Beograd
Re: Beograd
Jeste, sredio je, ali je i postavio reklamu za svoju organizaciju.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
A ima i ovakvih stvari
http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/27 ... rodje-foto
ili ovo
http://www.blic.rs/vesti/beograd/hit-ve ... na/mtt522t

http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/27 ... rodje-foto
ili ovo
http://www.blic.rs/vesti/beograd/hit-ve ... na/mtt522t
Poslednja izmena od samo polako u 06 Apr 2017, 13:25, izmenjeno 1 put ukupno.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
To nisam znao, mada sam pretpostavio da nije baš "čista" stvar.ftj napisao:Jeste, sredio je, ali je i postavio reklamu za svoju organizaciju.
Ђенерал Јанковић
http://www.blic.rs/vesti/beograd/krece- ... -i/spppetg
Počela je gradnja tržnog centra u okviru Beograda na vodi. Ovo preduzeće objavilo je početak radova na temeljima "BW Galerije", koja će, kako kažu, uskoro postati najveći tržni centar u regionu. Glavni radovi su planirani za jun, a završetak je predviđen za 2020.
Počela je gradnja tržnog centra u okviru Beograda na vodi. Ovo preduzeće objavilo je početak radova na temeljima "BW Galerije", koja će, kako kažu, uskoro postati najveći tržni centar u regionu. Glavni radovi su planirani za jun, a završetak je predviđen za 2020.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Fantazija !
Što više tržnih centara samo.
Na tome počiva svaka ozbiljna privreda.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Na tome počiva svaka ozbiljna privreda.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Trgovina bajo moj. Za proizvodnju su zaduzeni zutaci.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Pa imaju para Beograđani, ne bi valjda niko otvarao tržne centre da se ne isplati.
Otkako sam otišao sa studiaj i iz BG, prošlo je dosta vremena, ali jednom godišnje odem do brata pa i svratimo do Ušća. Nisam mogao verovati koja gužva je tamo bila. Posle toga, sutradan me vozio u Delta city za koju sam mislio da je propala kad đavola i tamo bilo dosta ljudi. Veliki je BG može dosta podneti.
Kažu Beograd je najbliže inostranstvo za ostatak Srbije. Ljudi za boljim životom idu ili BG ili inostranstvo. A stvarno tako kad dođeš iz provincije i prošetaš recimo ja najviše volim od Knez Mihajlove pa do Hrama, to dobra kola, lepo obučeni ljudi, lepe devojke, prodavnice, stranci, nešto se uvek dešava.
Volim BG, svaki dan sam se vraćao sa faksa pa baš tim centrom i divio se. Za 5 godina nisam išao baš po periferiji pa nisam ni video mnogo toga ruznog, bio sam par puta na Mirjevu, Banjici (skroz tamo na okretnici tramvaja), Karaburma, ali generalno mnogo sam naselja propustio pa mi zato BG u tako lepom sećanju jer sam išao kroz najbolje delove. Voždovac, Vojvode Stepe svaki dan i uvek mi je bio ok taj kraj. U onim uličicama između Stepe i Bulevar ima baš lepih vila, pa i Bulevaru Oslobodjenja takođe.
Možda mu se opet vratim. Samo ovaj put NBG.
Otkako sam otišao sa studiaj i iz BG, prošlo je dosta vremena, ali jednom godišnje odem do brata pa i svratimo do Ušća. Nisam mogao verovati koja gužva je tamo bila. Posle toga, sutradan me vozio u Delta city za koju sam mislio da je propala kad đavola i tamo bilo dosta ljudi. Veliki je BG može dosta podneti.
Kažu Beograd je najbliže inostranstvo za ostatak Srbije. Ljudi za boljim životom idu ili BG ili inostranstvo. A stvarno tako kad dođeš iz provincije i prošetaš recimo ja najviše volim od Knez Mihajlove pa do Hrama, to dobra kola, lepo obučeni ljudi, lepe devojke, prodavnice, stranci, nešto se uvek dešava.
Volim BG, svaki dan sam se vraćao sa faksa pa baš tim centrom i divio se. Za 5 godina nisam išao baš po periferiji pa nisam ni video mnogo toga ruznog, bio sam par puta na Mirjevu, Banjici (skroz tamo na okretnici tramvaja), Karaburma, ali generalno mnogo sam naselja propustio pa mi zato BG u tako lepom sećanju jer sam išao kroz najbolje delove. Voždovac, Vojvode Stepe svaki dan i uvek mi je bio ok taj kraj. U onim uličicama između Stepe i Bulevar ima baš lepih vila, pa i Bulevaru Oslobodjenja takođe.
Možda mu se opet vratim. Samo ovaj put NBG.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Trzni centri i kola na sudaranje, to je dobar zivot. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
-
- Pridružio se: 01 Jan 2016, 17:52
Ту возач треба да се казни. У станици могу заједно само два аутобуса да отворе врата и да примају путнике, трећи аутобус мора да сачека да заврше прва два аутобуса и да онда када ти аутобуси оду, трећи долази на ред и тек тада може да прима путнике.
П.С. Текст новинара "Убацио у брзину...", Боже сачувај...
Kod nas sve nesto najvece i najbolje, stvarno smo ekonomski tigar !
I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit !
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Koliko retardiran moras biti...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Deda...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
.......da kupiš bilo koji Dodge koji nije Viper, Charger ili Challenger.igor_harris napisao:Koliko retardiran moras biti...

Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac