Vežbanje, dijete, teretana...
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
Pise 177cm po netu, pa ima toliko kg sigurno. Po meni odlicna gradja na toj slici. Nije uopste prenagruvan, sad zamisli 6-7kg manje na 15ak cm visoj osobi, mora biti mrsavo.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Sad vidim o kome se radi. On ima mozda 173-4 daj boze. Lik je jbni Tirion Lanister. Daleko je to Od neke gradje.
P8 Lite TT
P8 Lite TT

e drugari, drugari....
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
jedan od mojih favorita...LEGENDA...chirs sharma
183cm 75kg

183cm 75kg

-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
To su ekstremni slucajevi. Ljudi koji se bave slobodnim penjanjem ili street workout na naprednom nivou (izvodjenje komplikovanijih kombinacija)... obicno ih karakterise nizi rast i mala tezina.
Medjutim to je skup naslednih karakteristika (lake kosti, specificna gradja, nizi rast), obicno i bude i neskladno slabije razvijenih delova tela (najcesce su problematicni misici nogu - prednja i zadnja loza)...
Generalno mislim da je ljudima sa nizim rastom mnogo lakse da dodju do zeljenih rezultata.
Za cega god da se uhvatim jednostavno ispada da im je lakse. Ako krenu u trcanje imaju manju masu i rasterecenije noge, ako krenu da rade sklekove, zgibove, propadanja... opet sa nizim rastom automatski ide i manja tezina i lakse vezbanje.
Kada imaju visak masti, npr. na 1,75m 10% viska masti ispada mnogo manja tezina od 10% viska na 1,90m, a ujedno se lakse i koriguje...
Tako da sveusvemu nizi rast je prednost kod teznje za postizanjem odredjenog fizickog izgleda. Jos ako se tome dodaju predispozicije, onda je telo daleko sposobnije da se nosi samo sa sobom i lakse izvodi razne vezbe koje su za visocije vezbace mnogo komplikovanije i naprednije.
Evo pogledajte i ovo pevaca sto ste okacili sliku. Stvarno izgleda vrhunski i svaka mu cast.
Ali sta mislite kakav bi trud bio potreban da se postigne takav efekat u istoj srazmeri na visinu od npr. 1,95m
Po meni, to bi bilo neuporedivo tezi posao.
Medjutim to je skup naslednih karakteristika (lake kosti, specificna gradja, nizi rast), obicno i bude i neskladno slabije razvijenih delova tela (najcesce su problematicni misici nogu - prednja i zadnja loza)...
Generalno mislim da je ljudima sa nizim rastom mnogo lakse da dodju do zeljenih rezultata.
Za cega god da se uhvatim jednostavno ispada da im je lakse. Ako krenu u trcanje imaju manju masu i rasterecenije noge, ako krenu da rade sklekove, zgibove, propadanja... opet sa nizim rastom automatski ide i manja tezina i lakse vezbanje.
Kada imaju visak masti, npr. na 1,75m 10% viska masti ispada mnogo manja tezina od 10% viska na 1,90m, a ujedno se lakse i koriguje...
Tako da sveusvemu nizi rast je prednost kod teznje za postizanjem odredjenog fizickog izgleda. Jos ako se tome dodaju predispozicije, onda je telo daleko sposobnije da se nosi samo sa sobom i lakse izvodi razne vezbe koje su za visocije vezbace mnogo komplikovanije i naprednije.
Evo pogledajte i ovo pevaca sto ste okacili sliku. Stvarno izgleda vrhunski i svaka mu cast.
Ali sta mislite kakav bi trud bio potreban da se postigne takav efekat u istoj srazmeri na visinu od npr. 1,95m
Po meni, to bi bilo neuporedivo tezi posao.
Bas sam pre par godina imao direktno poredjenje sa jedinim drugarom.
Obojica smo hteli da istrcimo polumaraton (nazalost obojica smo se zadovoljini samo frtaljmaratonom na 10,4km).
Startovali smo sa treninzima prakticno istovremeno iako su nam se treninzi razlikovali.
Medjutim, ja sam startovao sa 1,86m visine i nesto preko 100kg tezine i totalno van forme.
On je startovao sa svojih 1,78m visine i oko 70kg tezine (neverovatno ali je i na tu tezinu imao stomak) i isto totalno van forme.
Na kraju smo dosli do slicnog rezultata sto se tice samog trcanja.
Ali ja sam ubedjen da je moj put bio daleko tezi i zahtevniji, morao sam mnogo vise da vodim racuna o ishrani (napredujem fizicki kroz dijetu), nosim daleko vecu tezinu, ulazem mnogo veci napor...
Obojica smo hteli da istrcimo polumaraton (nazalost obojica smo se zadovoljini samo frtaljmaratonom na 10,4km).
Startovali smo sa treninzima prakticno istovremeno iako su nam se treninzi razlikovali.
Medjutim, ja sam startovao sa 1,86m visine i nesto preko 100kg tezine i totalno van forme.
On je startovao sa svojih 1,78m visine i oko 70kg tezine (neverovatno ali je i na tu tezinu imao stomak) i isto totalno van forme.
Na kraju smo dosli do slicnog rezultata sto se tice samog trcanja.
Ali ja sam ubedjen da je moj put bio daleko tezi i zahtevniji, morao sam mnogo vise da vodim racuna o ishrani (napredujem fizicki kroz dijetu), nosim daleko vecu tezinu, ulazem mnogo veci napor...
Sutra zadnji trening za prvu nedelju, za sada ide glatko, bez nekih narocitih problema, deluje da ce prvi mesec Insanity rezima biti sasvim izvodljiv, ako ne dodje do povrede.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Po kom programu vežbaš? Moram i ja nešto da počnem.
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
Insanity od Shaun T, imam i onaj t25, ako hoces izrezacu ti.
Sent from my PAP5044DUO using Tapatalk
Druga nedelja Insanity programa tece, sad cu morati da se uklopim i sa skijanjem, ako se od ovoga ne spalim, nista nece pomoci
Za sada ne vidim neki efekat, trening uglavnom odradim i dalje sa lakocom, malo vec zatezu zglobovi, ali tokom zagrevanja se razrade...
EDIT: Osim jednog interesantnog detalja, sad sam se izvagao, krenula je da mi raste kilaza, sad sam na 77 kg.

Za sada ne vidim neki efekat, trening uglavnom odradim i dalje sa lakocom, malo vec zatezu zglobovi, ali tokom zagrevanja se razrade...
EDIT: Osim jednog interesantnog detalja, sad sam se izvagao, krenula je da mi raste kilaza, sad sam na 77 kg.
samo ti nastavi svih 60 dana i ne brini za rezultate i težinu. sve to dođe na svoje mesto.
najvažnije je da se ne povrediš, zato izbegavaj vežbe koje mogu da ti naškode ili radi njihovu lakšu varijantu
najvažnije je da se ne povrediš, zato izbegavaj vežbe koje mogu da ti naškode ili radi njihovu lakšu varijantu
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
Hvala na podrsci, za sada kapiram da cu prvi mesec uzgurati, mada je ideja da prvi mesec bude uvod za drugi. Malo sam zabusavao za vikend, jer sam pio i manje spavao, ali neophodan je dobar san, da bi se telo oporavilo.
cirkao si? alkohol? šta će ti bre to?!
mani se sranja ili ništa od uspeha
mani se sranja ili ništa od uspeha
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
Treba da meditira, posveti se treningu i ne jede slaninu.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
A "uspeh" je? 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...