Dobro veče
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Dobro veče
To ti je nesto kao Classic. Stari model u prodaji
Ovo me je pitao svaki Beogradjanin kada sam pomenuo da sam isao pesaka od glavne buske do Delta Motors kod Ade. Svi bi odmah u autobus. Jos ja ispadnem cudak. Kao da je neka kilometraza, ko da sam im rekao da cu ucestvovati na BG maratonu.methane.master napisao:
Što si 2x pešačio? Što nisi seo na trolejbus?![]()

sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
methane.master napisao: Hehehehe, negde 90-ih, BG pun policije, neke demostracije, vamo-namo... pitamo mi pandura na Obilićevom vencu, gde je Knez Mihajlova. Ladno nije znao čovek.
Ja sam na demonstracijama dobio pendrek u bubreg zbog takvog pitanja, odma' radi sujeta
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Polako, znam i ja ga je Google naš prijatelj, ali tek sam ušao u kuću, overim forum pa dok se izujem se, ostavim zembile... google mora malo da pričeka.Delija napisao:Ne treba ti Skodas, vec manjak lenjostii google
![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/Skoda_Octavia

Nikad takvu oznaku nisam video do sada, prvo sam pomislio da je neko skinuo pločicu sa karavana pa ćunirao običnu Oktaviju.pedja napisao:To ti je nesto kao Classic. Stari model u prodaji

U odnosu na ovu turu, Gagijeva je zanemarljiva.Texonja napisao: Ovo me je pitao svaki Beogradjanin kada sam pomenuo da sam isao pesaka od glavne buske do Delta Motors kod Ade. Svi bi odmah u autobus. Jos ja ispadnem cudak. Kao da je neka kilometraza, ko da sam im rekao da cu ucestvovati na BG maratonu.

Ovaj moj slučaj nije bio za vreme demonstracija, tako da je i prag tolerancije bio veći, a i vrlo uljudno samo ga pitali, sve sa brojem ulice.nuk napisao:Ja sam na demonstracijama dobio pendrek u bubreg zbog takvog pitanja, odma' radi sujeta
No nadobijao sam se pendreka drugim prilikama.

Širim haos!
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Pa fakticki imao sam vremena od 10:30 do 15h, tako da nisam imao sta da radim, i onda sam otisao sa drugarom da prosetamo, popijemo kafu i da se vratimo kad njegov brat zavrsi u ambasadi...
Medjutim kad smo se vratili njegov brat je izmislio da mu se ide u ZlaZla shop u Sremskoj, pa smo se opet vracali -.-
Onda u 3 zovemo ove u Zemunu, i naravno nije do 3 stigao branik, pa smo stali u Caldo da jedemo (<3) i taman nas ovaj zove da je stigao branik i to je to
Medjutim kad smo se vratili njegov brat je izmislio da mu se ide u ZlaZla shop u Sremskoj, pa smo se opet vracali -.-
Onda u 3 zovemo ove u Zemunu, i naravno nije do 3 stigao branik, pa smo stali u Caldo da jedemo (<3) i taman nas ovaj zove da je stigao branik i to je to

jel moguce da sada za profesora u skoli u kikindi se trazi sertifikat o znanju madjarskog jezika?!? 

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ako predaje na madjarskom onda da.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Ma nije madjarska skola. Srpska je. Ja razumem da je skola sa vecinakim madjarskim djacima ali nije. I onda ne moze moja sestra da konkurise. Bas ....
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Sumnjivo mi je to, vrlo do jako... 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Jezik sredine. Svakako je preterano insistirati na tome, ali je sigurno da ce imati prednost nastavnik koji zna i Madjarski u odnosu na onog koji ga ne zna. Meni je normalno i cak volim da vidim recimo neku zvanicnu tablu neke institucije sa vise jezika, skolu u kojoj postoje jezici manjina i slicno. Mojoj zeni koja je iz Nisa je to recimo nenormalno. Vojvodina je etnicki sarena. Ja ne mislim da je ona nista vise moja zato sto sam Srbin, nego sto je od mog drugara Zolija koji je Madjar ili Sebastiana koji je Rumun. Ako moze visejezicno, sto da ne... Glupo je ako insistiraju, ali svakako je prednost ako nastavnik zna Madjarski jezik.
Edit - a i gde ce bre u Kikindu da ide?!
Edit - a i gde ce bre u Kikindu da ide?!

Poslednja izmena od Texonja u 09 Mar 2013, 21:15, izmenjeno 2 puta ukupno.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Одг: Dobro veče
Sebekg, nemaš madjarske i srpske škole, već škole u kojima postoje razredi koji nastavu prate na jezicima manjina. Uvek bilo.
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Tamo neke davne 69-72 dok je brat isao u obdaniste u Subotici jedan dan su pricali sa uciteljicama Srpski a drugi dan Madjarski, znaci decu nisu odvajali nego su svi oba jezika ucila sto smatram da je bilo sasvim ok. Ne znam kako je sada stanje.

Bukvalnomethane.master napisao:U odnosu na ovu turu, Gagijeva je zanemarljiva.Texonja napisao: Ovo me je pitao svaki Beogradjanin kada sam pomenuo da sam isao pesaka od glavne buske do Delta Motors kod Ade. Svi bi odmah u autobus. Jos ja ispadnem cudak. Kao da je neka kilometraza, ko da sam im rekao da cu ucestvovati na BG maratonu.Veruj mi nikada mi ni na pamet nije palo da tu turu prođem peške, te samo mogu reći svaka čast i za turu a posebno za "thinkig out of the box".
![]()

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Pa koliko ima kilometara to sto je Tex presao? 

Ako se ide uz Savu onda i nije strašno.