Fotografija
Re: Fotografija
Sve je meni tako kada gledam sa strane ili kao gost, ali kada sam ja bio u ulozi mladenaca, znam da mi ništa nije bilo teško, niti mi je smetalo. 

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
To u gradu se prezivi, ali na selu kad krenu da tamburaju 3 dana i noci e to je muka.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Mi smo skratili spisak zvanica koliko je moglo. Najbitnije je da je nama bilo OK, a i gosti kažu da im je bilo super i rado se prisete.
Ništa trubači, ništa spratne torte i sl. Ni stariji se nisu bunili. Kada su gosti čuli da smo uzeli komadne kolače (osim male tortice, čisto da se presele nešto, bilo im je čudno. Na kraju, nije da je ostalo nešto nepojedeno, a svi su mogli da uzmu i probaju koliko i šta hoće, bez sečenja i sl. Neki su se više puta vraćali.
Što se fotografija tiče, evo posle 6 godina ih nismo uradili. Fotografu sam rekao da radi šta hoće, ali da će leteti kući prvi put kada me zaustavi i kaže da stanem negde, okrenem se, nasmejem i sl. Video ga nisam, osim kada mi je trebao
I ovako, po svadbama, uzmem fotku sa mladencima i možda još jednu i to je to. Nemam svoje fotke po kući, a ne još da uzmem i snimke umnjaka dok importujem meze. Često im kažem da mi ne donose fotke, kada uzmem onu koja mi "treba", ali me ne dotiču i sko donesu. Rade ono zbog čega su došli. E sad, tu se postavlja pitanje objekata koji uslovljavaju svojom fotografima i sl, ali ni to me diretktno ne dotiče.
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
Ništa trubači, ništa spratne torte i sl. Ni stariji se nisu bunili. Kada su gosti čuli da smo uzeli komadne kolače (osim male tortice, čisto da se presele nešto, bilo im je čudno. Na kraju, nije da je ostalo nešto nepojedeno, a svi su mogli da uzmu i probaju koliko i šta hoće, bez sečenja i sl. Neki su se više puta vraćali.
Što se fotografija tiče, evo posle 6 godina ih nismo uradili. Fotografu sam rekao da radi šta hoće, ali da će leteti kući prvi put kada me zaustavi i kaže da stanem negde, okrenem se, nasmejem i sl. Video ga nisam, osim kada mi je trebao

I ovako, po svadbama, uzmem fotku sa mladencima i možda još jednu i to je to. Nemam svoje fotke po kući, a ne još da uzmem i snimke umnjaka dok importujem meze. Često im kažem da mi ne donose fotke, kada uzmem onu koja mi "treba", ali me ne dotiču i sko donesu. Rade ono zbog čega su došli. E sad, tu se postavlja pitanje objekata koji uslovljavaju svojom fotografima i sl, ali ni to me diretktno ne dotiče.
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Sve može i ovako i onako. Nekad smo imali celokupnu svadbu snimljenu na VHS kaseti. Ustvari ne stane na jednu već na dve ili čak tri.
Pa ti dođe prijatelj ili rođak koji nije bio na svadbi. Sedi prika sad da vidiš kako je bilo.
Sigurno da i sad neki rade snimanje iz drona i slično. Lepo je. Ali svadba treba da bude nezaboravna po lepom provodu. A ne da gledam slike ili video da se setim kako mi je bilo.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Pa ti dođe prijatelj ili rođak koji nije bio na svadbi. Sedi prika sad da vidiš kako je bilo.
Sigurno da i sad neki rade snimanje iz drona i slično. Lepo je. Ali svadba treba da bude nezaboravna po lepom provodu. A ne da gledam slike ili video da se setim kako mi je bilo.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
A može i bez svadbe.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Doduše, lepo je taj snimak kad ostane da može da se gleda 10-20, ili 30 godina kasnije. Da vidiš kad su svi bili mršavi i tako to.
Ali i s te strane mi veću vrednost ima i amaterski snimak na VHS kaseti nego snimak dronom.
Kao i svako fotografisanje, lepo je kad možeš da se nečega podsetiš kad prođu godine.
-------
@Heinz Misliš, može venčanje bez da se organizuje velika svadba? Ako to misliš, slažem se. A i malo milosti za Momčila, ne može čovek više ni da postigne!
Kao i svako fotografisanje, lepo je kad možeš da se nečega podsetiš kad prođu godine.
-------
@Heinz Misliš, može venčanje bez da se organizuje velika svadba? Ako to misliš, slažem se. A i malo milosti za Momčila, ne može čovek više ni da postigne!
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Naši kumovi (odnsono ja sam njima bio kum na svadbi) su napravili 8 sati izmontiranog snimka, legende. Snimak se sastoji iz dva dela, onog preko dana i onog od dolaska u salu pa na dalje. Kad su nas pitali jeste li odgledali, ja rekoh jesmo... al samo prvu sezonu 
Moj drug se ženio 2014. i kaže da je te godine bio na 22 svadbe ne računajući njegovu.

Moj drug se ženio 2014. i kaže da je te godine bio na 22 svadbe ne računajući njegovu.
Naš snimak traje 4h i gledao sam ga više puta. Nezaboravan provod je bio, i drago mi je da postoji trag o tome. 

Može i tako. A može i bez venčanja.Gazu napisao: 29 Sep 2025, 14:25 Misliš, može venčanje bez da se organizuje velika svadba? Ako to misliš, slažem se. A i malo milosti za Momčila, ne može čovek više ni da postigne!![]()