, sve brojke i statistike kažu tako. Daje MB bolji od VW, prodavao bi se više od VW-a''.
Ja ga još nagovaram da proda Tuareg, ulazi u desetu godinu, preko 170 kkm, nek uzme B8 Passat, taj mu se svidja. Ne da Tuarega, makar mu pojeo 20 000 chf godišnje

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Veliki Wođo, hoće li biti nešto od VW fabrike u Pjongjangu?Velja napisao:Čik pogodi

Širim haos!
- Captain Slow
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19
Nema na svim stanicama, ne znam gde ti živiš.pedja napisao: (sada postoje rampe i nema ulaska bez BusPlus-a)
I treba da se plaća, ne kasni, brzo ide, super greje, jedino što smrdi ali ajde.
Kragujevčani, ne hvalite se da imate sajam automobila?
Sad videh na fejsu Nikom-a.
Neobično mi da izložene Mazde nisu soul red. Bela Mazda 3 mi se baš nije dopala uživo, mada ovako na okupu i ne izgleda loše.

http://www.infokg.rs/info/item/5714-nov ... kragujevcu
Sad videh na fejsu Nikom-a.
Neobično mi da izložene Mazde nisu soul red. Bela Mazda 3 mi se baš nije dopala uživo, mada ovako na okupu i ne izgleda loše.

http://www.infokg.rs/info/item/5714-nov ... kragujevcu
Ako nista,treba pohvaliti karsovce kako su stali u odbranu jednog svog.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Pa dobro prijatelji su, šta očekujete?
Ne znam šta je razlog, iskreno nešto nisam pratio njegove postove, ali sam iznenađen, nije delovalo da je problematičan.
Ne znam šta je razlog, iskreno nešto nisam pratio njegove postove, ali sam iznenađen, nije delovalo da je problematičan.

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Razumem, ali ne opravdavam. 
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Имам једно потпитање...
Rekao covek sve u jednoj recenici 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .