Dobro veče
Re: Dobro veče
Demokratija je opijum za narod.
- 7footer
- Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:53
- Garaža: Lexus GS 450h, Chevrolet Trax, Yamaha Stryker
Baš bezveze. Jeste da ima neke svoje stavove koji malo odudaraju od većine, ali nikoga nije vređao, omalovažavao i "napadao". Par x je i meni bilo neprijatno koliko su ga pojedini članovi "tovarili" - on je sve coolirao i kulturno odgovarao bez idenja u dalju raspravu.
Bez ikakvog povoda (ne samo na ovom forumu) ljudi su znali da mu dobacuju i da podje*avaju iz čista mira.
Momak ima mnogo iskustva što se tiče automobilizma, možda i više nego svi članovi foruma po regionu. Vozio je manje-više sve flagship modele, i pisao svoja iskustva bez ikakve "fanboyosti" - iskreno i objektivno. To što se kreće u društvu imućnih ljudi i vodi lagodan život izgleda je mnogima trn u oku...
Bez ikakvog povoda (ne samo na ovom forumu) ljudi su znali da mu dobacuju i da podje*avaju iz čista mira.
Momak ima mnogo iskustva što se tiče automobilizma, možda i više nego svi članovi foruma po regionu. Vozio je manje-više sve flagship modele, i pisao svoja iskustva bez ikakve "fanboyosti" - iskreno i objektivno. To što se kreće u društvu imućnih ljudi i vodi lagodan život izgleda je mnogima trn u oku...
Pozdrav
Mislim da administracija treba vise da koristi opciju privremenog bana a manje trajnog. Ovako je skoro nemoguce dobiti privremeni ban a onda odjednom trajni pljuste.
Znači, nema pravila. Puštan je, dok adminima nije pomračilo. Ipak pregrubo.
Potpuno se slazem sa Lakijem za privemene.
Dusa kida se,kida se na cestice
Kada cujem zvuk X6-ice
Kada cujem zvuk X6-ice

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Zanimljivo. On parkira ispred glavne zgrade firme faktički, ja sa strane na otvorenom.nidza napisao:Bitno je veoma gde parkiraš i kako okrećeš auto. Obrati pažnju ujutru na parkingu da li je samo jedna strana kola zamrznuta, pa parkiraj obrnuto (ako je moguće) - nosem ka nekom grejanom objektu na primer, ili zadnjim staklom ka smeru odakle duva vetar.
Ako se setim, parkiraću i ja ispred zgrade, iako mi je malo dalje od ulaza. Čisto da probam je l to toga.
nije webasto, pitao sam ga. Kaže da je to jer mu je debela šoferka??snork napisao:Možda ima Webasto sa tajmerom/daljinskim, pa unapred lepo zagreje unutrašnjost, motor i sve što treba?
Što se tiče Goblina, meni je svakako momak bio zanimljiv. Dosta iskustva u automobilizmu, ali ponekad razonoda čitajući njegove lične stavove oko nekih stvari

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
I ja sam za to da se član prvo upozori (ne ulazim u metodu), pa tek posle više takvih upozorenja (recimo 2 ili 3), primeni trajni ban. Znači da se za to ima baš ozbiljan povod.
Realno nisam u zadnje vreme pratio njegove postove (nisu nam se baš poklapale teme koje nas interesuju) ali izgleda da iza svega stoji neki drugi razlog a ne vređanje drugih članova foruma ili promovisanje nekih opasnih ideja i uverenja.
Ali u suštini, ovaj forum - kao i većina drugih je privatno vlasništvo a mi članovi smo ovde samo gosti, pa vlasnik istog ima pravo da odluči koga želi ili ne - kao gosta u svojoj kući.
passenger,
Garant je do toga.
Realno nisam u zadnje vreme pratio njegove postove (nisu nam se baš poklapale teme koje nas interesuju) ali izgleda da iza svega stoji neki drugi razlog a ne vređanje drugih članova foruma ili promovisanje nekih opasnih ideja i uverenja.
Ali u suštini, ovaj forum - kao i većina drugih je privatno vlasništvo a mi članovi smo ovde samo gosti, pa vlasnik istog ima pravo da odluči koga želi ili ne - kao gosta u svojoj kući.
passenger,
Garant je do toga.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
kakva je jajara. Kao fali se jer je to VW 
btw
http://niskevesti.info/dobila-otkaz-tel ... i-od-raka/
Vučić peder

btw
http://niskevesti.info/dobila-otkaz-tel ... i-od-raka/
Vučić peder
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Malopre sam bas citao da ce je vratiti na posao,stavljam link ako nadjem
Edit:Evo linka
http://www.blic.rs/vesti/ekonomija/jura ... ao/zqewgc1
Ipak Vucicu pederu
Edit:Evo linka
http://www.blic.rs/vesti/ekonomija/jura ... ao/zqewgc1
Ipak Vucicu pederu

Dusa kida se,kida se na cestice
Kada cujem zvuk X6-ice
Kada cujem zvuk X6-ice

- nmaric1993
- Pridružio se: 15 Maj 2015, 15:13
- Garaža: Volvo v40 1.9 TD
Sta sve oni nece koristiti za reklamu meni nije jasno...
Ta besramnost ocigledno nema granice...
Bravo za heroje, sad su junaci.
Ta besramnost ocigledno nema granice...
Bravo za heroje, sad su junaci.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Takve vesti nisu retke. Meni je smesno kako su se dosetili da obezbede krov nad glavom (svakako cemo ga imati jednog dana), ono postepeno dogrevanje lonca. Vise se i ne treba nervirati, samo smejati svemu ovome.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Auuuu .... ,,Trajni ban,,
Moje misljenje da je to bas preterana kazna. Ok nesto privremeno ali ...
Moje misljenje da je to bas preterana kazna. Ok nesto privremeno ali ...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Evo još ovo pa da stavimo tačku na slučaj Goblin.
Prvo, zaslužio je trajni ban još u maju, ako se dobro sećam, napisao je članu Vladapetr da mu nabije mamu i sestru na onu stvar. Vlada može da potvrdi, a ako grešim iskreno se izvinjavam.
Drugo, znamo se mi već odavno, još sa VG foruma. Svi znamo njegove stavove i tu nikakvo upozorenje ni privremeni ban neće ništa promeniti. Odobravanje i propagiranje ponašanja koje nije društveno prihvatljivo i protiv čega se, uostalom, kao zajednica i borimo, po meni je dovoljan razlog da se pozdravimo. Možda nije fer banovati nekog bez konkretnog razloga, ali da ih je bilo do sada, bilo je. O čoveku ne mislim ništa loše, iako se ne znamo i slažem se da je imao i zanimljivih postova, ali prevagnula je ona druga strana. Vidim da se mnogi neće složiti samnom, ali tako je i ova odluka se neće menjati. Ko želi može i dalje da prati i druži se sa njim na Carsu.
@member
Ja ništa ne krijem, samo smatram da nema potrebe da se obrazlaže detaljno. Ne znam odakle ti pravo da objaviš javno našu privatnu prepisku putem maila? Sad reci da je to ok i da nisi i ti zaslužio kaznu?
Prvo, zaslužio je trajni ban još u maju, ako se dobro sećam, napisao je članu Vladapetr da mu nabije mamu i sestru na onu stvar. Vlada može da potvrdi, a ako grešim iskreno se izvinjavam.
Drugo, znamo se mi već odavno, još sa VG foruma. Svi znamo njegove stavove i tu nikakvo upozorenje ni privremeni ban neće ništa promeniti. Odobravanje i propagiranje ponašanja koje nije društveno prihvatljivo i protiv čega se, uostalom, kao zajednica i borimo, po meni je dovoljan razlog da se pozdravimo. Možda nije fer banovati nekog bez konkretnog razloga, ali da ih je bilo do sada, bilo je. O čoveku ne mislim ništa loše, iako se ne znamo i slažem se da je imao i zanimljivih postova, ali prevagnula je ona druga strana. Vidim da se mnogi neće složiti samnom, ali tako je i ova odluka se neće menjati. Ko želi može i dalje da prati i druži se sa njim na Carsu.
@member
Ja ništa ne krijem, samo smatram da nema potrebe da se obrazlaže detaljno. Ne znam odakle ti pravo da objaviš javno našu privatnu prepisku putem maila? Sad reci da je to ok i da nisi i ti zaslužio kaznu?
Posetite www.garaza.rs !
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Odluka je tvoja- vasa, ali bi bilo lepo da si mu poslao mail da je banovan. Takodje, ako je trebao biti banovan u "maju" a nije, nije u redu da ga skines eto tako posle pola godine. Ne Goblina nego bilo koga na taj nacin, sta to znaci da svako moze ocekivati ban zbog nekog dela ili nedela od pre x meseci.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Retroaktivno, jbga. 
Verovatno hoće da se vrate neki koji su pre pisali pa je to bio jedan od uslova...

Verovatno hoće da se vrate neki koji su pre pisali pa je to bio jedan od uslova...