Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)

Re: Dobro veče

Post od kragujevac »

Kako je rešeno upisivanje u vojnu evidenciju klinaca koji imaju višestruko državljanstvo? Naš sin ima trostruko, pa me zivo zanima kako ce naš inače jako ekspeditivni i uptodate vojni sekretarijat da reši tu jednačinu.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Ja otisao na pregled u Severni bulevar, cekao ispred kapije, skupilo se njih 10ak, ja skontao da ce potrajati, okrenuo se i otisao. Niko me vise nije zvao.
A svakako me ne bi ni primili.

Sent from my SM-G935F
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Kornjaca Rade
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet

Post od Kornjaca Rade »

Nije isto upisivanje u vojnu evidenciju i regrutacija. Ovo prvo je i dalje obavezno a to sa pregledima je regrutacija, toga nema vise posle ukidanja obaveznog sluzenja.
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Slika
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Kornjaca Rade napisao:Nije isto upisivanje u vojnu evidenciju i regrutacija. Ovo prvo je i dalje obavezno a to sa pregledima je regrutacija, toga nema vise posle ukidanja obaveznog sluzenja.
Ja o tome i pricam.

Sent from my SM-G935F
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

shandu90 napisao:
Ji 4Tze napisao:Za šta da se odazove, eno pune tribine ludih navijača, 3 meseca obuke pa na front. Kad izginu, front se ukine, od teritorije se odustane pa čekaj da porastu novi pa u krug.
Evo citam Gidra prebijen na smrt ispred Kafanice. Pucali ove godine dvaput na njega, treca sreca.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Gidra nije išao na Vošu od kada je dobio zabranu, a tome ima već dosta godina. Prešlo se na ozbiljnije stvari. Bitno da je za novinare bio vodja navijača...
Korisnikov avatar
delano
Reactions:
Pridružio se: 30 Nov 2015, 12:30

Post od delano »

Kad ste vec dotakli teme odazivanja/neodazivanja uvek se setim raspada 90-tih, svi naordi se bore za svoju drzavu samo pametni Srbi hoce da sacuvaju Jugu i salju poruke mira :mrgreen: a na BBC te u isto vreme tovare da si najveci agresor u istoriji covecanstva. I tad su bile iste fore, zasto da se borimo za politiku i politicare, sto ne idu oni i slicno... Jeste kad dodje slinavi da ti zapali kucu, a ti mu objasni situaciju, odustaje 100%. Sve je stvar mentaliteta, a mi vec dugo imamo onaj piicarski.
Poslednja izmena od delano u 21 Dec 2016, 14:20, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:

Post od kragujevac »

DukeNS napisao: Gidra nije išao na Vošu od kada je dobio zabranu, a tome ima već dosta godina. Prešlo se na ozbiljnije stvari. Bitno da je za novinare bio vodja navijača...
S tim sto je titula "vodja navijaca" u Srbiji otprilike ravna terminu "okoreli kriminalac" u svakoj iole normalnijoj drzavi na svetu. A posto retko imaju dokaze o "ozbiljnim poslovima" kojima se ovi "navijaci" bave, onda ih sifrovano nazivaju "vodja navijaca" i time svakom normalnom u Srbiji daju do znanja o kome se radi.
Secate se, i Cecin pokojni muz je bio "vodja navijaca"
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Imam utisak da na jednog navijaca ide jedan vodja.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

kragujevac napisao: Secate se, i Cecin pokojni muz je bio "vodja navijaca"
Zvučalo lepše nego termin "udbin hit-man" :mrgreen:
Širim haos!
Korisnikov avatar
Pulp Fiction
Reactions:
Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
Garaža: Astra G 1.7 dti

Post od Pulp Fiction »

Bio je, ali koliko njih još pored njega? Verovatno niko. U poslednje vreme, koje god ubistvo ili pucnjava, vođe navijača su akteri. Mada, moguće da novinari to prenaglašavaju, ja ne idem na utakmice ali nisam baš siguran da ti sa tom titulom baš vise na tribinama na svakoj utakmici. Mada ko zna...Uostalom, meni se uvek činilo da su ti opasni, nagruvani, likovi sa tribina nekako ipak više vojnici i deo ekipe nekih ''old school 90's fazon'' krimosa. Ali sada kako su oni uvek akteri svega izgleda da su avanzovali pa su baš postali bosovi, :zbunjen:
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Novinari uvek naglašavaju tu titulu u nizu drugih. I to ne rade slučajno. Imaju cilj.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:

Post od kragujevac »

Mali bosovi sa kratkim rokom trajanja (pioni). Sve to da bi veci/skuplji igraci (lovci konji i topovi) mogli u prividnom miru da rade posao na srednjim visinama hijerarhije....Pa kad padnu, onda po naredjenju kralja i kraljice dobiju status svedoka saradnika (kriminalca pod zastitom drzave, a zastita na teret poreskih obveznika).....Kralj i kraljica su i tako ii tako neuhvatljivi.
Ljuba Moljac
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Post od Mr.Rotor »

Novinari kao vođu okarakterišu svakoga ko je tri puta bio na tribini...
Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:

Post od kragujevac »

Okviran opis tog polusveta je delimicno opisan i na filmu (Do koske) i u seriji (Gorki plodovi).
Samo delimicno, i samo film/serija, ali ´ladno moze da prodje i kao dokumentarac.
Ljuba Moljac
Odgovori