Dobro veče
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Re: Dobro veče
Za ovakve stvari bi trebalo streljani, nama bi samo dušanov zakonik bio efikasan (plus da bude bez izuzetaka
). Ružno je reći ali mi smo baš sje*ana nacija...

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Rasplet je jos bedniji, ali iskreno - ni malo nisam iznenadjen.methane.master napisao:Apropo bede... Najbolje oslikava ko smo
http://www.blic.rs/vesti/vojvodina/bedn ... ji/2drvbn7
http://www.blic.rs/vesti/hronika/pronad ... re/8g2kbgv
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Pretpostavio sam da ima veze sa crkvom posto je slicne paketice pre 6-7 godina delila protestantska hriscanska zajednica na bul. Evrope. Rucno ukrasene kutije i cestitke, pribor za crtanje, poneka igracka, sapun, pasta za zube... Skromno, ali lepo, bez obzira preko koga je islo.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Zanimljiva priča sa DizajnZone...
http://www.dizajnzona.com/forums/index. ... &p=1362836
http://startit.rs/srbija-ipay-online-pl ... aypal-nbs/
http://www.dizajnzona.com/forums/index. ... &p=1362836
http://startit.rs/srbija-ipay-online-pl ... aypal-nbs/
DjoloDjolo napisao: Kako sam počeo da čitam zaličilo mi je na muljavinu. Kao NBS ne može da se dogovori sa Payoneer-om i PayPal-om pa eto dobri iPay uleće da nam pomogne.
S obzirom da radim preko interneta i zahvaljujući Payoneer-u već godinama unazad uspešno funkcionišem malo me zainteresovalo da pogledam šta je i kako je taj iPay, i ... pa evo, pogledajte sami, da ne ispadne da sam drkadžija koji u svemu traži dlaku.
1. Sajt im je hmh. Templejti i stock fotografije i video klipovi. Nisu se potrudili aman baš ni malo. Daleko od toga da sam rasista da me neko ne shvati pogrešno... Ali mladi Europljani svih rasa na super fensi opremi nekako nisu ilustracija Srbije.
Mnogo bih ozbiljnije doživeo sajt sa fotografijama domaćih lokacija, firmi, ljudi...
2. O nama... Ni jednog jedinog slova o tome ko je zapravo iPay See d.o.o
Naravno, ne mora ništa loše da se krije iza ovakvog nedostatka, ali... Posao ovog tipa ipak zahteva nekakvu što bi rekli transparentnost. Ko stoji iza svega, čime garantuje sigurnost, stabilnost... Blabla.. Ovako neodoljivo podseća na standardizovane muljavine u srpskom biznis sektoru.
3. Sva sreća pa sve može da se nađe:
„iPay See d.o.o. Beograd-Novi Beograd“, са седиштем у
Београду, Гоце Делчева 44, matični broj: 21150711, PIB: 109258954, које заступа директор Драгица Ђого из Београда
( rešenje 07/04/2016 IO NBS br. 50)„iPay See d.o.o. Beograd – Novi Beograd”, sa sedištem u Beogradu, Goce Delčeva 44, koje zastupa direktor Maja Čubrić iz Beograda
( rešenje IO NBS broj 50 U Beogradu, 7. aprila 2016. godine)IPAY SEE D.O.O. BEOGRAD, Beograd, Bulevar maršala Tolbuhina 44 , Članovi organa upravljanja i rukovodilac Dragica Đogo
( rešenje 13/10/2016 IO NBS br. 78)
Ispada da postoje dva ista rešenja, izdata istog dana pod istim brojem sa dva različita direktora-zastupnika, od kojih ni jedan nije na sajtu firme.
I treće oktobarsko rešenje na novoj adresi.
Ne znam kako funkcionišu te direktorski-pravno-administrativne zavrzlame ali nekako odaje onaj muljavi utisak, lažna lična karta, premijerov brat i tako to...
Inače, Dragica Đogo je ( bila) Direktor trezora u Privrednoj banci Beograd.
4. Sledeća zanimljivost je stavka 'Lica s kvalifikovanim učešćem'
Navodi se firma Asseco South Eastern Europe čije je glavno i odgovorno lice Miodrag Mirčetić ( gazda od Pexim Solutions).
Jedan od 7 direktora je Igor Brnabić brat od ministarke državne i lokalne samouprave.
Inače Pexim Solutions je:
Zanimljivost br. 1 Pexim Solutions je registrovan na adresi Goce Delčeva 44jedan od lidera na regionalnom tržištu softverskih rešenja za finansijske institucije, ščepavši, prema izvesnim merilima, čak 70 odsto ovog kolača i najprestižnije klijente. U svakom slučaju, kompanija je 2005. ostvarila prodaju u vrednosti od preko 12 miliona evra, a ove godine i svih 18 miliona, što je rast od čak 50 odsto!
“Treba pomenuti i naš Pexim Cardinfo koji nudi rešenja za rad bankomata i POS terminala banaka i koji je već u prvoj godini svog postojanja imao promet od neverovatnih pet miliona evra”, ponosno navodi Mirčetić. “Doda li se ovome učinak naših servisnih centara u Crnoj Gori, Makedoniji i na Kosovu, kao i aktivnosti u Bosni i Hercegovini i Albaniji, može se reći da je Pexim u ovoj godini obrnuo više od 25 miliona evra. Samo kompanijama koje se bave distribucijom IT proizvoda uspeva da namaknu više na istom prostoru”.
Zanimljivost br. 2 Zastupnik za I4-INVENTION DOO Snežana Mirčetić
Boringly average, but also perfect for school run mums
U NS-a pada sneg, velicine kao da neko baca vatu 
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk

Ja na Kopu, i valjalo bi da napada malo, ali sad je vedro bas. Nadam se da ce do ujutru da se promeni.

Tapatalk Post

Tapatalk Post
Sa druge strane Fruške gore još uvek bez padavina.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
blaugrana napisao:U NS-a pada sneg, velicine kao da neko baca vatu
Samo da se ne otopi brzo

- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Ujutru će biti igranka, kao jutros. 

U SM jutros magla hladno, dolazim u NS ondo sunce i nigde magle.
Ruma

Ruma

Na izlasku iz NS prema Bačkom Jarku.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Neko se bas potrudio.
Klizavo je, a ja ujutru treba na put da idem.

Klizavo je, a ja ujutru treba na put da idem.

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Ovde najavili minus 15, minus 18 

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Nije bas da se topiSaša napisao:Već se topi, tj. čim dotakne nešto. Mokar je a napolju i nije nešto hladno.
TT