Meni nikad ništa ne dolazi. Po odsluženju sam otišao u vojni odsek sa knjižicom (tako mi rekli u kasarni) i od tada ništa (i bolje). Ne znam ni da li još i postoji moj VES obzirom da su po nalogu Amera pre desetak godina valjda uništili sva sredstva kojima smo baratali.
E omladino. 12 meseci i to punih 12 meseci obuke. Pešadijska obuka, padobranska obuka, preživljavanje, obuka na reci, obuka na planini u letnjim uslovima, obuka na planini u zimskim uslovima... 14 skokova. Završio sep '97, a i januaru '99. stigao poziv. Srećom, nisam se dugo zadržao. Više me nisu zvali, a sad se svakako ne bi ni odazvao.
Zato što sam prošle godine imao operaciju na mozgu nakon koje još uvek imam posledice i nisam 100% oporavljen ni za svakodnevan život, a kamoli da izigravam Ramba. A i uzdam se u tebe.
Za šta da se odazove, eno pune tribine ludih navijača, 3 meseca obuke pa na front. Kad izginu, front se ukine, od teritorije se odustane pa čekaj da porastu novi pa u krug.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Ji 4Tze napisao:Za šta da se odazove, eno pune tribine ludih navijača, 3 meseca obuke pa na front. Kad izginu, front se ukine, od teritorije se odustane pa čekaj da porastu novi pa u krug.
Evo citam Gidra prebijen na smrt ispred Kafanice. Pucali ove godine dvaput na njega, treca sreca.