Dobro veče
Re: Dobro veče
Neko je rekao da bi odustali da su ljudi jos izdrzali, pa ako moze da objasni (moze i na pp).
Sent from my m2 using Tapatalk
Sent from my m2 using Tapatalk
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
boze svasta u ovom gradu...
zove me devojka i vristi kako je prati neki manijak u kolima. kaze stala na semaforu i gleda je lik iz auta, pa gleda auto pa opet nju i nesto prica sve vreme, krene lik da je prati u stopu(koci naglo, dodaje gas, skrene naglo levo na raskrsnici itd) i sve vreme je prati... na kraju lik primeti da je na telefonu, prodje kroz crveno i okrene se tu u susret, ona skrene desno i ode, srecom nije ga bilo dalje.
zove me devojka i vristi kako je prati neki manijak u kolima. kaze stala na semaforu i gleda je lik iz auta, pa gleda auto pa opet nju i nesto prica sve vreme, krene lik da je prati u stopu(koci naglo, dodaje gas, skrene naglo levo na raskrsnici itd) i sve vreme je prati... na kraju lik primeti da je na telefonu, prodje kroz crveno i okrene se tu u susret, ona skrene desno i ode, srecom nije ga bilo dalje.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Na Kopaoniku 7 stepeni, jebena planina, ovde vec danima ne ulazi u plus... 

Do tell more 
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Kažem ja, bio juče, banja 

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Nije 7.H4wkeye napisao:Na Kopaoniku 7 stepeni, jebena planina, ovde vec danima ne ulazi u plus...
Pala ledena kiša večeras.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- vitezkoja
- Pridružio se: 16 Nov 2012, 21:17
- Garaža: w202 C200 KOMPRESSOR
Kod mene je bas zaledjeno. Uspeo sam i da se okrenem mada nije da nisam hteo 

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ja malopre stigao iz bg-a. Vozio sam sporije nego inace, kod Rodica lancani. I u dolasku za bg je bio isto sudar pre naplatne u Pazovi. Na kraju sam se tako slozio kad sam izasao iz auta da me je sramota kako sam se dobro slozio 
Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Malopre je neki momak pao, na putu iz prodavnice, slucajno se zatekoh tamo, isao da kupim nesto, gde retko idem. Nisam video, ali sam ga dobro cuo, dok sam ulazio u automobil. Pomogao sam mu, ali skontah da je opalio i glavom, sa obzirom na nepozevanost govora i drhtavicu. Stade i kurir iz Poste, malo ga povratismo, ali je u jednom trenutku skoro u potpunosti izgubio svest. Osecao je vrtoglavicu i mucninu.
Kako god, spakovah ga u auto, pa do obliznje kuce (povratio se i bio dosta razuman), po roditelje, pa u Dom zdravlja.
Pratio sam ga, nije smeo da zattvori oci, niti da preterano cuti
I na kraju:
1. Je*es Hipokrata, Pitagoru i ostale. Jedu burek i nece da izadju Iz DZ, kazu ZOVITE HITNU POMOC ili idite u Urgentni. Inace, DZ ima 194 kombi, uredno parkiran iza. To je manji problem koliko to sto nisu ulozili napor da izadju 1,2m ispred ulaza da pogledaju momka, a mi ga povratismo i transportovasmo preko celog naselja, bez zakletve i tako toga.
2. Svaka cast svima koji su naisli na ulici. Svaki auto je stao i nije im bilo tesko da izadju, pomognu, donesu vodu... Zanimljivo je da su prolaznici vecinom prolazili i odlazili...a vozaci stajali i izlazili iz vozila.
TapaT
Kako god, spakovah ga u auto, pa do obliznje kuce (povratio se i bio dosta razuman), po roditelje, pa u Dom zdravlja.
Pratio sam ga, nije smeo da zattvori oci, niti da preterano cuti

I na kraju:
1. Je*es Hipokrata, Pitagoru i ostale. Jedu burek i nece da izadju Iz DZ, kazu ZOVITE HITNU POMOC ili idite u Urgentni. Inace, DZ ima 194 kombi, uredno parkiran iza. To je manji problem koliko to sto nisu ulozili napor da izadju 1,2m ispred ulaza da pogledaju momka, a mi ga povratismo i transportovasmo preko celog naselja, bez zakletve i tako toga.
2. Svaka cast svima koji su naisli na ulici. Svaki auto je stao i nije im bilo tesko da izadju, pomognu, donesu vodu... Zanimljivo je da su prolaznici vecinom prolazili i odlazili...a vozaci stajali i izlazili iz vozila.
TapaT