Na +3C je vec moguca poledica pogotovu uz vetar ili neku cistinu.maniaxxx napisao:Znao sam da če se pisati takve stvari ko svake godine. I evo danas je kod nas 3 stepena kiša pada i ja sam na letnim gumama, koje su po testovima slabe na kiši ( michelin primacy ) i vidi čuda, vozim se kao i obično, baš sam testirao oštrije vožnju i kroz krivine i slično, nema problema, nema klizanja nema ništa...jer ako bi bilo to što pišeš istina, ja bih prvi več odavno bio u nekom jarku, a veruj mi da svugde idem kad je sneg i osim po snegu ( NAGLAŠAVAM OPET, KAD JE SNEG NA PUTU NI SLUČAJNO SA LETNIM GUMAMA NA PUT ), zimska jednostavo nema šanse.mića napisao:Pa nije bas tako, na niskim temperaturama je mnogo sigurnija od letnje, druga smesa, ima vise kaucuka. Letnja guma na nula stepeni je ko da je od plastike, o ponasanju na mokrom da ne pricamo.maniaxxx napisao:jer zimska guma osim na snegu je totalno inferiorna, da ne kažem opasna naprotiv letne gume.
Послато са SM-J500FN уз помоћ Тапатока
Nisi vozio pri tim istim uslovima i zimske pa da imas osnovu za poredjenje.
Nema dileme da su letnje gume losije od zimskih u uslovima koje si naveo, po kisi na +3C.
To sto nisi u jarku jos zavrsio mozda znaci da nisi dovoljno brzo vozio kroz krivine. Kojom brzinom si testirao kroz krivine, 80+?