Preporuka proizvodjaca nije slucajna, ali ima smisla kada se gume/tockovi tako drze godinama.nidza napisao:Verovatno im neće ništa biti, ali imam uslova da poslušam preporuku fabrike. Ne verujem ni da se ti praviš pametniji od proizvođača tvojih guma zar što ti je tako došlo, nego si verovatno prinuđen. Ako postoje uslovi, uvek treba poslušati preporuku.
Letnje gume
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Letnje gume
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ako jedan set držiš 3m, drugi držiš tako 9m. Svakako bih porazmislio da ih okačim negde više ako je prostor mali.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Pre ce biti 7m i 5m, ali izmedju toga vozis 5m i 7m, tako da je ogromna razlika u odnosu na to da stoji tako 7 godina.
Kad napravim police u garazi - ima da vise samo tako
Kad napravim police u garazi - ima da vise samo tako

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Pitam se zasto vlada ovde lose raspolozenje prema Saver-u. U poslednje dve nedelje sam isao dva puta do RS I nazad, tamo negde izmedju SA I Foce, jako zahtevan put, od AP u Srbiji do velikih I ostrih krivina po Bosni, preko Romanije itd. Temp se kretala od 37 do 13 preko Romanije danas, uz strasu maglu I kisu... ove gume u svim navedenim uslovima drze super, ni jedan problem, bas su dobre. Fabricke su, mozda to ima neke veze. Nisu bucne, udobne su, lepo peglaju neravnine. Lepo I izgledaju. 

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Moje zimske Alpin 5 su na asfaltu tise od bivsih Energy Saver. Toliko. Stavljaju ih jer su jeftine, a imaju jako ime. Ima boljih guma za te pare, al nisu Michelin, npr. Cena i samo cena. Na mokrom su ispod crte, mogu da pricaju sta hoce. Udobne jesu, kod mene zbog profila. To je jedina stvar koja me je nervirala kada sam kupovao kola. Suzuki mi dao Conti Premium Contact, a ovi sejverke...
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Energy Saver je vrlo bučna guma. Hankook neki zeleni što tast vozi na i30 je slična, neverovatno bučne gume za toliko visok profil (15" i 16" sam vozio). Ne znam koliko goriva da štedi i koliko traje, nema šanse da bih to sebi dobrovoljno stavio na automobil.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Onda Leon ima izvanrednu zvucnu izolaciju sto I ima jer ove gume kod mene uopste nisu bucne.
Možda i ima, a možda je i aktuelni Saver ipak bolji. Moj propust je što nisam napisao da pričam o gumama od pre 3 i više godina recimo.
Nisu ni na Jazzu uopšte bučne.
Za razliku od zimskih Hankook kramponki.
Za razliku od zimskih Hankook kramponki.
https://youtu.be/T2GIVz-PUJQ
Sent from my HUAWEI M2-801L using Tapatalk
Sent from my HUAWEI M2-801L using Tapatalk
Odlicna je guma,vozim je i jako sam zadovoljan,ali ovako na klipovima izgleda kao placeni EPP.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Jeste placen ali opet je bolja
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Koja je poenta videa?
Jeftini kinez i Michelin, pa bas je cudno sto je Mich bolji toliko.
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Jeftini kinez i Michelin, pa bas je cudno sto je Mich bolji toliko.
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Pirelli jeftin Kinez? Možda mi se učinilo, ali čovek je spominjao neki Pirelli na drugom autu.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Onda je skupi kinez