Bitno je veoma gde parkiraš i kako okrećeš auto. Obrati pažnju ujutru na parkingu da li je samo jedna strana kola zamrznuta, pa parkiraj obrnuto (ako je moguće) - nosem ka nekom grejanom objektu na primer, ili zadnjim staklom ka smeru odakle duva vetar.passenger napisao:Kod mene nema trunke oblačka, sunce bije istera oči.
Ali je negde oko minus 2, minus 3.
Kako to da kolegi na Tuaregu ne smrzne šoferka preko noći, a većini auta,i meni, pretvori se u led, pa moram da koristim foliju? A njemu ni cm poledice. Kao da je 20 stepeni napolju
Dobro veče
Re: Dobro veče
Ispod drveta takodje bude neki stepen toplije, ali to vazi dok su manji minusi.

Darko napisao:havijer napisao:Slažem se da je imao interesantne postove, a naravno da se sa dosta njegovih stavova ne slažem, on je barem bio iskren i otvoreno pričao o tome što danas retko ko radi.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Možda ima Webasto sa tajmerom/daljinskim, pa unapred lepo zagreje unutrašnjost, motor i sve što treba?passenger napisao: Kako to da kolegi na Tuaregu ne smrzne šoferka preko noći, a većini auta,i meni, pretvori se u led, pa moram da koristim foliju? A njemu ni cm poledice. Kao da je 20 stepeni napolju
Ђенерал Јанковић
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Ili mu kola ne dihtuju pa je spoljna i unutrašnja temp. ista - pa ne kondenzuje tj. ne mrzne šoferka
... a možda mangup ostavi malo otvoren prozor (tek neki mm)? 

Poslednja izmena od maxer u 02 Dec 2016, 19:57, izmenjeno 1 put ukupno.
Propustio sam sta se desilo sa Goblinom...
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
I ja ... tj. pročitah samo da je banovan. Zar je baš toliko preterao u nečemu? 

- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Verovatno je ono "divljastvo u pozitivnom smislu" Panamerom prelilo casu.
Kod BMW 850 CSi je već postalo rizično.
Nakon priče sa Volvoom zapadni svet sa neodobravanjem gleda na bilo kakvu saradnju.methane.master napisao:![]()
![]()
Veliki Wođo, hoće li biti nešto od VW fabrike u Pjongjangu?Velja napisao:Čik pogodi
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Dobro vece ljudovi,jel gleda neko Zvezdu? 

Dusa kida se,kida se na cestice
Kada cujem zvuk X6-ice
Kada cujem zvuk X6-ice

Evo pitao sam ja goblena sta se desilo,a posto i jos neke zanima, on me zamolio da prenesem njegov odgovor;
"Evo ti objasnjenje za moj ban.
Juce pokusam da se konektujem i izadje mi poruka da sam "trajno udaljen zbog koriscenja nika".
Ja totalno zbujen, posaljem mail administraciji i tek sutradan dobijam sledeci odgovor (znaci, trajno su me banovali bez ikakvog obrazlozenja i tek sutradan na moj zahtev poslali odgovor):
"Draško,
evo tek sad stižem da odgovorim.
Zabrana nije zbog korisničkog imena već zbog tvog konstantnog promovisanja i odobravanja društveno neprihvatljivih vrednosti i ponašanja. Hvala ti na korisnim postovima koje si ostavio, ali znaš i sam da smo često morali da opominjemo, brišemo i sklanjamo neke postove koji nisu primereni. Izvinjavam se što nisi odmah obavešten o razlogu. Svako dobro.
trojanac"
Ja citam i ne verujem. Mislio sam da ne mogu da se konektujem posto je neka greska, tako sam i napisao poruku da bi odklonili gresku.
A oni me ladno banovali bez ijednog konkretnog prekrsaja u tom trenutku, jednostavno me sklonili mirno da niko ni ne primeti da sam banovan (vidis da niko nije ni primetio dok Comi nije napisao kad je cuo od mene).
Bez ikakavog upozorenja, privremenog banovanja, gde nikoga nisam vredjao i krsio pravila... jednostavno tras!
Jebi ga, svestan sam ja da ima ekipe koja me tamo ne voli iz njima znanih razloga, ali to je valjda normalno na svim forumuma.
Ali ipak sam ja tom forumu dosta doprineo u pravim temama o automobilizmu i mislim da je bas nisko i nekorektno da postupe na ovakav nacin.
U principu forum mi je samo razbibriga na temu koji pratim i svakako se ne bi vracao tamo gde nisam dobrodosao... ali ostaje gorak ukus kad vidis kako ljudi nisko reaguju.
Eto to ti je to.
Ako budes komentarisao i preneo mail koji sam dobio kao obrazlozenje, u nastavku ti saljem moj odgovor koji sam im ja poslao. Posto nemam mogucnost postovanja a ako budes prenosio njihov mail onda bi voleo da i moj odgovor bude javan a oni ga sigurno nece objaviti (mozda bi i tvoj post izbrisali)
Moj odgovor koji sam im poslao u mail odmah nakon obavestenja zbog cega sam banovan:
"Pravo da ti kazem, iznenadjuje me ovakva reakcija, zato sam te i kontaktirao.
Nebitno, naravno da nakon ovakve reakcije svakako vise ne bi posecivao forum gde sam nepozeljan.
Ali isto tako smatram da je postupak neadekvatan iz razloga sto bi u ovakvim situacijama predhodno ocekivao neku PP poruku opomene, eventualno uz privremeni ban koji nikada nisam dobio, nego odjednom trajno banovanje.
Pogotovo sto u trenutku banovanja ne primecujem da sam imao konkretan "ispad" kao povod za banovanje po kritikama koje si izneo.
Srecno u daljem radu..."
"Evo ti objasnjenje za moj ban.
Juce pokusam da se konektujem i izadje mi poruka da sam "trajno udaljen zbog koriscenja nika".
Ja totalno zbujen, posaljem mail administraciji i tek sutradan dobijam sledeci odgovor (znaci, trajno su me banovali bez ikakvog obrazlozenja i tek sutradan na moj zahtev poslali odgovor):
"Draško,
evo tek sad stižem da odgovorim.
Zabrana nije zbog korisničkog imena već zbog tvog konstantnog promovisanja i odobravanja društveno neprihvatljivih vrednosti i ponašanja. Hvala ti na korisnim postovima koje si ostavio, ali znaš i sam da smo često morali da opominjemo, brišemo i sklanjamo neke postove koji nisu primereni. Izvinjavam se što nisi odmah obavešten o razlogu. Svako dobro.
trojanac"
Ja citam i ne verujem. Mislio sam da ne mogu da se konektujem posto je neka greska, tako sam i napisao poruku da bi odklonili gresku.
A oni me ladno banovali bez ijednog konkretnog prekrsaja u tom trenutku, jednostavno me sklonili mirno da niko ni ne primeti da sam banovan (vidis da niko nije ni primetio dok Comi nije napisao kad je cuo od mene).
Bez ikakavog upozorenja, privremenog banovanja, gde nikoga nisam vredjao i krsio pravila... jednostavno tras!
Jebi ga, svestan sam ja da ima ekipe koja me tamo ne voli iz njima znanih razloga, ali to je valjda normalno na svim forumuma.
Ali ipak sam ja tom forumu dosta doprineo u pravim temama o automobilizmu i mislim da je bas nisko i nekorektno da postupe na ovakav nacin.
U principu forum mi je samo razbibriga na temu koji pratim i svakako se ne bi vracao tamo gde nisam dobrodosao... ali ostaje gorak ukus kad vidis kako ljudi nisko reaguju.
Eto to ti je to.
Ako budes komentarisao i preneo mail koji sam dobio kao obrazlozenje, u nastavku ti saljem moj odgovor koji sam im ja poslao. Posto nemam mogucnost postovanja a ako budes prenosio njihov mail onda bi voleo da i moj odgovor bude javan a oni ga sigurno nece objaviti (mozda bi i tvoj post izbrisali)
Moj odgovor koji sam im poslao u mail odmah nakon obavestenja zbog cega sam banovan:
"Pravo da ti kazem, iznenadjuje me ovakva reakcija, zato sam te i kontaktirao.
Nebitno, naravno da nakon ovakve reakcije svakako vise ne bi posecivao forum gde sam nepozeljan.
Ali isto tako smatram da je postupak neadekvatan iz razloga sto bi u ovakvim situacijama predhodno ocekivao neku PP poruku opomene, eventualno uz privremeni ban koji nikada nisam dobio, nego odjednom trajno banovanje.
Pogotovo sto u trenutku banovanja ne primecujem da sam imao konkretan "ispad" kao povod za banovanje po kritikama koje si izneo.
Srecno u daljem radu..."
Au brt.Previse je trajni ban bar po meni,dosta sam korisnih stvari procitao od njega.
Dusa kida se,kida se na cestice
Kada cujem zvuk X6-ice
Kada cujem zvuk X6-ice

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Bas jadno, mada mi koji se s njim kuckamo i na cars forumu znamo otprilike sta ce kaze na pojedinu temu.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- nmaric1993
- Pridružio se: 15 Maj 2015, 15:13
- Garaža: Volvo v40 1.9 TD
Svakako gotivan lik,tj njegovi postovi...
Da li je previse trajni ban ili premalo ne bih da ulazim u to....
Da li je previse trajni ban ili premalo ne bih da ulazim u to....