Dobro veče
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Dobro veče
Imam i uTorrent, sto je daleko bitnije od mnogo bitnijeg 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Za ovo prvo mi je dovoljan samo TV, a imam i na tabletu gde god da odem...
Drugi je ovo paket. Imas klasican hbo, a ovo sto se aktivira je hbo promo. Ne verujem da se to naplacuje vec automatski deaktivira od 15.1.. pogledaj na portalu.Delija napisao:Pederska fora - posle zaboravis da deaktiviras i naplate ti jos koji mesec.jocas napisao:Ima HBO i gomila drugih kanala besplatno do 15. januara ali mora da se aktivira.
BTW, ne znam kome moze HBO uopste da bude zanimljv - vrte max 10 istih filmova ceo je*eni mesec
Sent from my SM-N9005
- Delija
- Kontakt:
Sta je "klasican" HBO, a sta je taj "drugi"? 
Imas 3 kanala sa "fiksnim" sadrzajem i "on demand". Cinemax kao da i nemas - shitex teski.
A i to sto imaju "on demand" me ne greje previse - poslednji put kad sam gledao slabo sam nasao bilo sta meni zanimljivo. A i ono sto me zanima skinem i pogledam.

Imas 3 kanala sa "fiksnim" sadrzajem i "on demand". Cinemax kao da i nemas - shitex teski.
A i to sto imaju "on demand" me ne greje previse - poslednji put kad sam gledao slabo sam nasao bilo sta meni zanimljivo. A i ono sto me zanima skinem i pogledam.
Poslednja izmena od Delija u 16 Dec 2016, 11:13, izmenjeno 1 put ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ja imam i plaćam D3, ali pošto i dalje imam CRT TV slika je dobra i na običnom signalu, a navikli smo na raspored kanala na daljinskom od tv-a, tako da se D3 i ne koristi. Ja nekad prebacim, žena vrati na običan signal. Mada ionako se 90% vremena vrti Mini Ultra i ponekad Baby tv. 

Posetite www.garaza.rs !
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ako gledaš na starom televizoru - on prima analogni signal (koji takođe ide kroz SBB kablovsku) i onda imaš samo nekih 60-tak kanala, dok preko boxa i na D3 imaš u osnovnom paketu preko 100 kanala. Dakle, neke koje inače imaš free u svom paketu sada ne vidiš zbog takvog televizora. 

Ko nema android tv a ima hdmi neka kupi ovo - https://www.aliexpress.com/item/2GB-RAM ... 55689.html
instaliras popkorn i kodi i rade kao sat. gledas ili skidas filmove ko car bez da ikom placas.
instaliras popkorn i kodi i rade kao sat. gledas ili skidas filmove ko car bez da ikom placas.
Imam komp zakačen na TV, jel to dosta? 

@heinz
ah to je zastarelo resenje i plus moras da se smaras sa laptopom/kompom svaki put da ga palis vamo tamo + ovde imas tastauru/misa/daljinski sve za 50 dolara.
ah to je zastarelo resenje i plus moras da se smaras sa laptopom/kompom svaki put da ga palis vamo tamo + ovde imas tastauru/misa/daljinski sve za 50 dolara.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ili kupis Google Chromecast i samo ukljucis u HDMI port na TVu
. Ja licno koristim Plex. Streamujem sa kompa na Sony i gledam na TVu.

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Gde crno zastarelo da se komp poveže na TV. Čita sve formate, i one koji će biti izmišljeni sledeće godine, čita sve titlove, iste možeš i da čačneš ako treba, imaš ogroman storage a ne da ti drži 2-3 filma kao taj box. Isto možeš da imaš i bežičnu tastaturu/miša ako hoćeš, a i Steam ima Big Screen mode gde ti se komp praktično pretvara u konzolu. A ionako je upaljen 24/7 

- Delija
- Kontakt:

Pa dobro naravno da je kompjuter superiorniji od kineskog uredjaja od $50 al s obzirom da je u pitanju nesto sto obican TV pretvara u android uredjaj koji naravno nije na nivou nekog napucanog kompa al nikad jednostavnije mogu da se gledaju filmovi i tako te stvari koje se inace ocekuju od tva a da to bude jednostavno i lako za koriscenje. A ne da moram da donosim laptop, nabadam hdmi kabl, pa mi stoji to sve onako pored tv-a i kvari ocd itd.
mislim ja vec imam android tv u startu al i ovo mi je takodje fascinantno i nemam apsolutno nikakvu potrebu da ikad povezem tv sa kompom sto radim jos od pre pojave hdmi-a.
mislim ja vec imam android tv u startu al i ovo mi je takodje fascinantno i nemam apsolutno nikakvu potrebu da ikad povezem tv sa kompom sto radim jos od pre pojave hdmi-a.
Ja sam mislio uzeti HDMI kabal od 3m, ali sam onda video taj android box.
Sent from my m2 using Tapatalk
Sent from my m2 using Tapatalk
Ne želim komp na tv-u. Dovoljno mi je što ga gledam na poslu i u radnoj sobi 
Meni smart tv radi posao za filmove.

Meni smart tv radi posao za filmove.